gecmıs olsun canım IKINIZE BIRDEN..Merhaba kızlar çok kötü 2gün geçirdim oğlum ateşlendi ağzından köpük köpük tükürükler çıktı acile götürdük gece. Gaz sıkışması var Ateşi'de çok yüksek dediler fitil koydular birde gazını çıkarttılar o kadar ağladı ki içim parçalandı birde öksürüğü var bende hastalandım öksürük falan.bugün daha iyi çok şükür Allah herkesin evladına sağlık versin. Bebişlerinizin resimleri çok tatlı hepsine maaşallah subhanallah.
bende oncelerı takmamk ıcın cok dırendım ama agız suyundakı mıktar arttıkca mecbur kaldımkızlar ben yaka takmıyorum, sevmiyorum hiç, bebeğin boynunu sıkıyormuş gibi geliyo. üzerindekileri kirletmezse 2-3 güne 1 değiştiriyorum. hepiniz devamlı yaka takıyor musunuz? bizim çok tükürüğümüz olmuyor, olursa da hemen mendiliyle siliyorum.
hg canımm ıyıyz cok sukur...Slm kizlar nasilsiniz ben bugun superim yarin ist yola cikacaz ins son gunumu iyi degerlndirdim kuafore gittim sacimi kestirdim boyadim ohh :)) cok ii geldi sanki cok farkli bisey yapmis gibiyim Masallah bebislerin resimlerini koymussunuz rabbim nazarlardan saklasin korusun meleklerimizi hepside cok tatli bnde telefon magduruyum beceremiyorum malesef hepinizi opuyorum kib
Allahım bu ne sırınlık boleeeebütün annelere selam..kızım buara çok salya akıtıyor,elimiz ağzımızdan hiç çıkmıyor,sürekli elimizi parmaklarımızı emiyoruz..dişin habercisi mi acaba:44: erken değil mi sizce?hiç yerinde durmuyor sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor,fazla hareketlendik..hiç yatırdığım şekilde bulamıyorum hanfendiyi.işimizz zorlaşıyor bu sıpalar büyüdükçe..Eki Görüntüle 634657
bütün annelere selam..kızım buara çok salya akıtıyor,elimiz ağzımızdan hiç çıkmıyor,sürekli elimizi parmaklarımızı emiyoruz..dişin habercisi mi acaba:44: erken değil mi sizce?hiç yerinde durmuyor sürekli oturmak ayağa kalkmak istiyor,fazla hareketlendik..hiç yatırdığım şekilde bulamıyorum hanfendiyi.işimizz zorlaşıyor bu sıpalar büyüdükçe..
Eki Görüntüle 634657
canım 39 hafta 2 günlük doğduk bizde..Çok şükür bizde usluyuz ,dediğin gibi kucak dışındagece uykularımız düzene girdi,emmemizde kilo alışımızda çok şükür sıkıntı yok ek gıda başlamadık henüz..tek sıkıntımız çok hareketliyiz,sürekli ilgi istiyoruz sürekli onunla konuşulsun,oynansın,kucakta gezsin..ahh ahh..
Bebisine ve fotogrf koyn tum bebislre ayri ayri bayildim kizlar. hepsine masallh allah nazarlardan sakladin hepsini.
Canim bizde 39+2 de 19 ekimde dogduk. bu kadar olur. meleginde kilosuda cok guzel. Şu haci yatmazlik herkedin ortak derdi sanirim. sirti yere geldigi gibi ciglik cigliga benim oglumda. oturma meraklisi. yattigi yerden kafayi baya kaldiriyor çabasi cok komik oluyor :) bu gibi ortak davranislari duymak cok rahatlatici. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. bizim emme ve gece uykusu sikintimiz var malsf. oglumu once uyutuyorm sonra emziriyorum. uyanikken emmiyo ac olsada buda yeni adet. bu skintiyi ceken varmi?
Hepte bu saatlerde karnim acikiyor yesem bi dert,yemesem uyku tutmuyornasil zayifliycam boyle...
Bebisine ve fotogrf koyn tum bebislre ayri ayri bayildim kizlar. hepsine masallh allah nazarlardan sakladin hepsini.
Canim bizde 39+2 de 19 ekimde dogduk. bu kadar olur. meleginde kilosuda cok guzel. Şu haci yatmazlik herkedin ortak derdi sanirim. sirti yere geldigi gibi ciglik cigliga benim oglumda. oturma meraklisi. yattigi yerden kafayi baya kaldiriyor çabasi cok komik oluyor :) bu gibi ortak davranislari duymak cok rahatlatici. hepimiz ayni seyleri yasiyoruz. bizim emme ve gece uykusu sikintimiz var malsf. oglumu once uyutuyorm sonra emziriyorum. uyanikken emmiyo ac olsada buda yeni adet. bu skintiyi ceken varmi?
Herkese merhaba anneler.. benım tontik kız 2 kasım dogumlu ekim sonu doğum yapan anneler nasıl oynuyorsunuz bebişlerinizle neler yapıyorsunuz oturtmaya basladınız mı benım kız hep oturmak ıstıyo yatırınca aglıyor.. Oyun halısı v.s ne aldınız en cok ne gerekıyor mesela bana yazarsanız cok sevınırım.. bır de benım kızın boğumları kurumus gıbı bazı yerlerı bazı yerlerı de kızarık acaba neden olmustur neyı yanlıs yapıyorum evımız cok sıcak ondan olabılır mı.. sımdıden tesekkurler cevaplarınız ıcın.t
ben de az once 3 dilim borekle bir kase de asure goturdum kasla goz arasinda.ben de cok acikiyorum gece yatmadan. hicbirsey bulamazsam nutella yiyorum :/ 62 olmustum ne guzel 64e cikmis ne zaman cikmis anlamadim :)
Merhaba benim kızım 31 ekimde doğdu. Bnmkide hep oturmak istiyor hiç yatmak is
benim kizim da oturmak istiyor surekli, surekli dizimde oturuyor, kizlar yanlardan destek falan koyup oturtuyor musunuz, bir care bulan var mi? bugun yastikla destekleyip oturttum ama icim rahat degildi, bilemedim dogru mu yapiyorum. zaten elini birakinca yuzustu dusuyor hemen :)
uyanikken emmeme biz de 3. ayda olmustu, 2-3 hafta zorluk cekmistim ac geziyordu tum gun, sadece uyurken emiyordu, sonra kendiliginden geciyor, bebeklerde 3-4 aylikken emmeyi reddetme oluyormus, bizimki erken olmustu belki budur nedeni cnm, merak etme sabret geciyor bir sure sonra kendiliginden.
canım selam ya benimkide gündüzleri az emmeye başladı 2çekip bırakıyo uyku saatlerinde emio uyuyo gece uykuda üzel emio anlamadım neden?
ben kizimi ucuncu aydan beri oturtuyorum eskilerin oturturma demesine bskmayin doktorlar oturtabilirsiniz diyor bende hep oturtturdum
cnm bende 3 aydan sonra başladım okudugm yazı uzerıne
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...hJQzPGZJ2lcBoeHul-73JQw&bvm=bv.42553238,d.d2k
kaç kg bebişin cnm?umarım güzel şeyler duyarız hep..ben işe başlayacağım için ek tatlara alışmasını istiyorum,zorlanmamak adına.
Canim basın sağolsun Allah sabır versin. Ben hiç su vermiyorum. Zaten mamada süt gb sudan oluşuyor. Gerek duymuyorum.Kizlar ne zamandir giremiyorum ankaradaydim babami kaybettikten sonra 40 I mi yaptik geldim...moralum tabiki cok bozuk sutum bayagi bir azalmusti mama basladik..sorun olcak mama verenler Su da veriyorsunuz dimi? Once mulupa aldik Simdi sma aldim daha iyi dediler..cok as emuyor birakcak diye korkuyorum Ben vogue seyide yemiyorum fax yapanlari sut yapar diyolar ama esimde bende fax olmasindan korkuyoruz ill cocukta cok cekmustum gazdan...bizimki bir de cok huysuz devamlu agliyor uyanukken hep nuzmiz durmuyor millet senin uzuntun sutten ona geciyor diyor ama onceside oyleydi belki kucuk ondan dedik ama simdide uzuntuden diyolar doktora goturelum resolve esim kabullenmiyor Bisey yok diyor insallah oyledir imo dakika guluyor oynatiyorum sonra muzmuzlanip duruyor offff
Bu skinti cikti brde. bende once uyutup sonra emziriyorum uykuluyken hata uyuyoken. dort saat emmedigi oluyo ac biliyorum mizmizlniyo ama emmiyo. bende uyutuyorum napim. kilosu dusecek diede uzuluyorum. ben oturtmanaya gayrt ediyorum. Geln giden oturtuyor uyarabildgm kadr uyariyorum. ya insanlri uyarmk cok sıkici hele bide alinmiyolarmi nasil bir dille solicegmi sasiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?