Doğuma Hazırlık 2012 bebekleri için isimler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

SVCNBRK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
18
0
36
İzmir
Merhaba arkadaşlar,
Bebek sahibi olacağım ve güzel, anlamlı, değişik isimler arıyorum. Aklınıza gelen güzel isimler nelerdir?
Anne adayları için yardımlarınızı istiyorum. Birbirinden değişik siteler ve birbirinden değişik bebek
isimleri var, ama sizce en güzel isimler neler??? :18:

Bu arada benim aklıma gelenleri de sizlerle paylaşayım;
Atlas
Merih
Sera
:44:

kız : zeynep,miray,buğlem,eslem,esila,ceylin,ada,bahar,özge
erkek: buğra,burak,giray,oğuz,çınar
kızım olursa zeynep koyacağım.oğlum olursa eşimde razı olursa giray koymak istiyorum.

kız : ELVİN , ZÜLAL , MİRAY , FEYZA , AHU , ZEREN
erkek : EYMEN , SARP , TOLGA

kız: esila,alya,ecrin,derin,duru,beren,ahsen,alin,şimal,
erkek: kayra,doruk,poyraz,kuzey,çınar,göktuğ,berktuğ,boray,bulut,ezel,... şimdilk aklıma gelenler:)

wee 17 haftalık bebeim cinsiyetini bi türlü öğrenemedikk kız olursa mawerah ün nehir erkek olursa mustafa burak olucakk ..

kız:Talia 1. Tulû eden, çehre. 2. Talih, şans, kısmet.
Tuana : Cennetten dünyaya düşen ilk yağmurdamlası
mina gökyüzü
CEYLİN :Cennet Kapısı
ikra hz.(S.A.V.)peygamber efendımıze kuranı kerim cebrail alyhs indirilirken allahü teala 3 kez ikra ikra ikra demiş yani kuranı kerimi 3 kez oku oku oku demiş
ECRİN ALLAHIN HEDİYESİ ANLAMINDA
LARA Su perisi
İNCİ
ESİLA kuranda geçer ve anlamı AKŞAM ÜSTÜ'dür.
Almina mına dagına vuran aksam gunesı
ŞİZEN cennet rüzgarı
Berfu (kar tanesi)

erkek ise:Sina (E) : İlaç yapılan bitki
HAKTAN: (Tür.) Er. - Allah'tan gelen, Allah'ın verdiği.
YEKTA anlamı tek, bir demek
Çağan : Mutlu Gün Bayram Günü
Berter : ÜSTÜN VE DEĞERLİ KİŞİLİK
TAHA: - Kur'an-ı Kerim'in 20. suresi. - Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur.
TALHA: 1. Zamk ağacı. 2. Talha b. Ubeydullah. İslam dinini kabul eden ilk 10 kişiden biri, cennetle müjdelenmiştir.
batın:Allahın isimlerinden biri anlamıda gizli olan
efnan:cenetteki tüm güzellikler
Tuğra
KERIM
tuna
aras
diyar
ARTUN : Kendine güvenen, onurlu.
çınar
emir

kız:zeynep berra miray ceylin mina mihrumah
erkek :mustafa kayra taha musab muhammed miraç:)
muhammed miraç benm oglumun adı nasip olurda kızım olursaaaaddaa inş miray berra istiyoruz nasip :26::26::26:

Talia 1. Tulû eden, çehre. 2. Talih, şans, kısmet.
Tuana : Cennetten dünyaya düşen ilk yağmurdamlası
mina gökyüzü
CEYLİN :Cennet Kapısı "gökten yağan nur tanesi
ikra hz.(S.A.V.)peygamber efendımıze kuranı kerim cebrail alyhs indirilirken allahü teala 3 kez ikra ikra ikra demiş yani kuranı kerimi 3 kez oku oku oku demiş
ECRİN ALLAHIN HEDİYESİ ANLAMINDA
LARASu perisi
İNCİ
ESİLAkuranda geçer ve anlamı AKŞAM ÜSTÜ'dür.
Almina mına dagına vuran aksam gunesı
ŞİZENcennet rüzgarı
Berfu(kar tanesi)

Sina (E) : İlaç yapılan bitki
HAKTAN: (Tür.) Er. - Allah'tan gelen, Allah'ın verdiği.
YEKTA anlamı tek, bir demek
Özgür Deniz
Çağan : Mutlu Gün Bayram Günü
Berter : ÜSTÜN VE DEĞERLİ KİŞİLİK
TAHA: - Kur'an-ı Kerim'in 20. suresi. - Hz. Ömer'e müslüman olmadan önce okunan ilk sure. Hz. Ömer bu sureden etkilenmiş ve müslüman olmuştur.
TALHA: 1. Zamk ağacı. 2. Talha b. Ubeydullah. İslam dinini kabul eden ilk 10 kişiden biri, cennetle müjdelenmiştir.
batın:Allahın isimlerinden biri anlamıda gizli olan
efnan:cenetteki tüm güzellikler
Tuğra
KERIM
tuna
aras
diyar
ARTUN : Kendine güvenen, onurlu.
çınar
emir

Arkadaşlar erkek için Emir Berke, kız için Sare Su'yu beğendik, ama herkes ayrı bişi söylüyor... Sare ismini bazıları çok beğenirken bazıları beğenmiyor. Emir ismi çok duyulmuş diyorlar. Çoook kararsızımm...

Bu arada herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Doğan : Kartalgillerden, alıştırılarak kuş avında kullanılan, yırtıcı bir kuş

Yıllardır bildiğimiz duyduğumuz bir isim, ben öyle biliyorum...

Bu arada bebeğim cinsiyetini öğrendik, o bir prensesmişşş Bazı isimler buldum, sizce nasıl??

Berenis
Dafne
Luna
İris
Bunlar biraz mitolojik isimler ama??? Değişik diye ilgimi çektiler.

Beren
Sare
Sera
Aris

Bu arada arkadaşlar Çin Takvimi yanıldı. Erkek olmasını bekliyorduk çin takvimine göre, ama bebeğim bir kız

Asmina : çok nadir bulunan, dağlarda yetişen bir çiçek
aditya : Kıyametten sonra doğacak ilk güneş (bir sitede rastladım ama doğruluğundan emin değilim)

ama isim seçmek imkansız gibi, her gün yeni bir isim duyuyor insan. çevredekiler hiç bir ismi beğenmiyorlar karar vermek çoook zor. Isim bulabilecek miyim diye korkuyorum. ömrü boyunca taşıyacağı ismi seçebilmek ne kadar zormuş böyle? Ne isim seçeceğim bilmiyorum. Herkes beğendiğim isimlere burun kıvırıyor, ne isim olsun deyiverince de ırın kırın geveliyorlar bişiler. Isim bulamayıp da son anda öylesine bir isim konuluverir diye korkuyorum. Sağlıkla doğsun öncelikle tabii, insan dert etmemeli isim bulamadım diye ama işte evham mı yapıyorum ne??:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…