- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
- 103
Gunaydin kizlar nasilsiniz sizden uzak kaldim 20 gun filan telf internet ayarlari kafayi yedi galiba bi turlu giremedim antalyadayim hala pazar gunu doncgiz beni hatirladiniz mi bilmiyorum belkide unutmussunuzdur  ( biraz gecmise baktim ama cok birikmis okuyamadim tabi hepsini  kendinizi tanitmissiniz bende tanitayim adim gul 30 yasindayim ist eyup te oturuyorm kerem mirza adinda 4.5 aylik oglum var          Sampugn dan bahsetmissiniz seba med kullaniyoruz dogdugundan beri memnunuz daha ilk aldiklarimiz yeni bitti biraz pahali degistirebilirz 6 aydan sonra  ezio sling ben aldim kuzucumda sevdi ama hic kullanisli degil  aciliyo ipleri surekli kolumla destekliyorum buda inanilmaz yuk iki kere kullandim hemn araba aldik    Netime kurban  olmazsam gelirim sık sık  opuldnz
( biraz gecmise baktim ama cok birikmis okuyamadim tabi hepsini  kendinizi tanitmissiniz bende tanitayim adim gul 30 yasindayim ist eyup te oturuyorm kerem mirza adinda 4.5 aylik oglum var          Sampugn dan bahsetmissiniz seba med kullaniyoruz dogdugundan beri memnunuz daha ilk aldiklarimiz yeni bitti biraz pahali degistirebilirz 6 aydan sonra  ezio sling ben aldim kuzucumda sevdi ama hic kullanisli degil  aciliyo ipleri surekli kolumla destekliyorum buda inanilmaz yuk iki kere kullandim hemn araba aldik    Netime kurban  olmazsam gelirim sık sık  opuldnz

( biraz gecmise baktim ama cok birikmis okuyamadim tabi hepsini  kendinizi tanitmissiniz bende tanitayim adim gul 30 yasindayim ist eyup te oturuyorm kerem mirza adinda 4.5 aylik oglum var          Sampugn dan bahsetmissiniz seba med kullaniyoruz dogdugundan beri memnunuz daha ilk aldiklarimiz yeni bitti biraz pahali degistirebilirz 6 aydan sonra  ezio sling ben aldim kuzucumda sevdi ama hic kullanisli degil  aciliyo ipleri surekli kolumla destekliyorum buda inanilmaz yuk iki kere kullandim hemn araba aldik    Netime kurban  olmazsam gelirim sık sık  opuldnz