• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

çok sağol ya, yani o dış zıbın denen şey önden zarf gelen bağlanan, onlardan almayayım.
ben 2 tane alttan çıtçıtlı aldım, biri yarım kollu, biri uzun kollu, bide 2 pijama biri patikli biri patiksiz :40:

çıtçıtlı body bol al bazen sidikleri falan geçebiliyor ben bigünde 4 tane body deiştirdiğimi biliyorum

kızlar ya iç zıbını anladık, iç çamaşırı yedirede, dış zıbın ne oluyo? yaw bu konularda hiç bilgim yok, mağazalara girince başım dönüyo çeşitten :43:

aayyy bende aynı durumdayım yahuu baksana aybukeyi rehin aldım resmen sordukça soruyorum . kızcağız hiçbişi demiyo. saolsun vallaa:9::9:

Merhabalar kızlar...

Eylül annelerinde sanırım kızlar yoğunlukta...

Bu sene erkek senesi sanırım ama ekim annelerindede çoğu erkek şuandaa

Kız anneleri çok şanslısınız bu erkek senesinde kızı tutturdunuz:)Darısı başımaaa

aayyy bende aynı durumdayım yahuu baksana aybukeyi rehin aldım resmen sordukça soruyorum . kızcağız hiçbişi demiyo. saolsun vallaa:9::9:

aaaaaa saçmalama cnm ne demek öyle bende aybükeye hamileyken dayımın eşini rehin alırdım :) sürekli teldeydim deterjan ne alim hacışakirmatikmi omobabymatikmi falan öyle öyle öğrenicez bu arada bebeiş kıyafetlerini yıkamanız için ben aybükede omobabyde hacışakirmatikte kullandım ıkısıde güzel ama hacışakir matikte daha bebek gelmeden evi bebek kokusu sarsmıştı tavsiye ederim yumuşatıcı olarakta omobaby alın azcık kokuyorsunuz

çıtçıtlı bodyleri kolsuz mu almak lazım yoksa yarım ve uzun kollu mu hani sonbahara denk gelicek ya?

şöle sölim aybükeyi 19 eylülde doğurdum hep kısa kollu almıştım sonbahar çocugu olmasına ragmen doğumdan snra güzel bir ıkıncı kez alışveriş yapmıştık penye tulumlar almıştım hava feci soğumuştu snr kadifeli aldık hava durumu belli olmuyor kolsuz sakın alma 2013 yazına alırsın kolsuzları 5 adett yarımkollu al gerisini uzun kollu al cnm kadişfe tulum 2 adet bulundur neme lazım hava buz olur bir anda tedbirli olun 1 aylıksa 2 aylık olarak alın çok çabuk büyüyorlar

çıtçıtlı bodyleri kolsuz mu almak lazım yoksa yarım ve uzun kollu mu hani sonbahara denk gelicek ya?

ben birini yarım kollu, birini kollu aldım şimdilik, kolsuzda alırım, madem bol bol lazım hepsinden alırız boyboy :1:

kızlar dün benim eşim dükkan dakkan dolaşıp kızımın odası yazısı aramış, nerden aklına geldiyse, çok hoşuma gitti valla :31:

kızlar havlu çorapları almayı unutmayın bebişin ayaklarını sıcacık tutuyor aybüke zamanında çok fazla yoktu ne yalan sölim tesadüf pazardan bir tane almıştım ıkayıp yıkayıp giydirdim çocuguma şimdi bi sürü aldım C&A da çok güzel çoraplar var

şöle sölim aybükeyi 19 eylülde doğurdum hep kısa kollu almıştım sonbahar çocugu olmasına ragmen doğumdan snra güzel bir ıkıncı kez alışveriş yapmıştık penye tulumlar almıştım hava feci soğumuştu snr kadifeli aldık hava durumu belli olmuyor kolsuz sakın alma 2013 yazına alırsın kolsuzları 5 adett yarımkollu al gerisini uzun kollu al cnm kadişfe tulum 2 adet bulundur neme lazım hava buz olur bir anda tedbirli olun 1 aylıksa 2 aylık olarak alın çok çabuk büyüyorlar

bunu söylediğin iyi oldu kolsuz atlet gibi alsammı diye düşünüyordum almayım tmm, 2 tane 1 aylık / 5 tane yarım kollu 0-3 aylık / 3 tane de uzun kollu 3-6 aylık çıtçıtlı body var şimdi bende tulum işine daha girmedim..

bak bunu yazman iyi oldu, o zaman bende kollu alayım, bide bol bol tulum almak lazım galiba, en çok tulum giydiriliyo heralde

Selam kızlar ne zamandır gelemiyordum yanınıza.. Ev aldık oğlumuz şanslı geldi evin tadilatı
ile uğraştım epeyce şimdi oğlumu beklemeye başladım :)

çok geçmiş olsun canım. allahım bebişlerimizi bize bağışlasın.hiç kötü düşünme. sen sağlığına dikkat ettikçe ve dua ettikçe bebişine hiç bişi olmaz. allahım sağlık versin:34:

amin canımhepimizin bebişleri Allaha emanet:)

Selam kızlar ne zamandır gelemiyordum yanınıza.. Ev aldık oğlumuz şanslı geldi evin tadilatı

hayırlı olsun, bebekler şanslarıyla geliyor, bizimde hayatımız biranda değişti, kendi hayatını hazırladı kerata :46:

bak bunu yazman iyi oldu, o zaman bende kollu alayım, bide bol bol tulum almak lazım galiba, en çok tulum giydiriliyo heralde

evet cnm aybükeye ben 3 ay olana kadar tıulum giydirdim altı üstlüde giydirdim ama çoğunlukla tulumdu 2 .cı ayının ortasında patiksiz tulumlara geçtim daha rahat hareket edebilsin diyte hareketleri kısıtlanmasın ayaklarını sıkı sıkı giydirirdim patik çoraplar var kadifeli hiçde üşümezdi

ya bende bebişimi ciciler almak istiyorum bir an önce cinsiyeti belli olsunda alışverişine başlayalım ufak ufak dimi yani..ayy çok sabırsızlanıyorummm:1::1:

hayırlı olsun cnm allahım oğluşunla eşinle sağlıklı olarak oturmayı nasip etsin

Back
X