2012 aralık ayı annelerindeki değişiklikler ; hissettiklerimiz

kızımın huyunu öğrenmeye başladım ve onu daha bi sevmeye
mesela sabahları beni uyandırıyor,kahvaltı yapıyorum sonra kendi de yiyip yatıyor maşallah ooh keyif
heyecanlıyım,umutluyum
doğum korkum yok çok şükür,aksine bir an önce geçsn vakit onu kollarıma almak istiyorum
umarım ona iyi bir anne olurum

ne guzel dogum korkusu yasamamaniz,birde ben heyecanimi bastirabilsem,aslinda olaylar yasanirken cok soguk kanliyimdir ama oncesinde hep stres yapiyorum..Benim oglusta cok obur olucak sanirim herkesin bebisi tokken harektleniyormus,benimki acken tekmeliyor,hemen doyuruyoruz tabi beyfendiyi sonra uyuyor keyif yapiyor:)

cnm artk o kadar çok istiyorum ki bebeğimi inan çekeceğim acılar gözümde büyümüyor
normalde iğnesiz,ilaçsz regl geçirmem.
bayılrım,istifar ederim ya da ishal olurum,kıvrım kıvrım kıvranırım..
ama sonuçta doğum sancısı adet sancısına benziyormuş,yalnz daha bi şiddetliymş.
lakin dediğim gibi,artk gün sayıyorum.
bir an önce onu doğrumak,o ana şahit olmak istiyorum.
onu emzirmek,bakımını yapmak,güzelce büyütmek istiyorum

yeni keşfettim topiği canım;

bende yazmak istedim.... Benimde korkularım yok çok şükür ki sadece çok heyecanlıyım... çok sabırsızım... Bir an önce yanımda olsun istiyorum...

bende yazmak istedim.... Benimde korkularım yok çok şükür ki sadece çok heyecanlıyım... çok sabırsızım... Bir an önce yanımda olsun istiyorum...

Haklisin canim guzel taraflarini dusunup kendimiZi bu sekilde motive etmemiz gerekiyor heralde,ay ne guzel minnacik bisey birden hayatimiza girivericek,bir gun aci cekicez belki ama sonraki mutluluk herseye deger heralde...Adet sancisi olayina gelince benim en merak ettigim konuya degindin,bende adet donemlerini nerdeyse sifir agriyla geciriyorum,sadece ilk gunler boyle tatli tali belimde ve bacaklarimda agri olur o yuzden bu dogum sancisi tam olarak neye benziyor acaba diyorum.birde adet sancisini az hisseden acaba dogum sansicini da az hisedebilir mi acaba..inslh alah hepimizi bir avazda agrisiz sancisiz bebislerimize kavustursun:)

Amin canim,kendime kizdim bak simdi herkes ne kdr metanetli bende oyle olucam:)garip garip ruyalar goruyordum zaten son donemlerde su tedirginliklerimi ustumden atmam lazim..

sırt ağrılarm felaket arttı bu yüzden bir an önce vakit geçsn istiyorum doğum yapmak istiyorum offf
günün 24 saati acı çewkiyorum,sinirlerm asabm bozuldu yaa

merhaba, ben de epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum ama bakalım benim istediğim gibi olacak mı? biraz korku var elbette ama korkudan ziyade endişe var tabi daha önce hiçorsunuz? yaşamadığım bir deneyim olacak. doğum yaklaştıkça endişem de artıyor tabi. siz normal doğum mu düşünüyosunuz?

merhaba, ben de epidural normal doğum yapmayı düşünüyorum ama bakalım benim istediğim gibi olacak mı? biraz korku var elbette ama korkudan ziyade endişe var tabi daha önce hiç yaşamadığım bir deneyim olacak. doğum yaklaştıkça endişem de artıyor tabi. siz normal doğum mu düşünüyosunuz?

epidurali iyice araştrmanızı öneririm
evet ben normal düşünüyorum inş.
en çok doğal olanı seçmek ve de o deneyimi yaşamak için istiyorum.
o anlara şahit olmak istiyorum.
sezeryandan korkuyorum,başta bnde epidural istemiştim ama vazgeçtm.
bol şans hepimize

Allah hepimize yardım etsin, umarım sorunsuz ve rahat bir doğum gerçekleştiririz. ben henüz epiduralsiz normal doğuma cesaret edemiyorum. sancısını her halükarda çekeceğim zaten ama hiç değilse doğumda rahat edeyim diye epidural istiyorum. bebeğimi rahat rahat kucağıma alıp emzirebileyim istiyorum. bir arkadaşım 2 ay önce epidural normal doğum yaptı ve çok rahat olduğunu söyledi. ona istinaden biraz rahatladım. bakalım inşallah benimki de öyle olur.

Yurtdisinda cok yaygin kullaniliyor bizde hala o kadar tercih edilmiyor,benim cevremde epiduralli dogum yapanlar hep memnun,tabiki anestezi dr.u tecrubeli ve iyi olmali,bende eger kismetse epiduralli normal dusunuyorum.tabi birde ikinma tekniklerini de iyi bilmek gerekiyor,karindan nefes almak ve makata dogru ikinmak onemliymis,birde ikinma hissinin tam olarak kaybolmamasi icin epiduralin dozunun cok yuksek olmamasi

sırt ağrılarm felaket arttı bu yüzden bir an önce vakit geçsn istiyorum doğum yapmak istiyorum offf
günün 24 saati acı çewkiyorum,sinirlerm asabm bozuldu yaa

Calisiyormuydun meoww?ben evdeyim suan hamile kalmadan once isten ayrilmistim,ben grafikerim ve isim hep. pc basinda iyikide birakmisim kasilip kalirdim heralde...suan calismadigim halde bel agrisindan oluyorum,yolda yururken fln karnim kaskati oluyor,bebek karnimdan firlicak gibi oluyor,fzla kiloda almadigim halde boyle..son aylarda annelr nasil calisiyorlar acaba,en az 7. aydan sonra izin verilmeli tum annelere bence..

henüz doğumla ya da ıkınma ile ilgili bir bilgim yok. bakalım yarın kısmetse randevum var doktoruma soracağım, o neler anlatacak ama çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…