kızlar ben sabah tartıldım 63.100 dü ,az önce 62.900dün 3 ü 1 arada ve nestlenin şu Cappucino larından fazla içtim galiba söylemesi ayıp bağırsakları bozdu....
ama iyi geldi açıkcası![]()
kac olmya calısıyorsun? Boy kac:)bayagı yakn kgler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ben sabah tartıldım 63.100 dü ,az önce 62.900dün 3 ü 1 arada ve nestlenin şu Cappucino larından fazla içtim galiba söylemesi ayıp bağırsakları bozdu....
canım boy 161 yaa öyle selvi boylu değilim maalesef. evlendiğimde 57 ydi kilom çok iyiydi azıcık kalça basen vardı kararında. şimdi heryerim bi yandan fırlıyo hiç hoş değil...Kızlar bıraz azım edın ya:)saroglan senın boy kackı altmıs altına dusmeye calısıyorsun..
Bugun sabah tartldm 63.5 ıdı hırka hydm tartldm 64.1 dedı ayy acaba tartımı bozuldu hher zaman aynı gosterırdı.
emziriyo olmasam hergün sinameki çayı içerim ama emzirirken sakıncalı.barsak çalıştıran şeyler güzel kilo verdiriyo gerçekten...kızlar ben sabah tartıldım 63.100 dü ,az önce 62.900dün 3 ü 1 arada ve nestlenin şu Cappucino larından fazla içtim galiba söylemesi ayıp bağırsakları bozdu....
kızlar leslie nin 1.level ından yaptım acayip terledim ve çokkk yorgun hissediyorum normal mi???
canım boy 161 yaa öyle selvi boylu değilim maalesef. evlendiğimde 57 ydi kilom çok iyiydi azıcık kalça basen vardı kararında. şimdi heryerim bi yandan fırlıyo hiç hoş değil...nitekim BKI 25 in üzerinde bende yani fazla kiloluuu
ama kararlıyım döneceğim eski kiloma en geç nisanda 57 olacağım inşallah
emziriyo olmasam hergün sinameki çayı içerim ama emzirirken sakıncalı.barsak çalıştıran şeyler güzel kilo verdiriyo gerçekten...
kac olmya calısıyorsun? Boy kac:)bayagı yakn kgler
canım ben 54 ile hamile kaldım 69 70 civarıydı doğuma gittiğim gün kilom.şu an 63.900 amacım yine 55 lere gidebilmek ama asıl amacım doğumda gevşeyen karın bağlarını sıkılaştırmak ona da 6 aydan önce başlayamam .malum sezeryan![]()
Bende sezeryanla dogum yaptim. Daha mekik cekmeye baslamadim. Nezaman baslayabiliriz?
​doğum yapalı ne kadar oldu canım ?
161 boy 57 kıloda kac bedendın ? Pekı hafta snları salıyorum kendmı dedınya ne kadar alıosun o zamanlarda,bnde yaknda brkcam ck alırmym dıom acaba
canim cok sagol aciklamalarin icin..simdi bi emzirip bi sagmak daha zor...cunku bebegi emziriyorsun gerisini sagayim diyorsun pek birsey cikmiyor sanki...dediklerini uygulamaya caliscam...ama henuz becerebilmis degilim..gece kalkamiyorum yaa o kadar cok emzirmeye sut sagmaya, nolca halimiz bilmem. bizde 3. ayimizdayiz sut o kadar ciktigini sanmiyorum yaa..insaAllah bol bol sutum cikarda oglusumu en azindan bi 6 ayliga kadar emzirebilirim. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.
buarada canim sende leslie yapmistin sanirim. her gun mu yaptin birde kac mile olani yaptin canim?
161 boy 57 kıloda kac bedendın ? Pekı hafta snları salıyorum kendmı dedınya ne kadar alıosun o zamanlarda,bnde yaknda brkcam ck alırmym dıom acaba
ah ah 38 bedendim canım bazı kıyafetlerde 36 bile giyiyodum ama asıl bedenim 38 di...
haftasonları ekstra kilo almıyorum çalışıp didinip haftaiçi verdiğim birkaç gramı geri alıyorum genelde. mesela geçen hafta 64.6 ya kadar düştüm haftasonu azıcık saldım kendimi pazar günü dikkat etmeme rağmen 65.0 olabildim pazartesi.
bırakırsan alırsın canım bundan sonra hep dikkat etmek zorundayız. en azından hamur işi ve yağlı yemeyerek bile biraz koruyabiliriz sanırım..
inanılır gibi değil ama ben de bir zamanlar 38 bedendim...bazen mangonun 36 sına bile giriyodum ama genelde 38..40 beden pantolonların içinde yüzerdim...şimdi 44-46...o kadar moralim bozuluyoki..ama yine de ümitliyim..leslie işe yarayacak gibime geliyo..yediklerime de ciddi ciddi dikkat ediyorum..1-2 ay zaman zarfında netice alırım diye düşünüyorum ama artık 38 beden hiç olamazmışım gibime geliyo.40-42 olsam bile razıyım artık...
Niye 38 beden olamayasın ki canım. Ümitsizliğe kapılma ve 40-42'ye razı olma bence. Önce inanman lazım, inanırsan gerçekten olur. Ben senin yine 38 beden olacağına inanıyorum sende inan.
Ah ah ben kim spor yapmak kim. Koşu bandım ve bisikletim öylece duruyor. Onları kullanmaya bile hiç enerjim kalmıyor. Leslie'yi geçen yıl denemiştim ama acayip yorucu onu hiç yapamam canım. Ben sadece evde hareketli olmaya çalışıyorum. Oğluma da yalnız baktığım için onunla harcadığım enerjiyi kar sayıyorum.
Benide kurtarın bu dertten ne olur
Ne yapacağımı şaşırdım,aşırı bi yememde yok..ama çikolataymış,kek miş,akşamları yiyoruz eşimle.
Onlar olmadan yapamam,ama çok zayıflamak istiyorum.
Durumum vahim bi hal aldı..Hamilelik önceside kiloluydum
Hamileliğimde 12-13 kilo aldım,10 kilosu giitti ama öncesindeki kilolar benimle(
Koşu bandını sattık bile hamileyken,hiç yapacağımı sanmıyordum.
İyikide gitti..ama başka yolu yok mu?İp almıştım kendime bi kaç sene önce,onu bile kız çocuklarına verdim geçen gün.
Çok yorucu oluyor bu ikisi,biliyorum yorulmayana ekmek yok..ama offf Allah ım kurtarmayı nasip eyle bu kilolardan beni![]()