bu kadar olurtam bulgur pilavı yapmıştım yanınada ayran ve hem yemek yiyip hemde bi pc bakim dedim malum 2-3 işi bi arada yapmak gerekiyo artık kalbin temizmiş anne sütü obez yapmaz diyorlar haklısın zaten benim kızım 3350 doğdu ama benim sülale tarafı etli butludur hep o yüzden extra korkuyorum :18: benimde hep kilolarla başım dertte olduğundan kızımda aynı sıkıntıları yaşasın istemiyorum
sen ne aşısı olacaksın?
Ben de uzulerek istemesen mamsya mecbur kaldim uzuntuden sutum azaldi emmiyordu 2flag yo zor geciyordu...bugun 100cc aldi...aptamil imminofortis aldim siz ne aldiniz
selam kızlar.benim sorunum sütümün azlığı.kızıma günde 3 defa mama vermek zorunda kalıyorum.bira mayası sütü arttırır diye duymuştum 2 haftadır içiyorum ama faydasını görmedim.sütünüzü arttırmak için kullandığınız yöntemler var mı?deneyimli annelerden bilgi rica ediyorum.
Ben sadece bol sivi tuketmeye calisiyorum .yesillikler arttirir dereotu marul vs.nohut fasulye bulgurr kuru sogan .rezene cayi kimyon cayi bunlar bilinen seyler.ben sahsen nohut fasulye sogan bulgur yiyemiyorum zira bebisim sancidan perisan oluyor yoksa olan sutu gorme akiyor resmen:) aaa bir desu malum sut arttirici caydan tuketiyorum tavsiye ederim hepsini de.helva da ise yariyor...-bol sivi tuketemedigimden mama ben de veriyorum. arada ne yapayim digerleri bebisimde gaz yapinca sivllara kaldik(-
selam kızlar.benim sorunum sütümün azlığı.kızıma günde 3 defa mama vermek zorunda kalıyorum.bira mayası sütü arttırır diye duymuştum 2 haftadır içiyorum ama faydasını görmedim.sütünüzü arttırmak için kullandığınız yöntemler var mı?deneyimli annelerden bilgi rica ediyorum.
Kizlar bizde bir hafta sonra dort aylik olacagiz ins.gece uykulariniz nasil?artik ben dayanamiyorum.kurulu saat olsa bu kadar duzenli uyanilmaz yaa.hic uc saat kesintisiz uyudugunu gormedim dogdugundan beri.hadi duzeldi ha duzrlecek diye dort ayi devirdik ama yok bir saatte bir uyanirmi bir cocuk.ben dalana kadar yeniden uyaniyor.uyku uzaklardz bir dost artik benim icin...
kızım hasta oldu, öksürüyoo hapşuruyooüff
Gecmis olsun cnm yaa. sureklimi oksurup yapdiriyo. bizimkindede var ama dogdugundn beri. ara ara sık degil. doktora sormustum norml dedi.
yok cnm 2 gündür böyle keyfide yok hiçgelen giden şapşup öpüoo kesin birinden bulaştıı kimseye laf anlatamıyorus kii.. doktora gitsek ilaç vericek hiçte kullanmak istemiorum ama böle giderse mecbur
Ayni benim gibisin bende ilac kullanmak istemiyorum el kadar bebege. ama ilerleyecekse mecbur. anne sutu aliyosa cabuk atlatir merak etme. ihlamur ver bitki cayina karsi deilsen. ben veriyorum hem rahatlatir.
ben fısher prıce take along delux kullanıyorum canım e bebk camlıcadan aldım.cok cok kurtarıcı bısey benım elım ayagım oldu
canım ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum bende uykusuzluğun.Bizimki mama yiyor 2 saatde bir zaten kalkıyor gece.ama bazen dahada erken kalktığı oluyor ve birde uykusu var ama dalamıyor uykuya geçemiyor elleri kolları hiç durmadan oynuyor zor ayağımda sallayarak uyutuyorum.Şu deliksiz gece uyuyan bebişlere hayranım maaşallah Allah bizimkilerede bol uykular versin inşaallah.Bizimde yarın 3. ayımız bitiyor şu uyky hormonu salgılansada kurtulsak:) arkadaşlar bebişlerinizin uyku düzenini ve nasıl uyuttğunuzu paylaşalım hepimiz bilgilenelim.Ben ayağımda sallıyorum gündüz fena değil uyuyor çingene salıncağımız var:) onda uyuyor.Gece onu kabul etmiyor yine ayağımda sallıyorum 12yi buluyor yatması 1buçuk iki saat ara ile kalkıyor ama bu süre içinde de çok derin bir uyku olmuyor.
hımm aslında senın dedgnde mantıklı ben yuksek olsun ılla dıyorum ama dooru dıyosun once emekleme gelıcek sonuctaben dogmadan aldım ne lazımsa oyle alıp geldık.yuksekde vardı ama ben bunu aldım zaten bıraz buyudulermı orda oturucaklaarını dusunmuyorum.yurutec alınıcak emeklemeye baslıycaklar en azından benım kızım okadar uzun surelı oturmaz bızım max. 1.5 saat.
ayy ıyıce heveslendım bak sımdı kesın alıcam zaten cok guzel anlatmıssın da kullandgn markayı vermemıssın canımmrb bende eylül annesiyimve salincaktan bahsetmissin ben kendi adima konusrarak fazlasiyla tavsiye ederim kizim 2 aylikken aldik ve süper birsey yemegini yapa biliyorsun yemegini yiye biliyorsun isini hallediyorsun misafirin varken hizmet ederken o salincakta sallaniyor
biraz alismasi sürdü salincaga ama simdi ise onda uyuyup öyle besige gidiyor ben kizimi 2 ay boyunca kucaktan indiremedim uykuyu 1 saat kucagimda kalanini besikte uyuyordu simdi ise bu salincakta uyuyor sallanarak ondan sonra besige gecis yapiyoruz yyani tavsiye ederim biraz sürüyor alismasi bir iki aglatiyorsun salincakta cünki geri kucak istiyor ama 2 3 defa direnirsen bebisinde alisir bu seferkucagi cok fazla istemiyor orda kendi kendine oyalaniyor oyuncaklar asa biliyorsun onlarla oyalaniyor yani kendi adimiza tavsiye ede bilirim ama yinede bebisini en iyi sen tanirsin .
bol bol sütlü bebislerinizle hayirli günler hanimlar
ENdıse etme canım benım kızım da gec aldı ama aldgın gun bı suru gelgıtler yasamıstım ıyı mı yaptım kotu mu yaptım dyeArkadaslar emzik almayan kuzum emzik almayabasladi inanamiyorum o kadar emzik denedik annem bugun bakkal zigi almis gelmis basta almadi vazgecmistik annem tekrar denemis emerek uyudu uyuyunca da birakti :)) ziyan oldu o kadar marka emziklere verdigimiz para..1 liralik emzik nakavt etti hepsini heheheama zararli seyler varmidir ki aklim takildi
ben de sut ısının ne yersen ye bunyeyle alakalı oldgunu dusunenlerdenımselam kızlar.benim sorunum sütümün azlığı.kızıma günde 3 defa mama vermek zorunda kalıyorum.bira mayası sütü arttırır diye duymuştum 2 haftadır içiyorum ama faydasını görmedim.sütünüzü arttırmak için kullandığınız yöntemler var mı?deneyimli annelerden bilgi rica ediyorum.
hosgeldın cnm Allah yardmcn olsun calısrken cok zordur emınımslm kızlar nasılsınız?
işe başladım giremiyorum hiç, işten çık doruk'u al eve gel iş güç bi yandan doruk bi yandan hiç vakit yok pzt aşı olmaya gittik. 7100 gr 64,5 cm olmuş oğlum
5. ayın sonunda yoğurtla başlıcaz ek gıdaya dedi hemşire. size neler söylendi, neler yapıyosunuz??,,
ferro sanola başladık bir de
senın doktorla benımkı aynı kafadan deseneKizlar gecen dr.gittigimde kan ilaci istedim malum 4.ayimiz doldu ama simdi degil 6.ayda kan sayimi yapip baslaticam dedi kilosuda 1hafta icinde100gr.aldigi icin ek besin dedim onada yok dedi kizim ishal ya buna ragmen kilo kaybetmeyip 100 gr.almis dedi onuda onermedi sinir oldum artik baslamak istiyordum...
bebıslerımz aynı gelsıım surecınde canm bızde 3 ayı yenı doldurduk bende senın yontemlerı aynen uyguluyorum ayagımda cogu zamancanım ne demek olduğunu gayet iyi biliyorum bende uykusuzluğun.Bizimki mama yiyor 2 saatde bir zaten kalkıyor gece.ama bazen dahada erken kalktığı oluyor ve birde uykusu var ama dalamıyor uykuya geçemiyor elleri kolları hiç durmadan oynuyor zor ayağımda sallayarak uyutuyorum.Şu deliksiz gece uyuyan bebişlere hayranım maaşallah Allah bizimkilerede bol uykular versin inşaallah.Bizimde yarın 3. ayımız bitiyor şu uyky hormonu salgılansada kurtulsak:) arkadaşlar bebişlerinizin uyku düzenini ve nasıl uyuttğunuzu paylaşalım hepimiz bilgilenelim.Ben ayağımda sallıyorum gündüz fena değil uyuyor çingene salıncağımız var:) onda uyuyor.Gece onu kabul etmiyor yine ayağımda sallıyorum 12yi buluyor yatması 1buçuk iki saat ara ile kalkıyor ama bu süre içinde de çok derin bir uyku olmuyor.
gecmıs olsun canmm kıyamam mınıgıne... bı an once ılaclara basla bence benm kızım antıbıyotk bıle kullandı napalım anne olarak yurek dayanmıyo ama hersey onlar ıcın sonucta dmııkızım hasta oldu, öksürüyoo hapşuruyooüff
bizim anakucağımız pek markası duyulmamış bişey , annem aldığı için en ucuzunu beğendim ama o kadar güzel çıktıki , en pahalılarında bile olmayan özellikleri var , şuan koydum kızımı sallanıyo tıngır mıngır kendi kendine , müziğide açık , piyano sesi gibi yatıştırıcı bir müziği var , benim işime çok yaradı doğrusu ama biraz geç kalmışsın sanırım , genelde anakucakları 10 kg a kadar kullanılıyor , büyükleri varsada ben bilmiyorum :26: milupanın gece çayına gelince bende aldım ama kızım mümkün değil içmiyor , hiç sevmedi , bende kızımı uyutup kocacımla kendime yapıyorum birer kupa , baya rahat uyumayı sağladı bende , önceden kızım ıkk dese uyanıyordum ama çayı içince anca ağlarsa uyanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?