Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım evet fiyatı iyiymiş ama ben o markayı duymadımkızlar yaaa bişe sorcam morhipoda ebernity nin hastane çıkışı 10 lu takımları 60 a düşmüş dahada hiç çıkıp bakmadım aslında ama tam alıyodum ödeme aşamasından geri döndüm size bi sorayım dedim napsam yaa fiyat olarak iimidir acaba alan varmı hiç 10 lu takım![]()
Bende hissediyorum ama henüz dışarıdan görünmüyor hareketleriKızlar herkese merhabaaa...
Biraz geçmişi okumaya çalıştım herkes iyi çok sevindim. Bizler de iyiyiz, kocaman olduk bile, Cuma gününden beri bebeğimin tekmelerini ve kıpırtılarını hissediyorum, ama öyle kıpırtı değil tekme hissediyorum baya, eşimde hissedebiliyor, dışarıdan da görülebiliyor. Ben tekme diyorum ama kol dirsek topuk neyse artık:) Çok mutluyum, içimde mısır patlıyor sanki, plup , plup diye:) başladı yine... alışverişler bizde de başladı ama mayısın ilk haftasında bende kendimi havuzlu han turuna saklıyorum:) Çok beğendiğim şeyleri almaya çalışıyorum. Bu arada yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. gelişmeleri sizinle paylaşırım...
kuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı![]()
kuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı![]()
Ahh çok güzel hayirli olsun canim yeryüzüne bi melek dahakuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı![]()
Seninki de hayırlı olsuuuunoyoy oyyy prensesler cogaliyor mu ne
bizim de bugun kesinlesti kuzucugumuzun cinsiyeti gecen gittigimizde kiz gibi ama kesin bir sonraki kontrolde soyleyebilirim demisti.. bugun kesin kiz dedi![]()
Ahh çok güzel hayirli olsun canim yeryüzüne bi melek dahaartık örgü seçeneklerin dahada artıyo
çıtı pıtı ve bi yandanda isim olayı var
![]()
maşallah hadi bakalııım bir prenses daha geldiii,hoş geldiiiii
saol cnm
Filizyavuz geliyor mu kızlar?Nerelerde yaa,merak ettim inşallah ters bi durum yoktur
o boşlamazdı buraları hem listeleri de düzenliyordu..:26:
masallah cnm gozunumuzz aydınoyoy oyyy prensesler cogaliyor mu ne
bizim de bugun kesinlesti kuzucugumuzun cinsiyeti gecen gittigimizde kiz gibi ama kesin bir sonraki kontrolde soyleyebilirim demisti.. bugun kesin kiz dedi![]()
hayırlı olsun cnmallah nazardan saklasın
Ahh çok güzel hayirli olsun canim yeryüzüne bi melek dahaartık örgü seçeneklerin dahada artıyo
çıtı pıtı ve bi yandanda isim olayı var
![]()
maşallah hadi bakalııım bir prenses daha geldiii,hoş geldiiiii
Filizyavuz geliyor mu kızlar?Nerelerde yaa,merak ettim inşallah ters bi durum yoktur
o boşlamazdı buraları hem listeleri de düzenliyordu..:26:
gecmıs olsun canım bende gecen hafta 4 gun sureklı yattımm burnum akıodu grıptım. sıcak ıhlamur ııgeldı.. bolbıl dınlen uzan anca ole gecıo bıde ılk dus..bu arada ben hala yatktayım, sabah çok fenaydım sesim kısılmış çıkmıyordu boğazım nefes alırken bile yırtılıyor gibiydi doktora gittim, sadece ağrı kesici yazabilirim sana dedi ılık çay iç dilen bol bol dedi. sağolsun eşimin kardeşi geldi bize yemek yapmaya yoksa evde bi gram yiyecek bişey yok. sizlerde çok dikkat edin kızlar havaların dengesi bi tuhaf oldu..
ewt cnm ızmırdeyım ya sımdı annemlerde hep beraber dalıcaz kısmetse :))oyy hadi maşallah hayırlı olsun kızın:))) pembeye dalış yapabilirsin artık.
gecmıs olsun canım bende gecen hafta 4 gun sureklı yattımm burnum akıodu grıptım. sıcak ıhlamur ııgeldı.. bolbıl dınlen uzan anca ole gecıo bıde ılk dus..
ewt cnm ızmırdeyım ya sımdı annemlerde hep beraber dalıcaz kısmetse :))![]()
Çok teşekkürler :)):))) ayy maşallah. hadi hayırlı uğurlu olsun. bir ara kız bir ara erkek yoğunluğu yaşanıyor:)))
bu arada ben hala yatktayım, sabah çok fenaydım sesim kısılmış çıkmıyordu boğazım nefes alırken bile yırtılıyor gibiydi doktora gittim, sadece ağrı kesici yazabilirim sana dedi ılık çay iç dilen bol bol dedi. sağolsun eşimin kardeşi geldi bize yemek yapmaya yoksa evde bi gram yiyecek bişey yok. sizlerde çok dikkat edin kızlar havaların dengesi bi tuhaf oldu..
maşallah kuzuna sağlıkla kucağına al inşallah ayrıntılı ultrasonmu bu.