- 9 Şubat 2012
- 346
- 11
- 68
Canim yok onu yazmayi unuttum arada 1-2 defa kalktim emzirmek icin ama uykulu yaptigim icin o isi, sonradan pek hatirlamiyorum geri yatmisim maalesef o gun. Bebisin yatagini tam bizim yatagin yanina koydumki uyanir uyanmaz yataktan tam cikmadan bebegi alabileyim diye yaptimda sonuclari boyle oluyor iste. Uyur uyanir vazitte emzirmis oluyorum
Buarada canim kime sorsam cocugun 5 ayliksa artik hic uyanmadan uyumasi gerekir diyorlar bunu 1-2 kisi degil herkes diyor..bilemiyorum ne kadar dogru..ya da en fazla 1 defa kalkmasi normalmis ben 2-3 defa kalkiyorum genelde gece..birde ise gelmeden uyanmadiysa bile mecburen emzirip cikiyorum evden.
Asil bu aylarda artik kalkmamalari gerekiyormus ne kadar dogru bilmiyorum. :44:
yok canım yaa 5 aylık daha küçük, benim kız yedi buçuk oldu ben hala en az 3 defa kalkıyorum,emziriyorum ama artık zamanla azalması lazım sanırım...
sen de en azından bi 6 ayı doldur. gerçi bu durum biraz da bebişe bağlı. benim kız 3-4 aylık filandı bazen 5 saat uyuyodu doktorumuz uyusun uyandırma dedi. ama işte gel gör ki kilo alımı az olunca ben kıyamadım gece uyandırıp emzirdim hala da öle devam ediyorum.bebek de ona alıştı kalkıyo sık sık. 1 yaşına kadar devam eder heralde bu tempo. olsun napayım sağlık olsun emsin yeter ki. bir de ücretsiz izindeyim işe gidiyo olsam zor olurdu,Allah yardımcın olsun o açıdan canım...
kilo konusuna gelince, hep dönüp dolaşıp aynı noktaya geliyorum herşeyin özü az yemek bol içmek. buna dikkat edersem güzel güzel gidiyo kilolar azıcık ipin ucu kaçınca hooop alıveriyorum hemen...
bir de kızlar börek çörek gerçekten diyet düşmanı, eve bile sokmamak lazım en azından kilolar gidene kadar sonra azıcık ucundan olabilir

şu bir ay da güzel kilo verebilsem, nisan sonu izmit'e gidiyorum alışveriş yapardım orda