onemli degil canim, bende buranin azizligine ugramamak icin genelde ctrl+c yaparim

nazar degmesin sana masaAllah, darisida bizlere canim.
bizde genelde bebegin ne kadar emdigini gormedigimiz icin bilmiyorum cogaliyor mu cogalmiyor mu
ben el pompasi aldim medelanin tavsiye uzerine...buarada bir gogusten ne kadar sut cikiyor normalde 3-4 saatte bir sagildiginda???
ben gece 1 defa sagiyorum o da bebek ne zaman uyanirsa...
canim sut sagma uzmani oldugunu nurtopum soyledi, daha dogrusu cok bilgili oldugunu soylemisti

seni mutlu edebildiysem ne mutlu bana
benim kafami bulandiran mesela su canim...suan calismiyorum evde idare edip gidiyoruz bir sekilde..iste bi sagip veriyorum bi emziriyorum geciyor gidiyor...ama bir kac hafta sonra ise baslayinca isler degisecek..is yerinde 8-9 saat kadar kaliyorum kac defa sut sagmam gerek acaba?? birde hic buzluga sut atamadim daha, cunku sagdigim sutu oteki gun hemen tuketiyoruz...nasil olacakta ben eve sut birakicam bebegim icsin diye..rayina nasil oturtucam bu sitemi bilemiyorum

ve bebegimi ac birakmaktan korkuyorum...mesela simdi emziriyorum sut gelmediginde dolaba koydugum sutleri kullaniyorum..yani ekstradan sut cikacakki bende onlari dolaba koyayim..kafam cok karisik

bu arada kac saatte bir sut sagmak gerek?? ben sadece 2 defa sagiyorum yatmadan once saat 23-24 gibi ve gece 2-3-4 gibi bebek ne zaman uyanirsa iste emmenin sonrasinda sagiyorum...yanlis yaptigim birseyler mi var acaba
bende gunde 2 lt su iciyorum ek olarak birseyler icmiyorum dersem yeridir...bazen senin gibi 1-2 bardak ayran filan...o kadar...ama bundan sonra bende 2 lt su yaninda baska seylere agirlik vereyim en iyisi...ayran sut gibi...bebegime mama vermek istemiyorum dogrusu sirf calistigim icin, ama sutun olmazsada elimden ne gelir bilmiyorum :18: