Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar akşamleyin eşimden süt istedim sütte dışardaydı bozulacağını hiç tahmin etmedim sütün tadını almadan içerim sevmediğim için bi diktim süt zehirr..hemen kustum zaten ama umarım bişi olmaz...
Kızlar akşamleyin eşimden süt istedim sütte dışardaydı bozulacağını hiç tahmin etmedim sütün tadını almadan içerim sevmediğim için bi diktim süt zehirr..hemen kustum zaten ama umarım bişi olmaz...
fındık cevız gıbı seyler yesenn c vıtamını meyvede olabılır
süt iç kuru üzüm,kuru incir ve kuru kayısı ye çok fayda ediyor.aç kalmamaya özen göster aç kaldığın anda bulantın başlar.tansiyonunu ölçtürme imkanın varsa önce onu ölçtür.düşükse tuzlu bişeyler ye.muz ye mideye çok iyi geliyor.
Eki Görüntüle 388622 Eki Görüntüle 388623 Eki Görüntüle 388618
kızlar parmak arası sezonu acıldıı
Eki Görüntüle 388619![]()
Valla yaaa
Filizyavuz yok
anchusa takılmıyor buraya artık
gülpembe yasaklanalı beri gelmiyor sanırım
nolüüü yaaaa:26:
evet yaa nerdeler onlar daha önce konuştyğum kimse yok
herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?
Yok cnm tansiyonum falan düştü sanırım. çok halsizim ve elim bacaklarım titriyor.
doğru söylüüyorsun çok normal. bişeyler yemeye çalışayım.
neler enerji yapar ki:26:
herkese erkenden gunaydin... yine uyku tutmadi beni. dun dr randevum vardi ve cinsiyetini ogrendik. benim de oglum oluyor. toka alma ve kek yapma hayallerim suya dusse de coook mutluyum. sizler nasilsiniz?
Yok cnm tansiyonum falan düştü sanırım. çok halsizim ve elim bacaklarım titriyor.
günaydın kızlar bende topiğin eskilerindenim fakat malesef pek fazla giremiyorum
arada takılıyorum öyle bu arada kızlar sizler sağlık ocağında aşı yaptıracakmısınız
geçenlerde beni çağırdılar gittim 20. haflalarda tekrar aşı vurulmak için çağıracaklarmış
hamilelikte sakıncalı olmaz değilmi dr a hep soracam unutuyorum
sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
sanırım tetenoz aşısı vuruyorlar.daha şeker yükleme testi de var 1 koca bardak şekerli su içiriyorlarmış bazı kişilerin midesi almıyormuş.
arkadaşlarım bana yanında buz ve limon bulundurun demişlerdi.içmek hiç de kolay değil demişlerdi.:26:
günaydın kızlar bende topiğin eskilerindenim fakat malesef pek fazla giremiyorum
arada takılıyorum öyle bu arada kızlar sizler sağlık ocağında aşı yaptıracakmısınız
geçenlerde beni çağırdılar gittim 20. haflalarda tekrar aşı vurulmak için çağıracaklarmış
hamilelikte sakıncalı olmaz değilmi dr a hep soracam unutuyorum
sizler ne yapmayı düşünüyorsunuz
sanırım tetenoz aşısı vuruyorlar.daha şeker yükleme testi de var 1 koca bardak şekerli su içiriyorlarmış bazı kişilerin midesi almıyormuş.
arkadaşlarım bana yanında buz ve limon bulundurun demişlerdi.içmek hiç de kolay değil demişlerdi.:26:
Eki Görüntüle 388622 Eki Görüntüle 388623 Eki Görüntüle 388618
kızlar parmak arası sezonu acıldıı
Eki Görüntüle 388619![]()
bend e dün aşımı oldum tetenoz,
ilk aylarda düşük yapıyor tehlikelki ama 5. ayda değil dedi
hemşire
mayıs 11 de 2. dozum var
o şeker yülklmesi iğrenççç yaa ben kalsiyumilacımı bile içemiyorum şekerli diye onu nasıl içeceğimm böğğğ:26:
banada sağlık ocağı aşı için 5. ayın bitince gel dedi.fakat benim bebeğim tedavi ile yani aşılama ile oldu.o yüzden anasağlıktaki hemşire önce doktoruna sor o tamam derse öyle tetanoz aşını yapalım dedi.doktorumda bişey olmaz tek doz vurdurabilirsin dedi.ama ben pek düşünmüyorum aşı yaptırmayı yani o riski alamam.