2012 Aralık Anneleri Şafak Sayıyoooorrrr

ymd

Oğlum.. kızım.. canlarım...
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2011
2.362
12
108
Ve nihayet bu konuyu açma zamanımız geldi. Artık bebişlerimiz bize çoooook uzak değiller :)
Hep birlikte şafak sayıyoruzzz :)

hayırlı olsun topik rabbim hayırlısıyla vaktinde zamanında kucagımıza almayı nasip etsin meleklerimizi dönüp bakınca birden çabucak geçti gibi geldi banaaa
veeeeee 69 bayburtt

Son düzenleme:
hayırlı olsun topik rabbim hayırlısıyla vaktinde zamanında kucagımıza almayı nasip etsin meleklerimizi dönüp bakınca birden çabucak geçti gibi geldi banaaa

Ayy senin 69 gün kalmış canım yaaa süper :))) Allahım o günlere gelecek miyim yarabbiimmmm bir an önce geçsin şu zaman :))
Vallahi bana hiç öyle çabuk geçmiş gibi gelmedi canım. Sanki 3 yıldır hamileyim

Siz bugün 69 yani Bayburt'tasınız bebişinle :)
Biz de yarın inşallah 81-Düzce olacağız.
Askerler gibi il il plaka ile şafak sayıyoruzzzz

gelip geçiceksin inşallahh benden az kalanlarda vardır herhalde ama bişi söliyim cinsiyetim kesinleşmedi daha kıza benziyo diyolar bi süpriz olmassa iyi

ühühühüühüüüüüüü
92 yok muuuuu...:2::2::2::2::2::2:
neyse ben 10 gün sonra geleyim bariiii

ühühühüühüüüüüüü
92 yok muuuuu...:2::2::2::2::2::2:
neyse ben 10 gün sonra geleyim bariiii

sana erol taş gibi güleyimmi hah hah hah hahahahahaaaaaaaaa,sen de yurt dışından bi plaka bul kendine,gerçi 88de yok heraldeya neysem gariiiiii

topiğimiz hayırlı uğurlu olsun kızlar
ŞAFAK - 71 KIRIKKALE

dopiğimiz hayırlı olsun canımya ayy 01 adanayı görmek nasip olsun inşallah benimde şafak 73.şırnak

hadi bakalım gün sayma topiğimiz vatana millete hayırlı olsun,nerde kırmızı kurdela,hemen keselim,hihihihihihi

İşte kırmızı kurdelemiz tutun makasın ucundaaaannnnnnn

gelip geçiceksin inşallahh benden az kalanlarda vardır herhalde ama bişi söliyim cinsiyetim kesinleşmedi daha kıza benziyo diyolar bi süpriz olmassa iyi

Canım yaa şimdiye kadar niye belli olmadı ki cinsiyeti?
Tam sürpriz yapacak size :))

dopiğimiz hayırlı olsun canımya ayy 01 adanayı görmek nasip olsun inşallah benimde şafak 73.şırnak

inşallah burada konuştuğum tüm bayanlar sağsalim bebeklerimize kavuşalım inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…