2012 aralık anneleri günlük - güncel

GolFStReAm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
149
0
26
İstanbul
Arkadaşiar konular dağınık olduğu için güncel şeylerin takibini burdan yapalım ne de olsa artık şafak yaklaşıyor !!!!! :))))

03.11.de dr gittim bebeğimin kilosu 2.5 kg buyu 42 cm dr cok ıyı gıdıyorsunuz dedı bende 51 kılo hamıle kalmıstım su an 63 kıloyum.33. haftalar ıle 35.haftalar bebek de anne adayının da en fazla kılo alma zamanı bılgınıze ... ben 61 kılo ıken ıkı haftada 63 kılo oldum :))) ıstesem basaramayacagım bırsey kendımı bıldım bılelı 50 kıloyum :) kıloydum :) herneyse anne vucudundakı kanın fazla olması gerektıgı ıcınde oluyormus fazlalalasıyormus bu donemde fızyolojık olarak ....
sızde buraya guncel seyler eklersenız sevınırım en azından burdan gun gun takıp ederız.
Bu arada ben grıbım antıbıyotık aldım gectı esıme bulastı o ara sonra sımdı gene bulastı .. napcaz bılmıyorum sureklı meyva ve su alıyorum bakalım....bı de ev ve bebek odası ıle ugrasıyorum ....

ay bende cok korkuyorum tartilmaya gercekcekten..50 kiloyla hamile kaldim,en son 2 hafta once tartildim 58 kiloydum,simdi tartiya cikmaya korkuyorumkac alicaksakta alicaz artik,sonucta ben duzenli besleniyorum,bunye meselesi bundan sonrasi artik yapacak fzla bisey yok.Ben normal dogum dusunuyorum arkadaslar ama trombositlerim dusuk cikiyorgerci 100 binin altina dusmedigi muddtce sorun olmuyormus ama beni hematolojiye yonlendirdi dr.um yarin hematolojiden randevum var,dualarinizi bekliyorum...buarada baslik super olmus,son gunlerimizdeki paylasimlari burdan yapariz enazindan konu karisikligi olmadan

Cok gecmis olsun buarada aman dikkat edin,son gunlerimiz artik,c vitamini,dinlenmek ve kendimizi korumak cok onemli..ben cok hasta olan biriyim ve antibiyotiksiz hic iyilesemem bundan dolayi bende cok korkuyordum,ama masllh henuz hasta olmadim,simdi tek korkum havalarin birden sogumasi...!

Oof of kızlar.. bugünlerde sıkıntılıyım bir aydan fazla oldu bebeğimi göremiyorum.
İstanbula gitmeme 1 hafta kaldı,hemen doktoruma gideceğim.inş herşey yolundadır,aklım çıkıyo bi aksilik var diye Allah korusun..

Ve en sıkıntılısı bel ağrılarııı Kemiklerim çok güçsüzleşti hissediyorum.
Herşey zamanla düzelecek biliyorum ve sabırsızlıkla bekliyorum

canim gonlunu ferah tut,annelerimiz boyle bizim gibi ayda bir gidememisler kontrollere fln,ama sapasaglam dogmusuz.Hersey yolundadir merak etme,pozitif dusun.Bel agrilarida gayet normal son aylara giriyoruz artik,fazla ayakta kalmamaya dikkat et,dinlen bol bol,benim 30.hafta civari dha kotuydu agrilar simdi epey azaldi nedense hic yok,iyi yolculuklar simdiden sana,bebisin saglik hbrlerini bekliyoruz:)

arkadaslar yazdıklarınızdan once herkes herkesı cok ıyı takıp edemıyo kac haftalık oldugunuzu belırtın ltf. boylelıkle bııgılerımızı daha ıyı pekıstırebılelım ayy bu cok ıyı oldu bence ..:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…