- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
- 116
Felisim sukur seni gorene
Bizde yarin gidicez doktora sansa bak karsilasirdik seninle gunumuz cakissaydi esim yarin bos benim de epey pahaliymis kalca usg si biz ozel saglik sigortasi yaptirdik bakalim ne kadar odeyecez yarin hepaptit B olurken cok cani yaniyor mu bebegin?
Yandı canım, katıldı hatta, yüzüne üfledim geçti. Ali Bey ayrılıyormuş hastaneden, ona da göründüm gittiğimde.

nasıl oldu bende anlamadım kendıme geldıgımde aman tanrım naptık bizzz daha kırkım çıkmadı modundaydım
nasıl oldu bende anlamadım kendıme geldıgımde aman tanrım naptık bizzz daha kırkım çıkmadı modundaydım 

adamcağız akşam gelince bi başlıyor bizim virrik , sabaha kadar emiyor , emdikçe gaz oluyor , gaz olunca ağlıyor , eşim gazını çıkartmayla uğraşıyor , bu arada kaka yapıyor bide bakmışız 2-3 saat geçmiş bile ,hadiii acıkıyor yine emiyor yine gaz yine kaka , uyku yok
  adamcağız akşam gelince bi başlıyor bizim virrik , sabaha kadar emiyor , emdikçe gaz oluyor , gaz olunca ağlıyor , eşim gazını çıkartmayla uğraşıyor , bu arada kaka yapıyor bide bakmışız 2-3 saat geçmiş bile ,hadiii acıkıyor yine emiyor yine gaz yine kaka , uyku yok  zombiye döndük resmen , gaz damlası aldık ama ağlamaların şiddetini azalttı sadece , bu kolik için napıcaz bilemedim :26:  ben çok stress yapıyorum , ter boşalıyor bir anda , üşütüyorum terleyince oda bebeğimi etkiliyor sanırım üfffffffff   , geçmişi okuyamadım , bana tavsiyesi olan varsa özel mesaj yazsın lütfen , ben ne kullanmalıyım ? acaba ne yesem ne içsem faydası olur bilemedim
 zombiye döndük resmen , gaz damlası aldık ama ağlamaların şiddetini azalttı sadece , bu kolik için napıcaz bilemedim :26:  ben çok stress yapıyorum , ter boşalıyor bir anda , üşütüyorum terleyince oda bebeğimi etkiliyor sanırım üfffffffff   , geçmişi okuyamadım , bana tavsiyesi olan varsa özel mesaj yazsın lütfen , ben ne kullanmalıyım ? acaba ne yesem ne içsem faydası olur bilemedim  birde antalyada tavsiye edebileceğiniz iyi bir bebek doktoru varsa bana yazın lütfen kızlar , bu arada lansinoh elektrikli sağma makinesi aldım ben gayet memnun kaldım , e-bebekte kampanyadaydı , hatta onun sayesinde göğüs yaralarım bile hemen geçti , acıtmıyor hiç , son damlaya kadar boşaltıyor göğüsü , tavsiye ederim ihtiyacı olanlara
  birde antalyada tavsiye edebileceğiniz iyi bir bebek doktoru varsa bana yazın lütfen kızlar , bu arada lansinoh elektrikli sağma makinesi aldım ben gayet memnun kaldım , e-bebekte kampanyadaydı , hatta onun sayesinde göğüs yaralarım bile hemen geçti , acıtmıyor hiç , son damlaya kadar boşaltıyor göğüsü , tavsiye ederim ihtiyacı olanlara