• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 aralıkda tüp bebek yaptıracak arkadaşlar buraya

hayatm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
71
0
36
İstanbul
selamlar...aranıza yeni katıldım. Aralıkdabir tüp bebek macerası daha beni bekliyor. Arkadaşlar duygu, düşünce ve deneyimlerimizi paylaşalım.Allah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin.

selamlar...aranıza yeni katıldım. Aralıkdabir tüp bebek macerası daha beni bekliyor. Arkadaşlar duygu, düşünce ve deneyimlerimizi paylaşalım.Allah isteyen herkese hayırlı bir evlat nasip etsin.

bende 3.ye başlıyorum. hangi merkezde olucak sizin??

slm kızlar ALLAH kısmet ederse bende 2. denememi yaptırıyorum aralıkta..eylülde düşünüyorduk aralığa kaldık umarım aksilik çıkmaz..
hayırlısıyla herkese kısmet olsun inşş

merhaba.aslında konu açmıştım ama bu başlığı görüncede burayada yazmak istedim.arkadaşlar tüp bebek raporu ile tedavim başlayacaktı fakat kendiliğimden hamile kaldım allahım herkese nasip etsin inşallah.eğer raporu olmadan tedaviye başlayacak arkadaş varsa aldığım fiyata elimdeki hiç kullanılmamış dolapta muhafaza ettiğim ilaçları vermek istiyorum.alacak arkadaşta uygun almış olur.

ilaçlar:GONAL-F 450 IU 33MCG O.75 ML 5 ADET

MENOGON 75 IU 5 AMPUL 2 ADET

CETROTİDE 0.25 MG 7 ADET

OVITRELLE 250 MCG 1 ADET

100 mesajım olmadığından özel mesajlara yanıt veremiyorum.tekirdağda ikamet ediyoruz telefonum:5334544121

Back
X