beebislerimizle ilk bayramımız kızlar herkeze hayırlı bayramlar yavrularımızla sağlıklı daha nice nice bayramlara inşallah ve bugün benim dogum gunüm :) 25. Yas gunumde bana en büyük armağan rabbimin sağlıklı bi evlat bahsetmesi sana sonsuz sükürler olsun allahım ...
Hepinizin bayramı mübarek olsun bebeklerimizle ilk bayramımız o kadar mutluyum ki 3-6 nöbetinden sonra uyuyamadım resmen
YARDIM EDİN KIZLAR BUGÜN 4.GÜNÜMÜZ DOĞALI NORMAL DOĞUM,HERGÜN DUŞUMUDA ALDIM AMA SÜTÜM DAHA GELMEDİ HUMANAYA,REZENEYE,SUYA DEVAM.MAMA VERİYORUZ 3 SAATTE BİR OĞLUŞUMUN VAKUMLAMASI ÇOK İYİ MAŞALLAH NE YAPMALIYIM SABRETMEYE DEVAMMI?????????
Hepinizin bayramı mübarek olsun bebeklerimizle ilk bayramımız o kadar mutluyum ki 3-6 nöbetinden sonra uyuyamadım resmen
YARDIM EDİN KIZLAR BUGÜN 4.GÜNÜMÜZ DOĞALI NORMAL DOĞUM,HERGÜN DUŞUMUDA ALDIM AMA SÜTÜM DAHA GELMEDİ HUMANAYA,REZENEYE,SUYA DEVAM.MAMA VERİYORUZ 3 SAATTE BİR OĞLUŞUMUN VAKUMLAMASI ÇOK İYİ MAŞALLAH NE YAPMALIYIM SABRETMEYE DEVAMMI?????????
sabret canim, benimde ilk iki gun ilk agiz sutu geldi. 3.gun sutum tam gelmeye basladi, birde bebis cektikce sut olusuyor daha fazla. azcik daha sabretcezHepinizin bayramı mübarek olsun bebeklerimizle ilk bayramımız o kadar mutluyum ki 3-6 nöbetinden sonra uyuyamadım resmen
Beebislerimizle ilk bayramımız kızlar herkeze hayırlı bayramlar yavrularımızla sağlıklı daha nice nice bayramlara inşallah ve bugün benim dogum gunüm :) 25. yas gunumde bana en büyük armağan Rabbimin sağlıklı bi evlat bahsetmesi sana sonsuz sükürler olsun allahım ...
İyi bayramlar guzel anneler ve anne adaylari
okadar cok uykum varki bayramdan hic bir sey anlamiyorum valla
Dikislerim iltihaplanmis dun acile gittik baya bi akiyor ustune oturmaktan oldu heralde ama iste mecburiyet benim distan 10 tane falan var o yuzden mecbur oturuluyo
Popomu gormeyen kalmadi artik
Yarin kaynanamlar gelcekmis moralim bozuk zaten dikis acim var bi acayip yuruyorum kayinpederimin yaninda nasil oturcam
onlar geliyo diye annemm gidicek yatacak yer yuzunden off off ac kalicam kimbilir kac gun
Evet canim sabredip savas ve galip ol..ben oyle yaptim inat ettim.toplamda 3-4 lt sivi al.ben humana ve hipp emziren anne caylarini ictim bir de tahin cok arttirdi sutumu..tahin helvasi..emmesi iyiyse harika masallah..hatta ben o sutum cok az geldigi 3 gun mama da vermedim.cok sukur sarilik falan da olmadi..sekeri dustu uykudan uyanamadi onu da 2 saatte bir uyndirarak zorla emziirerek atlattik sukur.kola y gelsin..pes etme
Herkesin bayrami mubarek olsun..Allaj sevdiklerimizden ayirmasin..bebislerin ellerimizi opecegi nice bayramlar olsun
arkadaşlar sizce de zaman çokkk çabuk geçmiyor mu?son haftalar geçmiyordu,şimdi ise jet gibi..3 gün sonra 1 ay olacak ve ben anlamadım nasıl oldu bu iş...
Dünden beri çok halsizim kızlar heryerim ağrıyordugece de çok ateşlendim 39 dereceyi geçti ateşim sadece parol içmemi söyledi doktor,birde bol c vitamini, ıhlamur bitki çayları içiyorum...
Oğluma geçer diye çok korkuyorumona da ateş yaparsa
Cnm benimmm gozumuz aydin.biz yarin kirklicz oglumu.telden giriom cok sey vAr yazicak ozrllikle dogum korkum.bende ne sarkma ne gobek ne catlak hicbisi yok.amrliyAttan ciktim gobek inmisti.57 le hamile kalip 63 le doguma girdim 55 lere dustum.goren inanamiosglik olsun hepsi verilir.ameliyathaneye giderken 3,5 attim hazirlarlarken yalvariodum ben bayilamam ayilirim kesin die.dpktorum gelmeden kesmeyin emin olun bayildigima oyle baslayin die aglanirken 6 dA ameliyata girdim.gozumu actim saat 6.30 du.baska bi ameliyat vRdi ona bakmauacalidiodum basim done done hemen ayildim ben.acAyip boyun ve kaburga agrim oldu bi kac saat.sonra gaz cikaramadim 1 igne,2hap 2 lagman yPildi zor cikti.2 kerede alttan elini soktu hemsire kanamam rahaT gelsin die.heryerden ellendim
benim sütümde gece 12 gibi bitio bende mama veriyorum..Mamaden sonra gazını kendi çıkarıor :)
Dikişler için ben Rifocin sürüyorum ,bnm dikiş 2 yerden patladı da yeni iyileşti .Doktor enfeksiyon kapmıyayım diye verdi ...Sen de doktoruna danış istersen ...
Bende 13 kilo aldım 8 gitti 3 haftada 5 kilom kaldı
benim de iç dikişlerimde sızlama var canım..normaldir bence,daha tazeyiz diyorum..o kreme ben daha başlamadım başlıycam yakında..göbişim tabiki duruyor malesef,ve yumuşak bir de sarkık..şu an için yapabileceğim bişey yok mekikle şınavla düzelir ancak..korseyi bana da önermedi doktorum..korunma olarak ta 3 ay gerek yok korunmana dedi..bir de broşür verdi herşey yazıyor bütün yöntemler,seç beğen al dedi resmenburada denniss-ruj gibi bir nikle arkadaşımız vardı..o kızı 3 aylıkken hamile kalmıştı ve o arada hiç adet olmamıştı,bu yüzden satı bile belli değildi..bundan çok korkuyorum..iki sezeryanın arası en az 2 yıl olmalıymış..kazaya kurban gitmemek gerek.. sanırım ilk 3 ay eşim korunur..sonrasını bilemiyorum..40ı çıkarıyoruz di mi kızlar,sabırsızlanmaya başladı kociş:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?