2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bebek doğduğunda ilk 3 ay makinada yıkamayın giysilerini diyolar siz nedersiniz ?? :8: onunkileri ayrıca yıkasak,bebbek deterjanı kullansak noolcakki?? o hengamede elde yıkamaya vakit bulmak çok zor valla :99: :9:
Dalin deterjan dalın yumuşatıcı bi güzel at makinaya sonrada ütü yaptığın zaman kesinlikle endişelenecek bi durum yok heleki kurutma makinan varsa ütü bile zevkine kalıyo o kadar ferah oluyorki için o kurutma makinasındaki çıkan tüy toz parçalarını görünce

yok cnm devlet hastanesıne gıttıgım ıcın test sonucu gosterdıgım zaaaman ultrasonla bakmıyolarr ..bellı olmadı henuz uzgunum cok :5::5:ızmıre gıdıcem cuma alısverıs yapıcaktım kuzumaa.. artık ya ortak renk alıcam yada kendımı tutup almıcam off okadarda kendımı buna hazırlamıstım bır hafta once kız olabılır emın deılım dedıı halbukı bebegımm duzgun duruyordu nıe anlamadıkıı devlet has. kotulemek ıstemıyorumm aama ılgı sıfırr. :47:

AYNEN BENDE ISTMYRM AMA KARNIMA BAKTGI ZAMN BEBISI GOSTRMDLER ILK KEZ DEVLETE GTTM BNDE AMA OZELDE DR.EKRANI KOCAMN AYRIYTN BI EKRAN DHA VAR HERSEYINI SOLUO BU BISILER SAYDI ASISTANINA AMA BILGI VERMEDI HIC .BENDE HALA CINSYTI OGRENMDK DEDIM GOSTERIOMU ACABA DIE SORDUM KIZ BEBEK DEDI AZCOK TAHMIN EDIYODUM AMA AYY KENDI DR.DHA IYI BENM YA

ben magazaya gıdıyorum bakıyorum bakıyorum sonra da almıyorum ama her defasında kendımı zor tutuyorum almamak ıcın:))) 7 8 aylık olsun da alımm dıyorum bakalım dayanabılecek mıyım...:)

bende henüz almış değilim. iki günde bir bebek mağazalarındayım. güvenlik kameralrını inceleseler .bunun hergün ne işi var burda derler. bakıyorum. alacağım zaman hangisini alcamı düşünüyorum. bakıp bakıp geliyorum. o bile çok güzel duygular hissettiriyo ama insana

ben hıssedıyor gıbıyım ama gaz da olabılır...karıstırıyor olabılırm...

ya dün ilk defa bende bişeyler hissettim. gaz değildi eminim ama bebekmiydi bilmiyorum. iki kere oldu. sanki birşeyler titreşti gibi içimde. göz seğirmesi gibi bişeydi. arka arkaya oldu. çok heycanlandım birdenbire ama kuzummuydu bilmem?

bebek doğduğunda ilk 3 ay makinada yıkamayın giysilerini diyolar siz nedersiniz ?? :8: onunkileri ayrıca yıkasak,bebbek deterjanı kullansak noolcakki?? o hengamede elde yıkamaya vakit bulmak çok zor valla :99: :9:

ben elde yıkamaya zaman bulacagımızı zzannetmıyorumm canım en ıyıısı at makıneye yıkasın :17:

bu arada bebğini hissedenler ne zaman ilk hareketlerini hissettiniz? 16-17 de olanlardan hisseden var mı?

17 basladı benımde sımdı daha hızını artırdı :nazar::nazar::17:

bu arada bebğini hissedenler ne zaman ilk hareketlerini hissettiniz? 16-17 de olanlardan hisseden var mı?

CNM BN 12 HAFTALIKKEN HISSEDYDM HARKTLRINI AMA ILK DEFA BUGUN OKDR NET HISSETTIMKI O VURDUKCA BEN GULUYRM AMA COK GUSEL BI DUYGUYDU YA KARNIMDA DOLANDI DURDUR:)):emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar:

bende bazen hemen gelse diyorum sonra da uykusuz geceler,gaz sancısı,ağlama krizlerini düşündükçe az kalsın içimde bunun keyfini çıkarayım istiyorum. birde tek çocuk düşünenlerdenim bu zamanları belki bi daha hiç yaşayamayacağım.mide yanmaları bulantılara bile ses etmiyorum artık:)

valla ben kızımda makinede yıkadım, bebek deterjanı alacaksınız bide yumuşatıcı tamamdır. normal deterjan olmadığı sürece sorun olmaz diye düşünüyorum.

bende henüz hissetmiş değilim yada anlayamıorum ama 2 gündür sol tarafımda sızlama var.bebeğim solda belkide hareketlenmeye başlayacak.buarada ilk bebeğim

kızlar ğögüslerım ıkı üç gundur cok kasınıyordu bende kremleyıp duruyodumm dun gece dustan sonra kremlenırken bı baktım kı goguslerımın alt kısımları çatlamışş cok uzuldumm. . daha sımdıden catlamaya basladım sızdede bole basladımı :14::14::14::14:

merhaba bebişlilerr:nazar:
bugün işler o kadar yoğundu ki girip bakamadım bile size...
yarın detaylı ultrasona giricemm kızlarr çok heyecanlıyım inşallah hayırlı haberlerle gelirim dua edin...
bu arada benim kız işyerinde doğru dürüst hiç kıpırdamıyo akşam eve gidiyorum başlıyor acaba iş yerimimi sevmiyorrr kuzumm:1::1::emir_bebek:

kızlar ğögüslerım ıkı üç gundur cok kasınıyordu bende kremleyıp duruyodumm dun gece dustan sonra kremlenırken bı baktım kı goguslerımın alt kısımları çatlamışş cok uzuldumm. . daha sımdıden catlamaya basladım sızdede bole basladımı :14::14::14::14:

benim gögüsler zaten iriydi canım belkide o yüzden çatlamadı daha

bazen benimde kaşınıyolar.kremliyorum . ama çatlak olmadı. kremlemeyi ihmal etme. ben lierac alıyorum.

Back
X