2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

$196650_208003465881694_201044783244229_1008572_5047486_n.webp $223293_222363584445682_201044783244229_1130198_2524675_n.webp $551999_384087444956148_276975395667354_1189781_817190843_n.webp
kızlar parmak arası sezonu acıldıı :16:
$578695_10150729095504255_114762304254_9155030_981010817_n.webp :16:

Son düzenleme:
Kızlar akşamleyin eşimden süt istedim sütte dışardaydı bozulacağını hiç tahmin etmedim sütün tadını almadan içerim sevmediğim için bi diktim süt zehirr..hemen kustum zaten ama umarım bişi olmaz...

kustuysan bısı olmaz cnmm merak etmee

Kızlar akşamleyin eşimden süt istedim sütte dışardaydı bozulacağını hiç tahmin etmedim sütün tadını almadan içerim sevmediğim için bi diktim süt zehirr..hemen kustum zaten ama umarım bişi olmaz...

ayyyy en nefret ettiğim şey ekşimiz süttür.kustuysan bişey olmaz canım.dikkat et önce çok küçük bi yudumla kontrol etseydin keşke.neyse geçmiş olsun.olur böyle arada ufak kazalar.

fındık cevız gıbı seyler yesenn c vıtamını meyvede olabılır

sağol cnm bnm:16:

süt iç kuru üzüm,kuru incir ve kuru kayısı ye çok fayda ediyor.aç kalmamaya özen göster aç kaldığın anda bulantın başlar.tansiyonunu ölçtürme imkanın varsa önce onu ölçtür.düşükse tuzlu bişeyler ye.muz ye mideye çok iyi geliyor.

teşekkür ederim cnm sağol. eczane var gidip ölçtüreyim:54:

evet yaa nerdeler onlar daha önce konuştyğum kimse yok

evet eskilerden pek kimse kalmadı.başka yeremi takılıyorlar neyapıyorlar.ben cezaları bitince gelirler diye düşündüm ama onlar gelmedikleri gibi dahada gidenler var.bende topiğin eskilerinden hatta ilklerindenim ama hep yeni isimler var.

günaydınlarr herkeseee.... :5:

herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?

canım tebrik ederim çok sevindim senin adına :1:

Yok cnm tansiyonum falan düştü sanırım. çok halsizim ve elim bacaklarım titriyor.

doğru söylüüyorsun çok normal. bişeyler yemeye çalışayım.
neler enerji yapar ki:26:

canum bol bol su iç..yani bu hamileliği kolay atlatmanın en iyi yolu suuuuuuuuuuuu..:8:

günaydınlarr herkeseee.... :8:

herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?

canım tebrik ederim çok sevindim senin adına :1:

Yok cnm tansiyonum falan düştü sanırım. çok halsizim ve elim bacaklarım titriyor.

canum bol bol su iç..yani bu hamileliği kolay atlatmanın en iyi yolu suuuuuuuuuuuu..:8:

Son düzenleme:
günaydın herkesee :8:

canım çok sevindim senin adına gözn aydın :nazar: :49:

canım bol bol su iç,içebildiğin kadar su iç,ceviz ye,siyah üzüm ye,portakal suyuda iç..çok geçmiş olsunn

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende topiğin eskilerindenim fakat malesef pek fazla giremiyorum
arada takılıyorum öyle bu arada kızlar sizler sağlık ocağında aşı yaptıracakmısınız
geçenlerde beni çağırdılar gittim 20. haflalarda tekrar aşı vurulmak için çağıracaklarmış
hamilelikte sakıncalı olmaz değilmi dr a hep soracam unutuyorum
sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
sanırım tetenoz aşısı vuruyorlar.daha şeker yükleme testi de var 1 koca bardak şekerli su içiriyorlarmış bazı kişilerin midesi almıyormuş.
arkadaşlarım bana yanında buz ve limon bulundurun demişlerdi.içmek hiç de kolay değil demişlerdi.:26:

günaydın kızlar bende topiğin eskilerindenim fakat malesef pek fazla giremiyorum
arada takılıyorum öyle bu arada kızlar sizler sağlık ocağında aşı yaptıracakmısınız
geçenlerde beni çağırdılar gittim 20. haflalarda tekrar aşı vurulmak için çağıracaklarmış
sanırım tetenoz aşısı vuruyorlar.daha şeker yükleme testi de var 1 koca bardak şekerli su içiriyorlarmış bazı kişilerin midesi almıyormuş.
arkadaşlarım bana yanında buz ve limon bulundurun demişlerdi.içmek hiç de kolay değil demişlerdi.:26:

ben de dün aşımı oldum tetenoz,
ilk aylarda düşük yapıyor tehlikeli ama 5. ayda değil dedi
hemşire
mayıs 11 de 2. dozum var

o şeker yülklmesi iğrenççç yaa ben kalsiyum ilacımı bile içemiyorum şekerli diye onu nasıl içeceğimm böğğğ:26:

Son düzenleme:

banada sağlık ocağı aşı için 5. ayın bitince gel dedi.fakat benim bebeğim tedavi ile yani aşılama ile oldu.o yüzden anasağlıktaki hemşire önce doktoruna sor o tamam derse öyle tetanoz aşını yapalım dedi.doktorumda bişey olmaz tek doz vurdurabilirsin dedi.ama ben pek düşünmüyorum aşı yaptırmayı yani o riski alamam.

ayyyy müthişşşş
kaynanm örüp duruyor benzer şeyler böyle şeyler örseyaa :))
30 tane diğerlerinden öreceğine bundan 1 tane olsun yetermiş yaavvv :))
bu sitede çok güzel örgü örenelr var onlara ördürtülebilirr
kaynanam öremzse ben birine ısmarlarım böyle şekrrr şeyler

tebrikelr şehzade geliyor demekk :)

bend e dün aşımı oldum tetenoz,
ilk aylarda düşük yapıyor tehlikelki ama 5. ayda değil dedi
hemşire
mayıs 11 de 2. dozum var

o şeker yülklmesi iğrenççç yaa ben kalsiyumilacımı bile içemiyorum şekerli diye onu nasıl içeceğimm böğğğ:26:

demek ilk aylarda düşük tehlikesi oluyor ben de çok pimpirikliyim yaa bak şimdi bunuda
olmazsa dr a ayrıntılı sorayım birazda nette araştırmam lazım.

günaydın taze anneler nasılsınız. ya bana bu aralar bi haller oluyoooo 2 gündür bebeğim:emir_bebek: rüyalarıma giriyo hayır olsun diyerek başalayayım anlatmaya:6: geçen gün benim tatlı meleğim annemin kucağında bende ona cici cici elbiseler çıkartıyorum dolabından adını da nesrin diye sesleniyorum . bu gece de eski okul müdürmü gördüm masanın üstünde herkesin günlüüğü varken benimkini okuyo ve bana '' 10 ağustosta doğumun varmış hayırlı olsun diyo'' ayy ne dersiniz çıkar mı ki rüyam acaba :16:

Günaydın hatun kişiler :) Epeydir yoktum yeni arkadaşlar eklenmiş hepiniz hoşgelmişsiniz. Memleketteydim eve yeni döndüm. Bebişim ve ben gayet iyiyz hatta tombiğiz de ben çok kilo aldım sanırsam doktorum bana birazcık kızacak :37: Sizler nasılsınız inşaallah iyisinizdir sayafalr çok ierlediği için hiç bakmadım direk bodoslamasına daldım :) :52:

Sanıram konu tetanoz aşısı bana sağlık ocağındaki hemşire 21 ve 25. haftalarda gel dedi bu hafta 20yim yarın ayrıntılı ultrason çektircem Allahn izniyle. Haftaya cuma da gider aşımızı vurulurz artık. Vurulan arkadaşlar aşı kolda çok ağrı yapıyormuş öyle mi?:5:

banada sağlık ocağı aşı için 5. ayın bitince gel dedi.fakat benim bebeğim tedavi ile yani aşılama ile oldu.o yüzden anasağlıktaki hemşire önce doktoruna sor o tamam derse öyle tetanoz aşını yapalım dedi.doktorumda bişey olmaz tek doz vurdurabilirsin dedi.ama ben pek düşünmüyorum aşı yaptırmayı yani o riski alamam.

aynen yaa tehlikesi sonuçta varmış bende kaç sene sonunda kavuştum meleğime şimdi birşey olacak diye çok korkuyorum.
önüme gelen herşeyi yaptırma taraftarı değilim iyi düşünüp iyi araştırmak lazım aslında..:26:

Back
X