2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

:)))benım kayınvalıdemde kız olursa adını alara su koyun dedı bne cocugumn ısmını kurandan koymak ıstyrm o kuranda yok dedım:))ebrar düşünyrm kız olursa erkek olursada beraat furkan

benim kayınvalideme maşallah o zaman daha hiç siz ne isim düşündünüz die bile sormadı fikir belirticenide düşünmüyorum sağolsun öle huyları yoktur sizede rabbim kolaylık versin :31:

maşallah maşallah ben okurken yoruldum nasıl can yettiriyosun tebrik ediyorum :1:

ay birde detaylarını yazssaydımv ar iice okurken yorulurdunnnnn :D dün eve gittim resmen motor taktım çorbaydı ymeekti pilavdı salataydı derken dört döndüm tabi çaydı kahveyi meyveydi derken totom koltuk zor gördü sonrada gece uyuyamadım yorulmuşum:DD hehe tabi sabah kalkıp işe gelmeside cabası:D

:)))benım kayınvalıdemde kız olursa adını alara su koyun dedı bne cocugumn ısmını kurandan koymak ıstyrm o kuranda yok dedım:))ebrar düşünyrm kız olursa erkek olursada beraat furkan

senin seçtiğin iki isimde çok güzel canımmmm
ben kayınvalidemi hiç karıştırmıyorum:D sormayıd adüşünmüyorum kayınpederime sorcağım ama:DDD onu çok seviyorum hehe
benimde aklımdan geçen sirac
bakalım naisp olurmu bileiyorum

gözün aydın canım.alışverişlerin çok zevkli geçicek eminim.kızlar için okadar güzel giysiler varki heyecanlanıyorum şimdiden.benim bebişimde kesin olmamakla bereber kız görünüyor şimdilik.dün baktım kız kıyafetlerine harikalar .almamak için zor tuttum kendimi.

çok şanslısınızzz kızlarr.bizde kaynana olacazzz

benim kayınvalideme maşallah o zaman daha hiç siz ne isim düşündünüz die bile sormadı fikir belirticenide düşünmüyorum sağolsun öle huyları yoktur sizede rabbim kolaylık versin :31:

umarım huylu huyundna vazgeçmez:D de fkir beyan etmez hehe

ay birde detaylarını yazssaydımv ar iice okurken yorulurdunnnnn :D dün eve gittim resmen motor taktım çorbaydı ymeekti pilavdı salataydı derken dört döndüm tabi çaydı kahveyi meyveydi derken totom koltuk zor gördü sonrada gece uyuyamadım yorulmuşum:DD hehe tabi sabah kalkıp işe gelmeside cabası:D

aman canım ben bu tempoda ev işi yapmıyosundur yardımcın falan vardır die düşünmüştür hamiş hamiş nie yoruyosun kendini bu kadar ama :20:

:)))) heheh süt içeisn gelmiyormu yawssssss yorulmaaa süt iç:D özendirsin bebikim

Yok cnm bulantılarım ve kusmalarım geçmedi ki. hamilelğimin başından beri içemiyorum zaten:50::50:

:)))) bizimkide biraz fazlaaa azcık dinlensek fena olmaz:D
programımı yazayım geçen hafta cumartesinden:D

cumartesi: 12 ye kadar işteeydim sonra eve gittim eşimle yemek yiyip dışarı çıktık alışveirş falan yaptık arkadaşlarla bulluştuk yemek yedik gece 11:30 du döndük
pazar: kalkıp kahvaltı yapıp (11 gibi) dağlara attık kendimizi ormanlık piknik alanına gittik orada çay faslı yürüyüş falan sonra arkadşalara buluştuk çaşrıya indik ykm falan alışveirş derken 9 du eve geldik
pazartesi: akaşma kadar işteydim o gün evd eçıkmadık
salı:iş çıkışı kayınvalidmelerdeydikk 12 ydi döndüğümüzde
çarşamba: benim kızlarla günüm vardı akşam yemektne sonra 11:30 a kadar onlarlaydım
perşembee:arkadaşlar buluştuk oyun oynamaya gittik :)
cuma:evdeydik
cumartesi:yarım gün çalıştım çıkışta alışveirş yaptım eve gititm pijamaları giydim arkadaşlar aradı 4 gibi tekrar çıktık oyun oynadıkkk yemek yedik falan gece 12 ydi döndük eve
pazar: arkadşaları yemekli aldım gece geç saatti gittiklerinde
pazartesi(dün) yemekli misafirim vardı:D
bugün: akşam kayınvalidemlerdeyizzz yemekten sonra arkadaşlarla çıkacğaız:D
yarın çarşmba günüm var kızlar günü:D

ben böyle gezsem bayılır kalırım:nazar::nazar::nazar:

aman canım ben bu tempoda ev işi yapmıyosundur yardımcın falan vardır die düşünmüştür hamiş hamiş nie yoruyosun kendini bu kadar ama :20:

ev işi yapmıyorum canımm gelen bir kadınım var 15 günde bir gelyor bütün işlerimi hallediyorr, ay mutfak yetiyorrrr yemeyide yedirmeyide sevincee çıkmaıyorum mutfaktan,
bende kızıyorum kendime çok yoruyorum kendimi diye ama o an analmıyorum cnaım yaaa sonra çıkıyor acısı:(

az once arkadasımla konustumm ..:nazar: 8 haftalık hamıle oldugunnu soledı:16: 14 subatda hamıle kalmıs surprıs olmus :1::)) 7 arkadasım vardı hamıss sımdı 8 oldu yokmu artıran :1::1::1::1:

Yok cnm bulantılarım ve kusmalarım geçmedi ki. hamilelğimin başından beri içemiyorum zaten:50::50:
ben böyle gezsem bayılır kalırım:nazar::nazar::nazar:

kıyamam sana canımyaaa:(( inş. düzelir herşeyyyy
yok yok bayılmıyor merak etme insan:DDD
seneye bu zamanlardaaa evin dört köşeisni azberleyeceğiz nasılsaa:D nereye çıkacaızzz şimdinin tadını çıkarıyoruz biz o yüzden

ev işi yapmıyorum canımm gelen bir kadınım var 15 günde bir gelyor bütün işlerimi hallediyorr, ay mutfak yetiyorrrr yemeyide yedirmeyide sevincee çıkmaıyorum mutfaktan,
bende kızıyorum kendime çok yoruyorum kendimi diye ama o an analmıyorum cnaım yaaa sonra çıkıyor acısı:(

ayyy bende severim mutfağı ama biraz tembellikte var bende galiba bide bu sıra rahim genişlediğinden alt karnımda ağrı oluyo tedirgin oluyorm ondanda çok yormuyorum kendimi dedim gibi tembellikte var biras :27:

Kizlar okuyorum okuyorum bir turlu yetisemiyorum hiziniza :) ne guzel haberler alinmis bugun, bir cogunuz cinsiyetleri ogrenmis, hepinizi tebrik ediyorum. Allah saglikla kucaklariniza almak nasip etsin:nazar: darisi ogrenemeyenlerin(benim;) basina
Bu arada yeme icme konusu gecmis ben abartmadikca herseyden yiyorum, yediklerimiz ya da ictiklerimiz direk bebegi etkilemiyor. Hic kisitlamiyorum kendimi, dogduktan sonra o da herseyden yicek zaten alissin biraz:52: herkes kendine iyi baksin

kızlar cici bakın kendinizee ben kaçıyorummmm bugün çlok çene çaldım işide boşladım ii akşamlar Allaha emanet olun sizler bebişlerinizz :)sevdikleirniz

haydaaaaaa neden götürmüyor seniii yawsss

cnm kayınvalıdem uzkta oturo gtmemız 2 saatı buluo otobustu metrobustu kotu olursun dıo kısacası senle hıc ugrasmcm demk ıstıoda :((goturmuo kaynvalıdem cok kızıo onabenı bırakıp gelıo dıe ama napalım oda bole işteee

az once arkadasımla konustumm ..:nazar: 8 haftalık hamıle oldugunnu soledı:16: 14 subatda hamıle kalmıs surprıs olmus :1::)) 7 arkadasım vardı hamıss sımdı 8 oldu yokmu artıran :1::1::1::1:

bu sne cok doğurgan bısene olcak galıba benmde etrfmda cok hamıle var:)))

canım yanlış hatırlamıyorsam kesede bir sorum yok demişti ama doktor değil mi?
bu önemli bence bir çok sorunu direk egale ediyor zaten inş.. herkesin bünyesi farklı. inş çabucak bu sorunu da atlatırsın.
iş tehlikeye gelince hiç birimiz yüzde yüz tehlikesiz değiliz ki zaten. sen dinlenmene bak yeter bence.
allah hepimizin yardımcısı olsun. sağlıkla sıhhatle sonuna erdirsin inş.

amin cnm, kesede bir sorun yok evet ama 2 kere yoğun kanama geçirdiğim için ister istemez korkuyorum, yarın gideceğiz başka bir doktora bakalım inşallah güzel haberlerle döneriz.

Back
X