2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

Kızlar bıraz azım edın ya:)saroglan senın boy kackı altmıs altına dusmeye calısıyorsun..
Bugun sabah tartldm 63.5 ıdı hırka hydm tartldm 64.1 dedı ayy acaba tartımı bozuldu hher zaman aynı gosterırdı.
canım boy 161 yaa öyle selvi boylu değilim maalesef. evlendiğimde 57 ydi kilom çok iyiydi azıcık kalça basen vardı kararında. şimdi heryerim bi yandan fırlıyo hiç hoş değil...:19::19::19: nitekim BKI 25 in üzerinde bende yani fazla kiloluuu:14:
ama kararlıyım döneceğim eski kiloma en geç nisanda 57 olacağım inşallah:16::21::21::21:

kızlar ben sabah tartıldım 63.100 dü ,az önce 62.900 :7: dün 3 ü 1 arada ve nestlenin şu Cappucino larından fazla içtim galiba söylemesi ayıp bağırsakları bozdu....
ama iyi geldi açıkcası
:51:
emziriyo olmasam hergün sinameki çayı içerim ama emzirirken sakıncalı.barsak çalıştıran şeyler güzel kilo verdiriyo gerçekten...

161 boy 57 kıloda kac bedendın ? Pekı hafta snları salıyorum kendmı dedınya ne kadar alıosun o zamanlarda,bnde yaknda brkcam ck alırmym dıom acaba

canım boy 161 yaa öyle selvi boylu değilim maalesef. evlendiğimde 57 ydi kilom çok iyiydi azıcık kalça basen vardı kararında. şimdi heryerim bi yandan fırlıyo hiç hoş değil...:19::19::19: nitekim BKI 25 in üzerinde bende yani fazla kiloluuu:14:
ama kararlıyım döneceğim eski kiloma en geç nisanda 57 olacağım inşallah:16::21::21::21:

emziriyo olmasam hergün sinameki çayı içerim ama emzirirken sakıncalı.barsak çalıştıran şeyler güzel kilo verdiriyo gerçekten...

malesef ben artık emziremiyorum o yüzden içiyorum 3'ü 1 aralardan hiç de sevmezdim oysa:27:

kac olmya calısıyorsun? Boy kac:)bayagı yakn kgler

canım ben 54 ile hamile kaldım 69 70 civarıydı doğuma gittiğim gün kilom.şu an 63.900 amacım yine 55 lere gidebilmek ama asıl amacım doğumda gevşeyen karın bağlarını sıkılaştırmak ona da 6 aydan önce başlayamam .malum sezeryan :1:

Son düzenleme:
canım ben 54 ile hamile kaldım 69 70 civarıydı doğuma gittiğim gün kilom.şu an 63.900 amacım yine 55 lere gidebilmek ama asıl amacım doğumda gevşeyen karın bağlarını sıkılaştırmak ona da 6 aydan önce başlayamam .malum sezeryan :1:

Bende sezeryanla dogum yaptim. Daha mekik cekmeye baslamadim. Nezaman baslayabiliriz?

161 boy 57 kıloda kac bedendın ? Pekı hafta snları salıyorum kendmı dedınya ne kadar alıosun o zamanlarda,bnde yaknda brkcam ck alırmym dıom acaba

ah ah 38 bedendim canım bazı kıyafetlerde 36 bile giyiyodum ama asıl bedenim 38 di...
haftasonları ekstra kilo almıyorum çalışıp didinip haftaiçi verdiğim birkaç gramı geri alıyorum genelde. mesela geçen hafta 64.6 ya kadar düştüm haftasonu azıcık saldım kendimi pazar günü dikkat etmeme rağmen 65.0 olabildim pazartesi.
bırakırsan alırsın canım bundan sonra hep dikkat etmek zorundayız. en azından hamur işi ve yağlı yemeyerek bile biraz koruyabiliriz sanırım..

Son düzenleme:
canim cok sagol aciklamalarin icin..simdi bi emzirip bi sagmak daha zor...cunku bebegi emziriyorsun gerisini sagayim diyorsun pek birsey cikmiyor sanki...dediklerini uygulamaya caliscam...ama henuz becerebilmis degilim..gece kalkamiyorum yaa o kadar cok emzirmeye sut sagmaya, nolca halimiz bilmem. bizde 3. ayimizdayiz sut o kadar ciktigini sanmiyorum yaa..insaAllah bol bol sutum cikarda oglusumu en azindan bi 6 ayliga kadar emzirebilirim. Rabbim yardimcimiz olsun hepimizin.

buarada canim sende leslie yapmistin sanirim. her gun mu yaptin birde kac mile olani yaptin canim?

Ah ah ben kim spor yapmak kim. Koşu bandım ve bisikletim öylece duruyor. Onları kullanmaya bile hiç enerjim kalmıyor. Leslie'yi geçen yıl denemiştim ama acayip yorucu onu hiç yapamam canım. Ben sadece evde hareketli olmaya çalışıyorum. Oğluma da yalnız baktığım için onunla harcadığım enerjiyi kar sayıyorum.

Canım mesajlarını daha düzgün bir Türkçeyle yazsan olmaz mı? Site yönetiminden uyarı alma sonra.

ah ah 38 bedendim canım bazı kıyafetlerde 36 bile giyiyodum ama asıl bedenim 38 di...
haftasonları ekstra kilo almıyorum çalışıp didinip haftaiçi verdiğim birkaç gramı geri alıyorum genelde. mesela geçen hafta 64.6 ya kadar düştüm haftasonu azıcık saldım kendimi pazar günü dikkat etmeme rağmen 65.0 olabildim pazartesi.
bırakırsan alırsın canım bundan sonra hep dikkat etmek zorundayız. en azından hamur işi ve yağlı yemeyerek bile biraz koruyabiliriz sanırım..

inanılır gibi değil ama ben de bir zamanlar 38 bedendim...bazen mangonun 36 sına bile giriyodum ama genelde 38..40 beden pantolonların içinde yüzerdim...şimdi 44-46...o kadar moralim bozuluyoki..ama yine de ümitliyim..leslie işe yarayacak gibime geliyo..yediklerime de ciddi ciddi dikkat ediyorum..1-2 ay zaman zarfında netice alırım diye düşünüyorum ama artık 38 beden hiç olamazmışım gibime geliyo.40-42 olsam bile razıyım artık...

inanılır gibi değil ama ben de bir zamanlar 38 bedendim...bazen mangonun 36 sına bile giriyodum ama genelde 38..40 beden pantolonların içinde yüzerdim...şimdi 44-46...o kadar moralim bozuluyoki..ama yine de ümitliyim..leslie işe yarayacak gibime geliyo..yediklerime de ciddi ciddi dikkat ediyorum..1-2 ay zaman zarfında netice alırım diye düşünüyorum ama artık 38 beden hiç olamazmışım gibime geliyo.40-42 olsam bile razıyım artık...

Niye 38 beden olamayasın ki canım. Ümitsizliğe kapılma ve 40-42'ye razı olma bence. Önce inanman lazım, inanırsan gerçekten olur. Ben senin yine 38 beden olacağına inanıyorum sende inan.

Niye 38 beden olamayasın ki canım. Ümitsizliğe kapılma ve 40-42'ye razı olma bence. Önce inanman lazım, inanırsan gerçekten olur. Ben senin yine 38 beden olacağına inanıyorum sende inan.

canım ya çok iyisin.buradaki herkes çok iyi gerçekten.bundan 1 hafta kadar önce sürekli yiyodum ve hiç hareketim yoktu ama 6 gündür yediklerimi kıstım ve leslie ye yeni başladım tamamen sizlerin sayesinde oldu bu çok teşekkür ederim iyiki varsınız :16::16::16:

Benide kurtarın bu dertten ne olur:(
Ne yapacağımı şaşırdım,aşırı bi yememde yok..ama çikolataymış,kek miş,akşamları yiyoruz eşimle.
Onlar olmadan yapamam,ama çok zayıflamak istiyorum.
Durumum vahim bi hal aldı..Hamilelik önceside kiloluydum:(
Hamileliğimde 12-13 kilo aldım,10 kilosu giitti ama öncesindeki kilolar benimle:((
Koşu bandını sattık bile hamileyken,hiç yapacağımı sanmıyordum.
İyikide gitti..ama başka yolu yok mu?İp almıştım kendime bi kaç sene önce,onu bile kız çocuklarına verdim geçen gün.
Çok yorucu oluyor bu ikisi,biliyorum yorulmayana ekmek yok..ama offf Allah ım kurtarmayı nasip eyle bu kilolardan beni:(

Son düzenleme:
merhabalar
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum:65::65:
benim gibi veremeyenlere:20:
hiç kilo veremedin tabi lesli yapmadım bide güzel yedim off çok pis boğazım

bugün yediklerim
iki dilim kızartılmış ekmek ,kibrit kutusunun yarsı peynir,az tereyağı,5 yeşil zeytin
çay 3 bardak,bir bardak salep
artık sıvı alımını artırarak beslenmeyi düşünüyorum belki iştahım azalır
yani yeşil çay ıhlamur salep kahve bide form çayı içeceğim

iki gündür koşuyorum bende 25 dk kadr. bugün baya yoruldum ama.

bu " lesli" nedir arkadaşlar beni aydınlatır mısınız?

Ah ah ben kim spor yapmak kim. Koşu bandım ve bisikletim öylece duruyor. Onları kullanmaya bile hiç enerjim kalmıyor. Leslie'yi geçen yıl denemiştim ama acayip yorucu onu hiç yapamam canım. Ben sadece evde hareketli olmaya çalışıyorum. Oğluma da yalnız baktığım için onunla harcadığım enerjiyi kar sayıyorum.

sanki daha onceki sayfalarda leslie yaptigini okudum gibi gelmisti bana :44: yanlis okumus olabilirim tabii :9:

cok haklisin bebislerle zor oluyor, peki calisiyor musun sen evdemisin?

ya kosu bandi veya bisiklet bunlar guzelde... hareket etmeye zamani olan insan her turlu yapiyor...millet 30 kilo vermekten bahsediyor bu leslie teyzeyle :1: olmayacak sey degil. 5 mile yap her gun bakalim kilo kalir mi? cok kilo gitmese bile sIkilastiriyormus en azindan. yani cm olarak inceliyormussun. hayirlisi olsun...hereyin basi sagliktan geciyor. sagligimiz sevdiklerimiz sag saglim olsunda, kilo zamanla verilecek mutlaka...

Benide kurtarın bu dertten ne olur:(
Ne yapacağımı şaşırdım,aşırı bi yememde yok..ama çikolataymış,kek miş,akşamları yiyoruz eşimle.
Onlar olmadan yapamam,ama çok zayıflamak istiyorum.
Durumum vahim bi hal aldı..Hamilelik önceside kiloluydum:(
Hamileliğimde 12-13 kilo aldım,10 kilosu giitti ama öncesindeki kilolar benimle:((
Koşu bandını sattık bile hamileyken,hiç yapacağımı sanmıyordum.
İyikide gitti..ama başka yolu yok mu?İp almıştım kendime bi kaç sene önce,onu bile kız çocuklarına verdim geçen gün.
Çok yorucu oluyor bu ikisi,biliyorum yorulmayana ekmek yok..ama offf Allah ım kurtarmayı nasip eyle bu kilolardan beni:(

hosgeldin bacim :10:

bende dusunuyordum Nurtopumda buraya katilsa diye. baska birsey dileseydim olacakmis herhal :9:

aahh o kekler borekler zaten bize kilomuzu verdirmeyenler...aksam cayla abur cubur kekler mekler...Allahim lohusaliktan yeni ciktigimda her 2 gune bir kek borek yapiyordum...hayatta o kadar cok kek yedigimi hatirlamiyorum :52: isin acigida yapa yapada uzmanlastim super olan keklerim artik olaganustu oluyor artik :1::1: ama iste bana biraktigi kilolarda var :9: canim cok tatli cekiyordu benim, fazlada kismadim kendimi malum dogum gibi agir bir surecten gectim diye.
ama bir yerden baslamak lazim dimi kilolara...vaktin varsa netten jimnastik yap ya da burdaki cogu kisi gibi lesli yap...ise yarayabilir canim.

Back
X