2012 aralık annaleri ilginç farklı kız ve erkek isimlerini paylaşıyoruz

Biz kız olursa Elif Rana düşünüyoruz. Erkek olursa da Ahmet Yakup. Hayırlısı,bakalım hangisi olacak :)

hayırlı olsun canım topiğin kız olursa ecenur erkek olursada ege düşünüyoruz hayırlısı artık
ben simla ismini beğeniyorum pek duyulmuş bi isim değil erkekdede miraç ve sirac isimlerini beğeniyorum

Son düzenleme:
Kıza Berra ismi de harika. Yada Ahsen ..
Hayalim Masal koymaktı ama hiç kimse tarafından beğenilmedi malesef :)

Bızde daha cınsıyet bellı olmadı belkı ayın sonunda gıdıyorum o zaman ogrenıcem umut edıyorum ama yakın zamanda baktıgım ısımlerden BERFU :Kar tanesı ...cok ılgımı cektı bebegımı goren erkek desede ben umudumu yıtırmedım ılk andan berı onu ben hıssettım ,, ... kız olursa ısmı bellı yanı :) Bı de ARALIK da dogacak uyumlu olur..

nasıl normal çikolata öyle mi? bitter mi? bazısı acı çikolata yemek lazım diyo. çok enteresan.

Kızlar ben cıkolatadan bek hoslanmam sasırmıs olabılırsınız genelde butun kadınlar bayılır cıkolataya bılıyorum ama ben ancak bıtter ya da meyvalı cıkolataları sevıyorum denıcem cıkolata olayını umarım anne sevmesede bebegı etkılıyodur ,,,:)

daha küçücüğüm evlilik için ama ilerde allah kısmet ederde sevdiğim adamla evleniverirsem birde kız çocuğumuz olursa adını eylül koyacağım :) benim doğduğum ay

Son düzenleme:
kızlar ikizler için idil ve ........ ne olabilir,hem uyumlu hem de güzel anlamlı,anlamlarını da yazarsanız sevinirim

idil - beril olabilir :))) berilin anlamı Mücevher olarak da kullanılan bir tür maden, zümrüt

bende kızımın ismini İDİL katacam :16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X