Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben 12 aralıkta yaptım bebiş 50 günlük
mecbur yiorumsüt olsun die..
bana önerin varmı
selamlar...
ben yeniyim aranızda... ikinci bebeğim benim ve artık kilolara kalıcı gözüyle bakmaya başlamıştım ki bi arkadaşla konuşana kadar...
şimdi kararlıyım zayıflamaya bebeğim 8 aylık olcak 1 hafta sonra.. ilkinde çok zayıftım 17 kilo aldım sonra ideal kilo 60 da kaldım
62 ile ikinciye hamile oldum, 73 ile doğuma gittim hastaneden döndüğümde 73.5 idim...
yani bende doğum sonrası ödem oluştu... hala da 70... diyet falan yapmadım süt için...yemezsem olmuyo çünkü... sanırım baya tanıttım kendimiş:):)
önerileriniz ne? korse düşünüyorum hangi model ve marka olmalı...kullnanlar?
bu arada boy 170
dukan diyeti yapılır mı emzirirken aslında yapılıyormus 3.evre uygulanabiliyormus ama deneyen var mı merak ettim
ciddi kilo verdiyor cünkü
Selam kızlar;
Mutluyum çünkü 57 kiloyla devam ediyorum, hedef kiloma 2 kilocuk kaldı. Sonrasında 55'te sabit kalmak için 53-54'e inerim sanırım.
Bende oğluma yalnız bakıyorum ve yalnızca anne sütüyle besleniyoruz ben zayıflamamı bunlara borçluyum kızlar.
Bu arada bizde 4 ay+1 haftalığız.
ben de korse düşünüyorum :44:ama korse giyince böyle göbeğim bi ordan bi burdan pörtlüyor daha inmedi şişler.
beden hareketleri yapmam lazım o da 6 ay sonra anca 3.sezeryanımı oldum çünkü
​ödem için dr.a danıştın mı peki canım,?
Selam kızlar;
Mutluyum çünkü 57 kiloyla devam ediyorum, hedef kiloma 2 kilocuk kaldı. Sonrasında 55'te sabit kalmak için 53-54'e inerim sanırım.
Bende oğluma yalnız bakıyorum ve yalnızca anne sütüyle besleniyoruz ben zayıflamamı bunlara borçluyum kızlar.
bravo cnm
bende hemen 58 olmusum cok mutluyum
bizde 4 ay 1 haftalığız ve sadece anne sütüyle besleniyoruz azcık dikkatle gidicek bu kilolar benimde doğum öncesi kiloma 2 kilo kaldı ama ben mayısa kadar 53 olmak istiyorum henüz spora da baslayamadım sorda yapınca sıkılasırım insallahh![]()
Selam kızlar;
Tebrikler canim. Leslie kaci yapiyorsun canim ve haftada kac gun?selam herkese,hafta sonu çok az kaçırmama rağmen ve leslie yi yapmamama rağmen 87 den 85 e düşmüşüm çok mutluyum :) umarım devamı gelir :)![]()
Tebrikler canim. Leslie kaci yapiyorsun canim ve haftada kac gun?