TARİH : 07.12.2012
SAAT: 10.30
KİLO: 3700
BOY: 50 CM
Doğum hikayem yazma fırsatını anca bulabildim. Allaha binlerce kere şükürler olsun bu duyguyu yaşattı ve sizlerle paylaşma fırsatı bulabildim. 2 kayıptan sonra 3 hamileliğmi sağlıkla tamamladım çok şükür.
Benim muhtemel doğum tarihim 22.12.2012 idi. Eskiden beri sezeryen karşıtı, normal doğum yanlısıydım. Ama doğum tarihi Aralığa rastlayınca bu fikrimden yavaş yavaş vazgeçtim. 12.12.12 Çok güzel bir tarihti. Diğer yandan da 7 aralık eşimin doğum günü. Doktorumla konuştuğumuzda 2 tarihin de mümkün olabileceğini söyledi. Ben de eşime hayatı boyunca unutamayacağı bir hediye verebilmek için 7 Aralıkta karar kıldım.
Saat 7.30 gibi hastanedeydik. Makyajımı yapmıştım, saçıma fönümü çektirmiş, tırnaklarıma ojelerimi sürdürmüştüm.(ojelerimi sildirdiler) Tüm sevdiklerim yanımda oğlum karnımdaki dakikaları çok keyifli geçirdik. Bir yandan da Fotoğraflarmızı çekildi. Birden beni almaya geldiler, kimseyle vedalaşamadım. Halbuki herkesi tek tek öpecektim. Birtek eşimi öpebildim o da benimle asansöre bindiği için![]()
Fotoğrafçıda sorun çıkıcak diye hep tedirgindim, neyseki onu da aldılar. İğnemi yaptılar, bir sıcaklık hissettim. Sonra doktorum şu an o bölgeyi temizliyorum dedi. Sonra benim midem bulanmaya başladı. Anestezist yemek yediniz mi diye sordu oysaki yememiştim. Saçları görünüyo dediler, ve bak annesi deyip oğlumu gösterdiler. Sesi çok az geldi bana. Isıtıp getireceklermiş, çok korktum bişey oldu diye. İçerden sesini de duydum. Bir yandan mide bulantısına dayanamayıp fönlü saçlarımı mahvettimOğlumu getirdiklerinde yanağı yanağıma dedğinde o kadar çok ağladım ki, hiç tahmin etmezdim. O sıcaklık hala yanağımda Onu götürdüler beni de biraz uyutacaklarını söylediler. İyiki uyuttular, çenem çok düşmüştü, tüm hayat hikayemei anlattım 5 dakikada. Kalktığımda doktorum artık bitti temizleyip yukarı çıkaracaklar dedi. Mide bulantısı devam ettiği için çıkaramadılar. İğne yaptılar mide bulantısı için. Çıktığımda eşim kapıda bekliyodu. Herkes oğlumun çok tatlı olduğunu söyledi birazdan yanıma getirdiklerinde iyice kokladım onu, çok tatlıydı.
Sütüm geldi ama göğüslerim yara oldu. 2 saat sonrasında ayağa kalktım. Kendimi çok iyi hissediyoken bir baş ağrısı başladı, 10 gün yataktan zor kalktım. Spinal anestezinin yan etkisi beni de buldu ama çok şükür geride kaldı sanırım gene o anı yaşamak için spinal anestezi isterdim. Baş ağrısını çekerken aynı fikirde ddeğildim ama geçen bişey sonuçta
Hamileliğimin her gününde bu gün de geçti diye dua ettim, çok şükür sağlıkla tamamladım. Doktorum prof. Dr. Alkan Yıldırıma minnettarım
Bu da benim oğluşkom ve onunla buluşma anımız...
Eki Görüntüle 592768 Eki Görüntüle 592767 Eki Görüntüle 592769
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün çok tatlısınız