Kizlar cok fena grip oldum kafami kaldiramiyorum ve ne yazik ki surkli gezmek isteyen bir bebegim var.babamiz isten izin aldi mumkun oldugunca elime almamaya calisiyorum sadce emzirirken aliyorum bebisimi.iki gundur koklayip opemiyorum cok zor dayaniyorumsurkli maskede takiyorum degisik degisik bakiyor yuzumezimax diye bir antibiyotik verdi doktor ama cesaret edemedim kullanan yada hakkinda fikri olan var mi
önce geçmiş olsun canım , o kadar kasma kendini çünkü aynı evde yaşıyorsan ve zaten emziriyormuşsun illaki geçicek bebeğine ama anne sütü aldığından çabuk atlatıyorlar hafif bi şekilde korkma , maske takman hapşururken iyi ama bi koruyuculuğuda yok , antibiyotiğe gelince grip ilaç alırsan 1 hafta almazsan 1 gene 1 haftada geçer derler , heleki antibiyotik hiç alma derim , ben kullandım bir kez ve bebeğimin ağzı pamukçuk oldu benim kullandığım antibiyotikten , bol bol dinlen , ekinezya kış çayı var ondan iç , kekik yağı hakikisini bulursan bikaç damla iç şekere damlatarak , sırtına ve ayaklarının altına sürdür ondan sonrada terle , arkasından ılık bir duşla hemen atlatırsın
 biraz kocakarı ilaçları gibi oldu ama gerçekten çok işe yaradığını göreceksin
  biraz kocakarı ilaçları gibi oldu ama gerçekten çok işe yaradığını göreceksin 

benim anacım var burda sadece , kadıncağız ben ne dersem onu yapar , onunda fikirleri önemli tabii çocuk büyütme konusunda ama eskiden şöyleydi böyleydi der bazen , bende : zaten şansa yaşamışız biz derim
  benim anacım var burda sadece , kadıncağız ben ne dersem onu yapar , onunda fikirleri önemli tabii çocuk büyütme konusunda ama eskiden şöyleydi böyleydi der bazen , bende : zaten şansa yaşamışız biz derim 
 ben kizimla agladim hatta ebe beni teselli ederken aaa esracim hastaliktan aglamasin birak asidan aglasin demisti
 ben kizimla agladim hatta ebe beni teselli ederken aaa esracim hastaliktan aglamasin birak asidan aglasin demisti  ne yazik ki atesimiz yukseldi 37,3olmusu fitil yaptik yarim 2.gun skintimiz olmadi... İdrar ornegi kiz bebeklerde biraz zor skinti... Biz3kez verdik kukusuna poseti duzgun yapistirip emzirmeyi dene eviniz yakinsa evden goturun 30dk.icinde, daha stressiz oluyor. Her ay yaptirmak gerekiyormus tit iyi sonuclar alin insallah...
 ne yazik ki atesimiz yukseldi 37,3olmusu fitil yaptik yarim 2.gun skintimiz olmadi... İdrar ornegi kiz bebeklerde biraz zor skinti... Biz3kez verdik kukusuna poseti duzgun yapistirip emzirmeyi dene eviniz yakinsa evden goturun 30dk.icinde, daha stressiz oluyor. Her ay yaptirmak gerekiyormus tit iyi sonuclar alin insallah...

1 kac ggecedir huzursuz ne bulsa agzina goturuyo emziginin silikon tarafini degil disarda kalan tarafini gemiriyo elimi uzatip duzeltmege calisirken bu sefer de elimi tutup agzina sokmayacalisiyo
 1 kac ggecedir huzursuz ne bulsa agzina goturuyo emziginin silikon tarafini degil disarda kalan tarafini gemiriyo elimi uzatip duzeltmege calisirken bu sefer de elimi tutup agzina sokmayacalisiyo o kadar dikkat ediyorum gece terliyor ondna mı hastalandı acaba
o kadar dikkat ediyorum gece terliyor ondna mı hastalandı acaba