2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oglum 2 gundur 2 kelimeli cumleler kuruyor mama getiyy agaba dittii:))) cok sukur bu gunleride gorduk
 
ya ne oldu buraya nazarmı değdi hiçkimseler yok bende yazamıyorum zaten sadece okuyabiliyorum sizde boşlamışsınız:KK5:
 
Selam
Nasilsiniz? Hasta olanlar nasıl oldu? Mira?
Gecmis olsun gitsin gelmesin artık hastalıklar bi sure.
Emir de hastaydi 10 gunü gecti iyileşmesi. Boğaz enfeksiyonu oldu ateş tabiki ve sonrasında ağız yaraları. 10 gun hiç yemek yemeden gecti. 3 gündür iyi cok şükür yemek yemeye de başladı ama bu hastalığın bize bi armağanı oldu istediği olmayınca ve istemediği bişeyi yapınca olan gücüyle bağırıyor.
Bizden haberler de böyle. Uyku konuşmuşsunuz. Benimde en dertli oldugum konu. Bide gece bana sarılıp uyuma cikti basıma. Of offfff

O istedigi olmayınca tepinme hepsinde var nerdeyse :)(
)
Şimdi nasılsınız geçmiş olsun
 
Bir derdi mi var huy mu edindi anlamadım ki. Aglayarak mi uyanıyor normal mi? Kendi kendine uyumayi ogrenmeden duzelmeyecek sanırım :44:
 
merhaba arkadaslar ben en sonunda karar verebıldım bebek sekerımı kece kumasından kendım yapacagım.lavantalı buzdolabı magnetı seklınde olacak.nurayca tasarım adlı blogta su lohusa brosunu gordum cok hosuma gıttı ben bebek sekerı olarak yapacagım malzemelerımı aldım bıle sızce nasıl ?ugrastırıcı olması dısında:KK34:Eki Görüntüle 392186

merhaba bebek şekeri araştırırken buraya kadar geldim :) yaptınız mı siz bebek şekerini nasıl oldu bende yapmak istiyorum fikir olsun en azından:KK49:
 
kızz sevall naapıyon :KK3:

Laa daha yeni goruyorum bunu iyiiyim iyi bi ay gecmis ama olsun :KK52: sen napiyonnn :KK34:

Burasi epey bos kalmis hu huuuu kimse yokmu? Bizden haberler bilmeyenler icin..Bibucuk yas asimizi dun olduk ates cikabilir dedi cikmadi sukur lakinn gece hep uyanikti ve mizirdandi aglamakla aglamamak arasiydi hep..muhtemel asiya bagladim...dislerimiz 15 oldu son kopek ve azilari bekliyoruz..yeme icme yine bu donem azaldi kopekleri cikartiyo diye..istedigini yaptirmak icin aglama ciglik durumlari var.. kilo 11 olmus boy da 81 cm dedi...iste boyle topikcanlarim sizden naber???:KK16:
 
X