Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
52 ile hamile kaldim suan 58 kiloyum kobek ise 2 aylik gibi![]()
merhaba arkadaslar. ben araniza yeni katildim. 5 ekimde 38+0 da ne yazikki sezeryan ile dunyaya getirdim. hamile kaldigim ay 60 kg idim. doguma 73 ile girdim. kizim 3700 dogdu. dogumdan bi hafta sonra 64 e kendiliginden dustum. kizim uc aylik anne sutu ile besledigim icin rejim yapamiyorum. sporada vaktim yok 3 ayda sadece yarim kilo vermisim. suan 63.4 kiloyum. zayiflamk istiyorum. gobegim ozellikle aksamlari coksisiyor. sut olsun diye su ve sut cok tuketiyorum o yuzden sanirim. 58 olmk istiyorum. boyum 164[/QUO
bende 1 ekımde sezeryanla doğum yaptım bende 60 kıloydum doğuma 72 ıle gırdım.kızım 3270 dogdu bende 1 hafta sonra 64e ındım .emzırıyorum sporda yapamıyorum dıyette ben yarım kıloda veremedim hem dıkkat edıyorum yedıgıme ama bazende kaçırıyorum nasıl olcak bılmem ınsallah ıstedıgımız kıloya duserız hepımız
Kızlar dogum oncesinde kilom 70idi hamilekalmadan önce 52idim...toplam 18kilo aldım doğum yapali 10 gün oldu ve toplam 9kilo verdim..... Sınız kaç kilo verdiniz?