2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

siz gitti gidiyordan almış ve memnun kalmıştınız sanırım? hangi marka kan dolaşımına etkisi hakkında bilgi var mı?
ben de69 70 gidip geldiğim için sizin kullandığınız daha bi ykın bana:) teşekkürler bilgiler için
[h=1]ÖZLEM KORSE İP ASKI ÇITÇITLI BADİ BAYAN KORSE[/h](#74459945) ÖZLEM KORSE İP ASKI ÇITÇITLI BADİ BAYAN KORSE GittiGidiyor'da 74459945 ÜSTÜN DİKİŞSİZ ÖRGÜ TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE VÜCUDU BÖLGESEL OLARAK SIKILAŞTIRIR VE BİÇİM VERİR, KILCAL DAMARLARDAKİ KAN DOLAŞIMINI ENGELLEMEZ. DİKİŞ İZİ OLMADIĞINDAN HER TÜRLÜ KIYAFETİNİZLE KONFORLU BİR KULLANIM SAĞLAR.
ANTİBAKTERİYEL ÖZELLİĞİ İLE BAKTERİ VE MANTAR OLUŞUMUNU ENGELLER. TERLEMEYİ ÖNLEYEN HAVA GEÇİRGEN YAPI SAYESİNDE VÜCUDA NEFES ALDIRIR.
TEDAVİ AMACIYLA DOKTOR TAVSİYESİ İLE KULLANILABİLİR.fiyatı da 19.90
şu an kampanyadaymış

Son düzenleme:
[h=1]ÖZLEM KORSE İP ASKI ÇITÇITLI BADİ BAYAN KORSE[/h](#74459945) ÖZLEM KORSE İP ASKI ÇITÇITLI BADİ BAYAN KORSE GittiGidiyor'da 74459945 ÜSTÜN DİKİŞSİZ ÖRGÜ TEKNOLOJİSİ SAYESİNDE VÜCUDU BÖLGESEL OLARAK SIKILAŞTIRIR VE BİÇİM VERİR, KILCAL DAMARLARDAKİ KAN DOLAŞIMINI ENGELLEMEZ. DİKİŞ İZİ OLMADIĞINDAN HER TÜRLÜ KIYAFETİNİZLE KONFORLU BİR KULLANIM SAĞLAR.
ANTİBAKTERİYEL ÖZELLİĞİ İLE BAKTERİ VE MANTAR OLUŞUMUNU ENGELLER. TERLEMEYİ ÖNLEYEN HAVA GEÇİRGEN YAPI SAYESİNDE VÜCUDA NEFES ALDIRIR.
TEDAVİ AMACIYLA DOKTOR TAVSİYESİ İLE KULLANILABİLİR.fiyatı da 19.90
şu an kampanyadaymış

merhaba ben de alıcam ama bedenini bilemedim 85 kiloyum xl mı almalıyım l mi siz kaç kg siniz kaç beden aldınız ben de korse aldım ama böyle çıtçıtlı değil ve askılı değil heryerimden pırtlıyor kötü duruyo

kızlar elime ulaştı korsem:) paketi açınca bir de baktım minnacık bişey!!ben bunun içine nasıl giricem dedim.denedim ve giremedim tabii...bir de alttan pantolon gibi deneyeyim dedim veeee oldu.çok mutlu oldum. göbeği sakladı.bedenimi toparladı. alttan çıtçıtlı, beni daraltmıyor...çok rahat aksine.iyi almışım.sanal mutluluk benimkisi ama olsun....sonuç olarak tavsiye ederim.

merhaba ben de alıcam ama bedenini bilemedim 85 kiloyum xl mı almalıyım l mi siz kaç kg siniz kaç beden aldınız ben de korse aldım ama böyle çıtçıtlı değil ve askılı değil heryerimden pırtlıyor kötü duruyo
canım xl al bence biraz bedenin alışınca l olanı alırsın ben 70 kiloyum l aldım şimdi göbeğim felan ufaldı şimdi m alsam olur

Slm hatunlar,

Bende dogumdan hemen sonra aldirmistim korseye benzer birsey ama dikislerimdem dolayi giyememistim. Sonrada cok daraliyorum diye giymedim. 3 ay once dogum yaptim simdi giysem faydasi olur mu gobus icin? Birde ne kadar sure giymek gerekir? Birde gunde kac saat?

Son düzenleme:
Pazar sabahı 60.5 e ınmstım dun esmle ne bulduysak yedık dıyeblrm elmalı turta lımonlu cupcake yapmstk onlardan yedık kraker yas pasta kıymalı korılı makarna yedık . Bgn tartıldım 61.8:(kızlar szce ınermı? Tabkı hergun normalde bole yemıodum dıyetı btrmstm:)

geçen hafta 65.2 bu hafta 64.0 le başladım haftaya:)) tam 1200 gr gitmiş:46::46::46:
geçen hafta gelenler bir de fazlası gitti. bu hafta biraz daha dikkat ettim yediğime ondan sanırım gitti bu kadar. mutluyum yoluma devam ediyorum 57 yi gördüğüm gün benim günüm olacak:8::8::8:

selamlar anneler selam kızlar hiç lafı uzatmıcam topiğe bodozlama dalıyorum ya ALLAH BİSMİLLAH VERİCEĞİM 20 KİLO VAR 48 GÜN ÖNCE 3. KEZ anne oldum şimdide fit bir anne olucammm bugün spora başladım yavaş yavaş ta diyete başlıyorum bu kilolar büyük oğlanın daoğum gününe (1 haziran )gi de cek destek ve öneriye açığım çok katı diyet spor yapamam ona göre tatlı tatlı vermem lazım öyle 3 kg 5 kilo değil verceğim 20 kilo heheytttt:52::54:

selamlar anneler selam kızlar hiç lafı uzatmıcam topiğe bodozlama dalıyorum ya ALLAH BİSMİLLAH VERİCEĞİM 20 KİLO VAR 48 GÜN ÖNCE 3. KEZ anne oldum şimdide fit bir anne olucammm bugün spora başladım yavaş yavaş ta diyete başlıyorum bu kilolar büyük oğlanın daoğum gününe (1 haziran )gi de cek destek ve öneriye açığım çok katı diyet spor yapamam ona göre tatlı tatlı vermem lazım öyle 3 kg 5 kilo değil verceğim 20 kilo heheytttt:52::54:

anaamm 20 kilo dile kolay!!!

Slm hatunlar,

Bende dogumdan hemen sonra aldirmistim korseye benzer birsey ama dikislerimdem dolayi giyememistim. Sonrada cok daraliyorum diye giymedim. 3 ay once dogum yaptim simdi giysem faydasi olur mu gobus icin? Birde ne kadar sure giymek gerekir? Birde gunde kac saat?

benim bebeğim de bugün tam 3 aylık oldu...ben de seaeryanla doğum yaptım. korse giymeye de yeni başladım. sabah giyiyorum akşam çıkarıyorum valla. bakalım ne olacak?

benim bebeğim de bugün tam 3 aylık oldu...ben de seaeryanla doğum yaptım. korse giymeye de yeni başladım. sabah giyiyorum akşam çıkarıyorum valla. bakalım ne olacak?
Ben normal dogum yaptim canim. Bende haftaya giymeye baslayayim bari.. Bakalim gobus gidecek mi...

Son düzenleme:

canım üzülme benim de 20-25 kg fazlam var.yediklerime dikat ediyorum bu siteden öğrendiğim leslie yapıyorum.bu topik çok işe yarıyor herkes çok yardımcı çok iyiler.sayelerinde gözüm açıldı 4 kg verdim 1 ayda.inşallah gerisi de gelecek çabam var ümidim var.

kızlar elime ulaştı korsem:) paketi açınca bir de baktım minnacık bişey!!ben bunun içine nasıl giricem dedim.denedim ve giremedim tabii...bir de alttan pantolon gibi deneyeyim dedim veeee oldu.çok mutlu oldum. göbeği sakladı.bedenimi toparladı. alttan çıtçıtlı, beni daraltmıyor...çok rahat aksine.iyi almışım.sanal mutluluk benimkisi ama olsun....sonuç olarak tavsiye ederim.

siz de mi gittigidiyordan aldınız?

25 ağustosta doğum yaptım 58kg ile hamile kaldım 77 kg ile doğum yaptım
şuan 69kg da kaldım daha aşağı inemiyorum. peki neler yapıyorsunuz zayıflamak için

Anaaaaaam bizim topik boş kalmış. Nerdesiniz kızlar?

Ben ayın 2 sinden beri 57'yle devam ediyorum. Bakalım yine dikkat etmeye başlıyorum. Gelişmeleri yazarım yine.
Herkesin bebişiyle sevgililer günü kutlu olsun. Ne de olsa onlar da aşklarımız.

Anaaaaaam bizim topik boş kalmış. Nerdesiniz kızlar?

Ben ayın 2 sinden beri 57'yle devam ediyorum. Bakalım yine dikkat etmeye başlıyorum. Gelişmeleri yazarım yine.
Herkesin bebişiyle sevgililer günü kutlu olsun. Ne de olsa onlar da aşklarımız.

canım benim 57 kg isen topiğe sırf spor olsun diye giriyor olman lazım :))) zira ben 84 kg yim..gerçi bundan 1 ay evvel 89 dum..yavaş yavaş iniyor sanırım..
bu arada birşey soracağım laxa fiber ile ilgili bir bilgisi olan varmı barsak faliyetleri için diyet lifi.diyetisyenim önerdi bebeklere bile veriliyomuş ama içtim pek fayda etmedi..kullandım ya da duydum iyiymiş diyen varmı.belki zamanla göstericek etkisini..barsakları çalıştıracak başka fikri olan varmı??zayıflamada etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum..

canım benim 57 kg isen topiğe sırf spor olsun diye giriyor olman lazım :))) zira ben 84 kg yim..gerçi bundan 1 ay evvel 89 dum..yavaş yavaş iniyor sanırım..
bu arada birşey soracağım laxa fiber ile ilgili bir bilgisi olan varmı barsak faliyetleri için diyet lifi.diyetisyenim önerdi bebeklere bile veriliyomuş ama içtim pek fayda etmedi..kullandım ya da duydum iyiymiş diyen varmı.belki zamanla göstericek etkisini..barsakları çalıştıracak başka fikri olan varmı??zayıflamada etkisinin büyük olduğunu düşünüyorum..

Canım, hamileliğimi 80 kiloyla tamamladım. Hamilelikten 20, öncesinden de 5 olmak üzere 25 kilo fazlalığım vardı. Ama topiğe yazmaya başladığımda 65 kiloydum. Şimdi 2 haftadır yerimde sayıyorum, son 3-4 kiloyuda verirsem süper olacak, o zamanda size destek olmaya girerim. Burada arkadaşlarım var, o yüzden giriyorum, sizleride merak ediyorum.

merhaba bende geldim 63 ile hamile kaldım 83 ile doğuma girdim 27 kasımda doğum yaptım şimdi 76 kiloyum 13 kilo fazlam var acil zayıflamam lazım:(

Back
X