2012 Anneleri Gelin Birlikte Kilolarimizdan Kurtulalim

dukan diyeti yapılır mı emzirirken aslında yapılıyormus 3.evre uygulanabiliyormus ama deneyen var mı merak ettim
ciddi kilo verdiyor cünkü

selamlar...
ben yeniyim aranızda... ikinci bebeğim benim ve artık kilolara kalıcı gözüyle bakmaya başlamıştım ki bi arkadaşla konuşana kadar...
şimdi kararlıyım zayıflamaya bebeğim 8 aylık olcak 1 hafta sonra.. ilkinde çok zayıftım 17 kilo aldım sonra ideal kilo 60 da kaldım
62 ile ikinciye hamile oldum, 73 ile doğuma gittim hastaneden döndüğümde 73.5 idim...
yani bende doğum sonrası ödem oluştu... hala da 70... diyet falan yapmadım süt için...yemezsem olmuyo çünkü... sanırım baya tanıttım kendimiş:):)

önerileriniz ne? korse düşünüyorum hangi model ve marka olmalı...kullnanlar?
bu arada boy 170

Son düzenleme:
cnm ben 12 aralıkta yaptım bebiş 50 günlük
mecbur yiorumsüt olsun die..
bana önerin varmı

canım çok küçükmüş bebeğin daha. bence hiç diyet filan yapma izin ver sütün düzene girsin 4 aylık olunca başlarsın. doktorlar da öyle öneriyo zaten.sadece kek pasta börek çörek yeme onların süte direkt etkisi yok zaten bol su iç en az 2 lt.
kilo vermenin de sırası gelir. sağlıkla büyüt bebeğini canım
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selamlar...
ben yeniyim aranızda... ikinci bebeğim benim ve artık kilolara kalıcı gözüyle bakmaya başlamıştım ki bi arkadaşla konuşana kadar...
şimdi kararlıyım zayıflamaya bebeğim 8 aylık olcak 1 hafta sonra.. ilkinde çok zayıftım 17 kilo aldım sonra ideal kilo 60 da kaldım
62 ile ikinciye hamile oldum, 73 ile doğuma gittim hastaneden döndüğümde 73.5 idim...
yani bende doğum sonrası ödem oluştu... hala da 70... diyet falan yapmadım süt için...yemezsem olmuyo çünkü... sanırım baya tanıttım kendimiş:):)

önerileriniz ne? korse düşünüyorum hangi model ve marka olmalı...kullnanlar?
bu arada boy 170

ben de korse düşünüyorum :44:ama korse giyince böyle göbeğim bi ordan bi burdan pörtlüyor daha inmedi şişler.
beden hareketleri yapmam lazım o da 6 ay sonra anca 3.sezeryanımı oldum çünkü
:9:

​ödem için dr.a danıştın mı peki canım,?

dukan diyeti yapılır mı emzirirken aslında yapılıyormus 3.evre uygulanabiliyormus ama deneyen var mı merak ettim
ciddi kilo verdiyor cünkü

bu diyet için şunları söylüyorlar ; :44:

-18 yaş altındaysanız,hamileyseniz, emziriyorsanız; tiroidiniz,
yüksek tansiyon,kolestrol,diabet,gut,böbrek,kalp ve karaciğer rahatsızlıklarınız varsa yüksek protein alımı sağlığınızı tehlikeye atabilir.DR.'UNUZA DANIŞMADAN ASLA BAŞLAMAYIN.

Selam kızlar;

Mutluyum çünkü 57 kiloyla devam ediyorum, hedef kiloma 2 kilocuk kaldı. Sonrasında 55'te sabit kalmak için 53-54'e inerim sanırım.
Bende oğluma yalnız bakıyorum ve yalnızca anne sütüyle besleniyoruz ben zayıflamamı bunlara borçluyum kızlar.

Bu arada bizde 4 ay+1 haftalığız.

Selam kızlar;

Mutluyum çünkü 57 kiloyla devam ediyorum, hedef kiloma 2 kilocuk kaldı. Sonrasında 55'te sabit kalmak için 53-54'e inerim sanırım.
Bende oğluma yalnız bakıyorum ve yalnızca anne sütüyle besleniyoruz ben zayıflamamı bunlara borçluyum kızlar.

bravo cnm
bende hemen 58 olmusum cok mutluyum:17:
bizde 4 ay 1 haftalığız ve sadece anne sütüyle besleniyoruz azcık dikkatle gidicek bu kilolar benimde doğum öncesi kiloma 2 kilo kaldı ama ben mayısa kadar 53 olmak istiyorum henüz spora da baslayamadım sorda yapınca sıkılasırım insallahh
:8:

ben de korse düşünüyorum :44:ama korse giyince böyle göbeğim bi ordan bi burdan pörtlüyor daha inmedi şişler.
beden hareketleri yapmam lazım o da 6 ay sonra anca 3.sezeryanımı oldum çünkü
:9:

​ödem için dr.a danıştın mı peki canım,?

teşekkürler hayır her hangi bi dr gitmedim.... gerek görmedim heralde... ya da bilmiyorum gidilmesi gerektiğini:):):) hangi alanın konusuyum ki ben:)

Selam kızlar;

bravo cnm
bende hemen 58 olmusum cok mutluyum:17:
bizde 4 ay 1 haftalığız ve sadece anne sütüyle besleniyoruz azcık dikkatle gidicek bu kilolar benimde doğum öncesi kiloma 2 kilo kaldı ama ben mayısa kadar 53 olmak istiyorum henüz spora da baslayamadım sorda yapınca sıkılasırım insallahh
:8:

yaa kızlar ben de istiyorum 50 li kiloları görmek ama daha çook var:14::14:
maaşallah ya çok güzel vermişsiniz daha bebişleriniz de küçük benim kız 6 aya merdiven dayadı ben daha 65 den inemedim daha vermem gereken 8 kilo var uuuf ufff:ssz:
ama vazgeçmek yok tabii ki kaldığım yerden devam ediyorum taa ki 57 olana kadar:10:

ilk bebekte daha kolay kilo veriliyor ama ikinci zor sanırım...
ya da ben veremiyorum... boy korse düşünüyorum bu gün kepek ekmeğe başladım... hedefim 60 tam 10 kilo:)

Merhaba bende varim...kilo vermek icin ozel birsey yapiyor musunuz bir de kilogidince gobek de gidiyor mu kilomdan cok gobegim moralimi alt ust ediyor :(( gidrr mi kiloyla birlikte ne dersiniz?

selam hatunlar :16:

bayadir ugrayamadim buralara, o kadar doluyumki vakit yok birseye sanki...arada cepten giriyorum ama cok gicik rahat yazamiyorum ordanda :50: okuyorum genelde o yuzden....nasilsiniz neler yapiyorsunuz? anladigim kadariyla herkes dogru yolda, kilolar veriliyor dimi :9: ben cok boyle pasta borek isini biraktim, lakin tahin-pekmezden vazgecemiyorum..hem sut yaptigini duydugum icin tahinin kendime engel olmuyorum...hemde cok seviyorum...esim 3 gun once 1 kg lik tahin almisti..inanirmisiniz yarisi bitti bile :53: bu kadar yemesem iyi olacak sanki...yoksa pastayi boregi yemememin bi anlami kalmayacak :50:

Selam kızlar;

tebrikler canim, darisi basimiza diyelim :9: hem emzirip hem kilo vermek ne zormus yaa, soylenenin aksine..
hani emzirmesen kisarsin bogazini, bu sekilde o da pek olmuyor..canim sen spor yapmadigin halde o zaman masaAllah iyi veriyorsun kilolari :nazar:

bizde bugun tam 3 aylik olduk :nazar::emir_bebek:

haziran26 bana kalirsa gobegini eritmek icin belli hareketleri surekli yapman gerekiyor..mekik ise yariyor diyorlar ama bilmiyorum. insaAllah hepimiz istedigimiz kiloya duseriz...

Kızlar 62700 olmstm hedefe yedıyuz gr klmstı, dun bı bozım dedm snra bgn ıkı kg dha verm dedm bu hftada rejıme devam.. Bndede serbetlı sekerlı seylerde sutum cogalıyo.nrmldede az degıl ama ıkı kurabıye yedım nasıl arttı.

selam herkese,hafta sonu çok az kaçırmama rağmen ve leslie yi yapmamama rağmen 87 den 85 e düşmüşüm çok mutluyum :) umarım devamı gelir :):10:

Tebrikler canim. Leslie kaci yapiyorsun canim ve haftada kac gun?

canım ben şuan sadece 1 mile yapabiliyorum.kilom çok olduğu için kondisyonum çok çok düşük..hergün yapıyorum aslında başlarda ama haftasonu vakit bulamadığım için ara verdim..yeni başladım zaten..

kızlar ben hastaneden çıktım 76 kiloydum şu an 71 800 felanım.arada 72 oluyor 71 500 oluyor devamlı değişiyor.sizce bu kadar zamana görenormal mi az mı kilo vermem.ama 50 li kilolara düşmek istiyorum normal doğum yaptım vakumla doğdu bebeğim .şu an 52 günlük olduk.herkes kiloların gitmiş birşeyin yok senin diyor .çünkü devamlı korse giyiyorum o da göbeğimi yok ediyor.zaten vücudum çok sıkı oramdan buramdan yağ sarkmıyor ama bedenim 36-38 iken şimdi 42 beden oldum sırtım felan irileşti gömleklerim eteklerim hiç olmuyor sanırım spor yapmalıyım nasıl hareketlr yapıyorsunuz biraz bahsedermisiniz .yarım mekik çekiyorum işe yarıyor göbekte bel incelmesi için sopa çevirme hareketi yapıyorum ama ne kadar sıklıkla ve ne kadar yapmalıyım ki

Back
X