2012 aralık anneleri nerelerden alışveriş yapıyoruz ...

GolFStReAm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
149
0
26
İstanbul
Sultanlar , nerden alışveriş yapıcaz neyi nerde buluruz neler aldık almalıyız ne nerden ne kadara aldık paylaşalım ? Pekişelim ...ama kimse yok ki yaaaa ....ben burda tek başıma takılıyorum ....

ya ben idil ve civil den alışveriş yapmak istiyorum ama net.den baktm bana biraz pahalı geldi?
sizce de öyle mi?
bu zamana kadar pazardan ve ümraniyede adını bilmediğim bi mağazadan yaptm alışverişlerimi :/

ben markafoni - unnado ve butik bebe'den alışveriş yapıyorum çok iyi ürünler kaliteli ve kredi kartıyla ilgili sorun yaşamadım şimdiye kadar bir göz atın isterseniz özellikle butik bebe çok uygun oluyor

bende biraz butik bebeğe baktım şimdi,gerçekten çok harika şeyler var . fiyatlarda çok uçuk değilmiş. beğendim

Aynen beende sürekli butikbebe , unnado sitelerini dolaşıyorum ve almak için sabırsızlanıyoruum :) henuz cinsiyetini öğrenemedim malesef. bi doktor erkeğe benzetti biri kıza :) hayırlısı olsun diyoruz ve merakla beklıyoruz. Bide MotherCare mağazasını bilmeyen varsa tavsiye ederim mutlka çok kaliteli ve şık şeyler oluyo

Bızımkının de cınsıyetı bellı degıl ama kız erkek kullanılabılınır seyler aldım bende , hayvan figürlü badyler aldım cok cıcı yaaa...
corap aldım bı de agız bezı aldım mothercare den aldım bunları alınan seyler 2 lı 3 lu 5 lı seyler oldugundan uyguna da gelıyo tavsıye edıyorum ...

ben daha hiç alışveriş yapmadım ya gec mi kaldımki.. cinsiyetini tam öğrenemedik belli değil diyor dr. sarıda sevmiorum ben. bitek kusmuk beziyle önlük aldım..

Pazardan birkaç şey aldım ama daha çok internetten alıyorum. Limango'nun kids bölümü, özellikle butikbebe, cimcime internet siteleri çok güzel. minimoy ve unnado'da da oluyor ama henüz oralardan bir şey almadım.

kızlar ebebektede güzel şeyler var hiç almadım ama beğendiğim şeyler oldu. philips aventin yenidoğan biberon setide indirimdeydi

Bebeci, butik bebeden yapıyoruz şimdilik.
erken ama yine de insan dayanamıyo işte.
Geçen LCWaikikide de harika şeyler gördüm.

Kızlar minimoy da harika şeyler gördüm :)
Şuna bakııınn :)

Son düzenleme:
e-bebekte çıtçıtlı badyler indirimde. bu arada yorumunuzun altında görünen şu kadar hamileyim şu kadar gün kaldı yazısını nasıl yapıyorsunuz??

Arkadaşlar alışverişleri dışarda beğenip gördüğüm heryerden alıyorum. Ama geçenlerde bir yer keşfettim hala indirimler devam edyor kesinlikle birgözatın derim ben size. Kipada çok güzel ve kaliteli ve çok uygun ürünler var bebekler için. %70 e kadar indirimlerde cabası :)

bende civilim.com , bebeci.com, enesbebe ve unnadodan alıyorum bebecide çok güzel hastane çıkışları var bayıldımm onlara :))

pamidor,acar kids,civil,lcw ve pazardan yaptım bugüne dek..
ama panço ve ebebek'e de uğrycam ileride..uygun olan şeyleri de varmış.
bana idilbaby çok pahalı geliyor ya :26:
hatta şimdi tekrar baktım da,gerçekten pahalı

Kızlar butikbebeden de yapabilirsiniz.. güvenilir bir site ve malları çok güzel.. aldım ben butikbebeden memnun kaldım.

merhaba,

bende mağazalarda gezerken beğendiğim ürünleri internetten araştırıp alıyorum. YKM de gördüğüm bebepan ve kiti-kate markalarını çok beğenmiştim. özellikle kiti kate ürünleri hem kaliteli hem de uygun geldi bana. internette araştırırken markayı ZİDAYA nın sitesini buldum hem daha uygun satıyordu. ilk üyelikte de 100.-Tl 2 ayrı alışverişte 25.-TL indirim kuponu veriyordu. toplamda 200.-tl lik mal için 150.-tl ödemiş oldum. bide daha uygun sattıkları için aynı paraya daha fazla ürün almış oldum:)

2 Li Patikli Tek Alt(Organik) Mavi 18.00.tl
2 Li Uzun Kol Body (Organik) Mavi 17.25.tl
Playing Cube 8 Li Zıbın Takım 48.00.tl
Yazılı Tek Alt 9.75.tl
Yazılı Figürlü Reglan Uzun Kol Sweat 10.50.tl
Welcome 10Lu Zıbın Takımı 68.40.tl
Önden Çıtçıtlı Patikli Pijama Takım 14.25.tl
3 Lü Uzun Kol Body Indigo 18.00.tl

kısacası ben bunların hepsini 150 tl ye aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…