mesajım görülmedi heralde neyse 75 le doğuma gittim 70 le doğumdan çıktm şimdi 62.9 um 55 kg olmak istyrm inş ekmek ve tatlıyı aburcuburu kestm sizlerin uyguladgı özel bi yöntem varmı
Nasil verdin okadar kiloyu yaaa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesajım görülmedi heralde neyse 75 le doğuma gittim 70 le doğumdan çıktm şimdi 62.9 um 55 kg olmak istyrm inş ekmek ve tatlıyı aburcuburu kestm sizlerin uyguladgı özel bi yöntem varmı
17 ağustos ta doğum yaptım 52 ile hamile kaldım 68 doğuma girdim şuan 61 takıldım kaldım bende eski halime dönmek istiyorum kotlarımın hiçbirini giyemiyorum offfff hadi bir garet verelim şu kiloları ama tabi birde emziriyorum kızım çok azda mama yiyor günde 120ml akşam uykusuna yatarken gün boyu ve gece emziriyorum benim 9 kilo fazlam var şu 4 5 fAazlası kalanlar nasıl verdiniz yahuuu bir sırrı var mı?
Merhaba kızlar,
biz diğer topikte yazıyorduk ama artık aranıza katılmaya karar verdik.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 60 kiloydum. Hamilelikte 20 kilo aldım ve 80 ile doğuma girdim. 3 gün sonrasında 72 kiloydum. Şuanda 63 kiloyum.
Ama yine 55 kilo olmak istiyorum. Doğum kilomdan 3 kilo olmak üzere vermem gereken 8 kilo var. İnşallah hep birlikte veririz.
Bu arada bende 23 eylülde doğum yaptım. 2,5 ayda 17 kilo gitti. Ya kilodan çok ödem tuttu vücudum ya da emzirmek gerçekten çok kilo verdiyor kızlar.
Merhaba kızlar,
biz diğer topikte yazıyorduk ama artık aranıza katılmaya karar verdik.
Ben hamile olduğumu öğrendiğimde 60 kiloydum. Hamilelikte 20 kilo aldım ve 80 ile doğuma girdim. 3 gün sonrasında 72 kiloydum. Şuanda 63 kiloyum.
Ama yine 55 kilo olmak istiyorum. Doğum kilomdan 3 kilo olmak üzere vermem gereken 8 kilo var. İnşallah hep birlikte veririz.
ay kızlarc bende keşke 62 kilo olsaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmm.....
kendime kızıyrm yaaa,hamilelik süresince ye ye , 30 kilo al şimdi nasıl vercem die düşün....
Bence emzirmek hicte kilo vermeye yardimci olmuyor. Kac kisiye sorduysam bebegini sutten kesince zayiflamis. Of of valla bunaldim![]()
dumaaam süpermiş 2.5 ayda 17 kg bende emziriyorum ama sanırım herkesin anatomisi çok farklı gerçi şimdiye kadar herhangi bir gayretim olmadı dur bakalım bugün bir karar aldım inşallah bahara eski halim ile merhaba demek istiyorum şortlarımı özledimmmmmmmmmmm ))
emzirme sanıırım cok acıktırdığı için kilo vermeye engel oluyor
ama yemeği abartmazsak zayıflayacağımıza eminim
hamileyken aldığım 14 kilonun 13ünü ilk alı ayda aldım
son 3 aydan cok korttuğum için (herkes cok kilo alınıyor demişti) beslenmeme cok dikkat ettim
ekmek pilav abur cubur yemeden ve 3 lt su icerek son 3 ay sadece 1 kilo aldım
aynı mantık burda da devam edersek zayıflarız
o diilde benim göğüsler kocaman oldu 80 beden göğüslerim suan 95 sanırım
sütüm cok iyi cok sükür acaba küçülür mü ilerleyen zamanlarda:44:
doğumdan sonraki regl da otomatikman 1 2 kilo gidiyormuş doğrumu kızlar daha adet olmadım ben
bugün yediklerimi yazıyorum.
sabah 07.00 bir fincan kahve -2 ad kuru incir 7-8 badem
sabah 11.00 peynir-zeytin-yumurta-domates-salatalık-maydanoz-yarım simit-bir dilim ekmek-çay
öğle 13.00 elma-2 ad mandalina
ikindi 16.00 badem önümde hazır vardı yine ondan yiyebildim (benim fıstık ile yapışık yaşıyoruz kucağımda kestirmişti)
akşam 18.00 1 kase meyveli nesfit içine muz dilimledim (yarın eşim evde birlikte yemek yapıp yiyebiliriz )))
ve şimdiye kadar 3lt suyu çoktan içtim.
şimdide ütü yapma zamanı çünkü dağ gibi olmuş...
Ne güzel, eşin yardımcı oluyor sana anladığım kadarıyla.
Sana kolay gelsin o zaman menün de güzel olmuş ayrıca.