Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlarrrr ne durumdasiniz? Ben bu sabah tartiya korka korka ciktim. Kilo almis ihtimalim oldugundan sebep cunku abur cubur u fazla kacirdim gecen hafta. Ama cok sukur ki 600 gr verebilmisim nasil oldu anlamadim. Suanda 71 kiloyum. Buhafta kendimi cok salmadan yola devam :)
Kahvaltida 2 dilim tam tahilli bugday ekmegi, beyaz peynir yada krem peynir, 2 tane haslanmis yumurta, domates salatalik maydanoz ve bitki cayi (dogadan in büyülü bohça çayi var "chai tea" ismi baharatli). Bu çay iyi neden diyecek olursan :) icinde karanfil tarcin karabiber ve degisik cicek ve bitkiler var. tarcin karanfil karabiber metabolizmayi hizlandiran gidalar. Dene derim![]()
Daha oncede dedigim gibi yemeklerden yarim saat once su icmeyi kesiyorum. Yemeklerden 1 saat sonra su icmeye basliyorum. Yemek yerken icecek yok. Oglen ya meyve yada havuc falan. Aksam corba sebze yemegi yogurt. Eger Makarna pilav yaptiysam avuc ici kadar sirf nefsimi koreltmek icin. En gec saat 8 de yemek bitiyor. 1 saat sonra bir tane Dogadan in çayindan. Ve bolbol su 3lt yi gecmeye calis. Siseyle dolas ben oyle yapiyoruminsallah etkisini gorursun. Birde disari cikabiliyorsan yuruyus yap yoksa evde surekli is yap :) biz gecen gun esimle 17km yuruduk abarttik biraz ama 1000 kalori yaktik :)
diyetisyenden şimdi geldimmmm 300 gr almışımmmçok moralim bozuldu.tahin-pekmez,hurma bunları yasakladı.ama asıl süt yapan da onlardı.süt verirken diyet yapmak çok zorrrr..bol hareket dedi.yürüyüş dedi.ama ben yapamıyorum bebeğim henüz 3 aylık çok yoruluyorum çok vaktimi alıyor nasıl yürüyüş yapayımki bilemiyorum.....
diyetisyenden şimdi geldimmmm 300 gr almışımmmçok moralim bozuldu.tahin-pekmez,hurma bunları yasakladı.ama asıl süt yapan da onlardı.süt verirken diyet yapmak çok zorrrr..bol hareket dedi.yürüyüş dedi.ama ben yapamıyorum bebeğim henüz 3 aylık çok yoruluyorum çok vaktimi alıyor nasıl yürüyüş yapayımki bilemiyorum.....
slm kızlar bende ağustosta sezeryanla doğum yaptım. 64 kiloyla hamile kaldım, 77 kiloyla doğuma girdim. doğumdan sonra 75 kilo kaldım çünkü kızım 2400 gr doğdu. kendiliğinden 71 e düştüm. istediğim şekilde kilo veriyorum ve sizlere de faydası olabilir diye paylaşmak istedim. lohusalar kulübünden bilenler bilir yazarım sürekli. maydanoz suyuyla kilo veriyorum ben. 15 dal maydanoz, 1 çay bardağı su, damak tadınıza göre limon (ben yarım limon sıkıyorum) bunları rondodan geçirip süzüyorum ve çıkan yeşil suyu içiyorum. sabah akşam 1 çay bardağı. geçen ay 4 kilo vermiştim. 2 hafta ara verdikten sonra geçen hafta tekrar başladım ve az önce tartıldım 1 kilo daha gitmiş. 66 kiloyum şuan. tansiyon rahatsızlığı olanlar dikkatli kullansın malum eşki bir su oluyor. yalnız şöyle bir problem var; süte etkisini bilmiyorum.ben 50 gün emzirebildim kızımı, sonra naptıysam sütüm olmadı. yemediğim içmediğim şey kalmadı. her şeyi denerken de çok kilo almasaydım şuan istediğim kiloya ulaşmıştım bile. ama olmayınca olmuyor işte. emziren anneler bilen birine danışmadan yapmasın kilo vericez diye. önce meleklerimiz![]()
hurmayı nasıl yasakladı anlamıyorum.tv de dr lar emziren anneler bol yesin diye bas bas bağırıyorlar.kalorisi düşük enerjisi bol ve tok tutar.kendimden biliyorum çok tükettim emzirdiğim dönem ve aldığım 27 kiloyu verdim..diyetisen vs gitmedimde üstelik.
Kizlar zayiflama bantlari hakkinda ne dusunuyorsunuz?
ben de bu işin uzmanı değilim ama bildiğim kadarını söyleyeyim maydanoz emziren annelere tavsiye edilmiyor. diüretik olduğu için fazla su attırıyor dolayısıyla süt illa ki etkilenir diye düşünüyorum. bence emzirmeyenlerin dahi doktora veya diyetisyene danışmadan kullanmamaları gerekir daha sonra böbrek rahatsızlığı veya başka bir problem yaşamamak için..
hiiç tartılmıyorum çünkü biliyorum ki vermiyorum sabahları tok kalkıyorum![]()
hamilelik öncesi sürekli hareket yapardım şimdiyse basit ayaklarla makas hareketini bile yapamıyorum zaten mekik tümden olmuyorbu göbekle
kızlar ben önceleri ebruşalı le pilates yapardım ama malzemesizşimdi topunu falan setini alacam ama evde tek yapabilirmiyim hiç bir bilgim yok ebru şallıda yok
bu konuda yardım ??
çünkü biliyorum ki benimki hareketsizlik evimde adım bile atmıyorum dışarı yüzü gördüğüm yok kızıma bakacak hiiçççç kimsem yokk![]()
merhaba arkadaşlar şu an 36+3 günlük hamileyim ve şimdiden telaş sardı beni kilolar nasıl gidecek diye 57 ile hamile kalmıştım şu an 75 kiloyum doğum iznine de ayrıldım artık evdeyim eminim daha çok kilo alıcam sizin tecrübelerinizden yararlanarak bir an önce kilo vermek istiyoruuumm..
Ben baya bir arastirdim bu zayiflama bandini. Emziren anneler kullanamiyormusderiye yapistiriliyor ve icerisindeki metobolizmayi hizlandici ve yag yakici enzimler direkt kana karisiyormus. Oldukca etkiliymis. Artik bir dahaki bahara kaldi :)