2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$wlkadnkja 001.webp bu da benim göbüşüm ama pek iyi olmadı

:nazar: maşallah biraz erkek göbüşü gibii :) cinsiyet bellimiydi?

iki kere gittik cinsiyet için ama ikisinde de göremedi bacaklarını sıkı sıkıya kapatmıştı ama kız dedi doktor erkek olsaydı şimdiye kadar bi çıkıntı görürdük dedi bakalım artık hayırlısı şimdilik kız:)

iki kere gittik cinsiyet için ama ikisinde de göremedi bacaklarını sıkı sıkıya kapatmıştı ama kız dedi doktor erkek olsaydı şimdiye kadar bi çıkıntı görürdük dedi bakalım artık hayırlısı şimdilik kız:)

göbeğe göre cinsiyet olayına inanmıyorum amaa işin eğlencesi iştee :8:

sağol canım :) ben takan bi insanım malesef ilk defa dün bir insancıkla kavga boyutuna kadar geldi çok çingene insanlar başedemiyorum bana çok uzak hareketler 1 yada 2 ay daha sabredip raporlar falan alcam buarada süreci azaltmak için sonrada ayrılcam büyük ihtimal meydan onlara kalsın Allahın adaleti büyük sadece ona güveniyorum ...

ay canım yaaa Allah kolaylık versinnnnnn
inş. hakkında hayırlısı olsunn takılmamaya çalış fıstıkk

hiç kokmuyo canım talya nın kini aldım en doğal ayrışma onun diye biliyorum çünkü o markanın yağları kullandım cildim için daha önce

hımsss kokmaması iimi kötümğ blemedim yawss, kakaonun kokusu beni hiç rahatsız etmedi çok hoşlaştım, dalin bebenin bebek yağını aldım aloveralı ama çok beni rahatsız etti memişlere sürünce sürekli burnumda kokusu vardı sanki yemek kokusu sinmiş gibiydi süremedim onu çok, ama kakao hoşuma gitmişti rahatsız eden bir kokusu yok diye.

kakao yağınınmı markası talya canım

oy oyy oyy göbüşlere bakın maşallaahhh. bende eklerim eve geçince. ama benim kocaman göbüş :) bide bulantılarımız geçseydi artık hayırlısıyla.

neyse kızlar bilgisayar açık kalsın ben de gideyim bebişime bere atkı örüyorum onu bitireyim bugün bitince koyarım fotosunu siz de yapın kış bebekleri olacak bizimkiler üşümesinler benim elimden hiç gelmezdi böyle şeyler okulu bırakınca örmeye başladım internetten ablama anneme telefonda sora sora baya şey yaptım

Back
X