• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı :nazar::nazar::nazar:

kızlar yaaa bişe sorcam morhipoda ebernity nin hastane çıkışı 10 lu takımları 60 a düşmüş dahada hiç çıkıp bakmadım aslında ama tam alıyodum ödeme aşamasından geri döndüm size bi sorayım dedim napsam yaa fiyat olarak iimidir acaba alan varmı hiç 10 lu takım:31:
Canım evet fiyatı iyiymiş ama ben o markayı duymadım
kalitesi nasıldırki,bence dokunarak görerek almak daha iyi
hani 1 yaş tişörtü olsa neyse diycem ama yeri kalitesiz veya naylon falan içeriyosa at çöpe .
hast. çıkışı en iyi markalar chicco,albimini,idil bebe,jujube bence bi kaç daha marka var aslında
aklıma gelenler bunlar,tavsiye edebilirim tecrübeyle sabittir.:9:

Kızlar herkese merhabaaa...

Biraz geçmişi okumaya çalıştım herkes iyi çok sevindim. Bizler de iyiyiz, kocaman olduk bile, Cuma gününden beri bebeğimin tekmelerini ve kıpırtılarını hissediyorum, ama öyle kıpırtı değil tekme hissediyorum baya, eşimde hissedebiliyor, dışarıdan da görülebiliyor. Ben tekme diyorum ama kol dirsek topuk neyse artık:) Çok mutluyum, içimde mısır patlıyor sanki, plup , plup diye:) başladı yine... alışverişler bizde de başladı ama mayısın ilk haftasında bende kendimi havuzlu han turuna saklıyorum:) Çok beğendiğim şeyleri almaya çalışıyorum. Bu arada yarın ayrıntılı usg ye gireceğim. gelişmeleri sizinle paylaşırım...
Bende hissediyorum ama henüz dışarıdan görünmüyor hareketleri
Bebeğin kız mıydı canım?
Bu arada kıyafet olarak ben kadife bi kaç takım aldım kanz,zara, c&a dan
çok şirin şeyler eee önümüz kış olacak nasıl olsa ind. de vardı kaçırmadım.
henüz hast. çıkışı almadım arayış içindeyim
bi de kaliteli bir battaniye istiyorum,bize kızımdan çok kalan var
mavili falan bişey alacam o kadar.

Bu arada kızlaaar deli gibi istediğim erik sonunda piyasaya çıkmıııış:28:
migroslarda kilosu 30 TL:53::53::53:
bana anneciğim adanadan yollamış 2kg tabiki 30 TL den değil 8 TL den almış kilosunu:34:
cırcır olacam yemekten 1 kg bitti bile ama nasıl canım çekmişse artık...

kuzum gosterdı bugunn kızcem olucakk prensesımm melegımm hg hayatımızaa.. annesınınn kzuusuu .. alabılırım artık pembıslerı :nazar::nazar::nazar:

:nazar::nazar::nazar:
maşallah hadi bakalııım bir prenses daha geldiii,hoş geldiiiii

Filizyavuz geliyor mu kızlar?Nerelerde yaa,merak ettim inşallah ters bi durum yoktur
o boşlamazdı buraları hem listeleri de düzenliyordu..:26:

oyoy oyyy prensesler cogaliyor mu ne :8:

bizim de bugun kesinlesti kuzucugumuzun cinsiyeti gecen gittigimizde kiz gibi ama kesin bir sonraki kontrolde soyleyebilirim demisti.. bugun kesin kiz dedi:16:

Ahh çok güzel hayirli olsun canim yeryüzüne bi melek daha :nazar: artık örgü seçeneklerin dahada artıyo :-) çıtı pıtı ve bi yandanda isim olayı var :-)

bizim de bugun kesinlesti kuzucugumuzun cinsiyeti gecen gittigimizde kiz gibi ama kesin bir sonraki kontrolde soyleyebilirim demisti.. bugun kesin kiz dedi:16:
Seninki de hayırlı olsuuuun
zaten göstermeyip,çok beklettiği zaman genelde kız oluyor sonuç
bizimki daha 2li teste gittiğimizde belli olmuştu
yiğidin maı meydanda olur:9::9:

Ahh çok güzel hayirli olsun canim yeryüzüne bi melek daha :nazar: artık örgü seçeneklerin dahada artıyo :-) çıtı pıtı ve bi yandanda isim olayı var :-)

Kızlaaar yüreğim sızlaaar
kızlara örgüler çoook güzel oluyor benim annem genelde çok model bilmez düz örer ama
kurdela,dantel tüllerle falan çok güzel süsler kiii gören hazır zanneder..
:49:

saol cnm

Filizyavuz geliyor mu kızlar?Nerelerde yaa,merak ettim inşallah ters bi durum yoktur

ewt bayadır goremıyorum bende ıns bı aksılık yoktur

masallah cnm gozunumuzz aydın :nazar::nazar:
hayırlı olsun cnm :nazar: allah nazardan saklasın

saol cnm hepımızın :nazar::nazar:

isim elif nur düşünüyorum ama daha kesın deıl :)) ewt secenekler artı cnm

bu arada ben hala yatktayım, sabah çok fenaydım sesim kısılmış çıkmıyordu boğazım nefes alırken bile yırtılıyor gibiydi doktora gittim, sadece ağrı kesici yazabilirim sana dedi ılık çay iç dilen bol bol dedi. sağolsun eşimin kardeşi geldi bize yemek yapmaya yoksa evde bi gram yiyecek bişey yok. sizlerde çok dikkat edin kızlar havaların dengesi bi tuhaf oldu..

ya bende merak ediyorum filizyavuz'u . gerçekten çok uzun zamandır gelmiyor ya.

bu arada ben hala yatktayım, sabah çok fenaydım sesim kısılmış çıkmıyordu boğazım nefes alırken bile yırtılıyor gibiydi doktora gittim, sadece ağrı kesici yazabilirim sana dedi ılık çay iç dilen bol bol dedi. sağolsun eşimin kardeşi geldi bize yemek yapmaya yoksa evde bi gram yiyecek bişey yok. sizlerde çok dikkat edin kızlar havaların dengesi bi tuhaf oldu..
gecmıs olsun canım bende gecen hafta 4 gun sureklı yattımm burnum akıodu grıptım. sıcak ıhlamur ııgeldı.. bolbıl dınlen uzan anca ole gecıo bıde ılk dus..

oyy hadi maşallah hayırlı olsun kızın:))) pembeye dalış yapabilirsin artık.
ewt cnm ızmırdeyım ya sımdı annemlerde hep beraber dalıcaz kısmetse :)) :9::9::9:

gecmıs olsun canım bende gecen hafta 4 gun sureklı yattımm burnum akıodu grıptım. sıcak ıhlamur ııgeldı.. bolbıl dınlen uzan anca ole gecıo bıde ılk dus..

ewt cnm ızmırdeyım ya sımdı annemlerde hep beraber dalıcaz kısmetse :)) :9::9::9:

ya bende annemleri çok özledim. kasımdan beri görmüyorum. mayıs 11 de gidecem inş eskişehire.. bende şimdiden plan yapıyorum annemle yapacaklarımı. bebeğe alışverişte dahil tabi:)) tadını çıkar...

Selam arkadaşlar bugün doktora gittik Kızımız olcakmışşşş çok mutluyum kızım olsun çok istiyordum :))) fotosunu eklicem

$BEBEK 16.4.12_0003.webp$BEBEK 16.4.12_0008.webp$BEBEK 16.4.12_0021.webp

oldumu ki acabaa

cnm aynı bende senin gibi oldum sonra boğazım şişte dr gittim sadece minoset verdi , aradan birkaç gün geçti öksürük başladı yine dr gittim bişi vermedi. öksürük giderek arttı ,içhastalıkları uzmanına gittim antibiyotik ve suda eriyen tablet verdi broşite çevirmiş,bebişe zararı yokmuş benden tavsiye içhastalıkları uzmanına gitmeni dr bana dedi allahtan öksürük ciğerlerine inmemiş dedi 2.hafta oldu ancak yen yeni öksürüğüm azaldı yani benimde seninki gibi başladı geçmiş olsun.

Back
X