Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hyrlısı olsn cnm ıns
benım44933 yazıo 50 den az oluo galıba ama kızmıs ole dedı dr.gercı baska hurafe seylerde erkek cıkıo ama hyrlısı saglıklı olsunda![]()
yok yok tuvalet konusunda rahatım. zaten günümün yarısı orda geçiyo :)
a senin belli değimiydi? doktor en azından bir tahminde bulundu mu? aslında benimde net değil henüz. 10 mayısta kesinleşir de. erkeğe benzio galiba. bende erkek hissediyorum nedense zaten ama nasip belkide kızdır tabi:))
Hareketler ne durumda kızlar, ben 2 gündür biraz daha sık hissetmeye başladım ama şiddeti hafif ,eşim daha hiç hissedemedi elini koyunca sinir oluyo :))
ne bileyim büyük fabrikalarda yapıyorlar ya oradan aklıma geldi...
Bir de imkanınız varsa masanızın altına koli, tabure gibi yükseltici birşey koyun bacaklarınız aşağıda sallanmasın diye okumuştum. Akşamları da havaya kaldırıp yarım saat, pedal hareketi yap açılır bence ertesi günü kurtarabilirsin...![]()
Hareketler ne durumda kızlar, ben 2 gündür biraz daha sık hissetmeye başladım ama şiddeti hafif ,eşim daha hiç hissedemedi elini koyunca sinir oluyo :))
benimki bikaç kez hissetti ama o dün getir getir elini bak dedim demez olaydım direk durdutabi eşim de üzüldü ama olsun ilerde hissedecek inşallah
![]()
cnm bnm kendı dum pıpııyı goremdgı ıcın kıza benzetıodu gostermıodu zıllı.gecen testler ıcın devlet hastanesıne gttım ordakı dr.hemen kız dedı pek ınansm gelmedı acıkcası bıde kendı drumdan duymdmya yıne kızım dıe sevyrm ama belkıde erkekdır dyorum bakalım artık kendı doktorumuz ne dıyecek
:))) 40 yama dönemimi kalmışbuda güzle ama en azından alıcı gözüyle bakmış
![]()
:)) ben cok net hıssedyrm ozmn hemn esıme elını gtrp karnıma koyuyrm duruo hemn ya sankı anlıo :)eşim baslıo akıllı bu kız zıllı babsından korkuo şimdiden dioyatınca daha cok hareket edıo esım yıne karnıma koyuyo elını merk edıo oda hıssetmek ıstıo ama hıc haraket etmıo elını cekınce hemen kıpır kıpır başlıo
![]()
tabiki önce sağlıkları ama bence senin kızın olcak. ne biliyim öle geldi bana da. yani öle altıncı his huyum yoktur ama. ya kız die hatırladığım için öle diorum bilmiyorum ama bence kız senin bebek:))
kaynanaları haklı gördüğümden değil, benimki bebek nerdeyse 5 aylık olacak hala evime gelmedi :)
ama kırk yamadan çok şirin bebek örtüleri var:) google dan bakabilirsiniz
Eşim şehir dışında görevdeydi ben yalnız kalmayayım diye geçen hafta gelmişti kayınvalidem, çok ıvır zıvır anlatmayacağım ama o kadar hevessiz ki. İstemiyor falan diyemem kadının yapısı o, organize olamıyor, içinden gelmiyor belki de bilmem. ama şaşırmıyorum biz evlenirken de böyleydi. misafir gibi geldiii, gitti düğüne. Sonra benden de bir ton laf yedi.. Ondan sonra yumuşamıştım şimdiki geldiğinde son olanı anlatıyorum sabah hep birlikte kaktık. Eşim gelmişti, ikimiz de işe yetişeceğiz saat 8,30 o da kalktı, ben hazırlanıyordum salona bir çıktım tepsiyle kahvaltı almış kendine, benim acelem var ben de sizinle birlikte çıkacağım eve döneceğim(şehir dışında oturuyor) o yüzden self servis aldım dedi. sen ne yiyeceksin dedi bana da. Neden soruyorsun ki sana afiyet olsun dedim ve onlardan erken çıktım. Yolda dayanamadım ağladım, işyerinde durduramadım kendimi. Bitti dedim ya, bir daha bir paylaşım olmayacak. İnsan bir anneden anne ilgisi bekliyor, beklentiye girince kırılıyorsun sanırım. Zaten 5 günün sıkılganlığı var üzerimde. Zaten 5 gündür oturmuş geldiği gibi, oturduğu yer çökmüş, En son akşam demiştim ki sıkılıyorsan ütü yapabilirsin. Dağ gibi olmuş ütüler, hiç birşey ütülemezsen havlulara nevresimlere ütü sürersin insanlık adına dimi ama. Yok hiiiç sevmiyorum ben ütü yapmayı dedi öyle dolandırdı beni. Annemle konuşuyordum telefonda, ben yapılacakları bilmiyorum (bebek için)diye seslendi anneme gülerek, annemde telefona istedi, vermiyorum dedim onun yanında, eve döndüğünde arar seni onunla ilgili ayrıca konuşursunuz dedim. bir hayırlı olsun gözümüz aydın demek için aramaz mı insan... annemleri aramamış...Offf işte bunalttı beni anlatıp söyleyesim yoktu çözüldüm sizin yazdıklarınızı görünce. Yoksa şikayet etmezdim ben hiç kayınvalidemden yaşlı olsun derdim. Ama self servis kahvaltıdan sonra evine gitmiş oradan da güne gitmiş. Demekki bazı şeyler sandığım kadar masum değil. Kadın istemiyor oğluyla, geliniyle ilgilenmek...
aynen cnm valla bız ev aldık cıkarıp beşkuruş para vermedıler babm yardım etti hep durumumuz yok dıyıp çekılıolar ama kendılerıne ev almaya gelınce paraları oluo
biz de senelerce doktor doktor gezdik. dünyanın parası gitti.
bişiye ihtiyacınız var mı diye sorup bişi yapmayangillerden.
geçen sene taşındık. yardıma ihityaç var mı geleyim mi diye sordu, ben de e ufak ufak toplamaya çalışıyoruz dedim.
teeee taşındıktan yerleştikten sonra geldi. sonra da o gelecekmiş yardıma ama biz isetmedik oldu.
ben ona karşı annem gibi davrandım hep, hiç resmiyet katmamaya çalıştım, içlerine girmeye çalıştım ama zor günüme davetle gelceksen hiç gelme.
geçen yıl tüp tedavisinden sonra istrahat aldım 5 gün. ilk etapta annem yanımdaydı.kardeşimin de askerliği aynı zamana denk gelince, onun yanına da gitmek durumunda kaldı.
ben evde tek başıma yatarken onlar müze geziyorlardı.
davet bekliyorlar, ben de inadına davet etmiyorum.
o değil de, evden çıkarken ağlıyordum zaten, eşim gördü beni.. Sakın dedim ağzını açma niye ağlıyorsun falan deme, konuşuruz sonra dedim. Aradı sonra beni, ne olduğunu cidden anlamamış, gerçekten anlamamış. Çok evde kaldın ona mı sıkıldın, bilmem neye mi sıkıldın falan soruyo, annem mi birşey dedi diye sordu, hayıor dedim. hamilelikten herhalde ve çok bunaldım dedim. Bir gram anladığını hissetsem anlatacaktım, Lütfen beni yanlış anlama ama, hafta sonu aç karnına ben yine de anneni bekledim, kalksın da kahvaltı hazırlayayım diye. Yemeğini koydum, topladım, peşinde dolandım.. O sabah zaten bizden önce kalkmış, benim sabahları yediğimi ezberlemiş olması lazım bir yumurta koyacak tepsiye o kadar. Ben de sizle birlikte çıkacağım demek ne demek, hep birlikte çıkacağız demek. Yaa, gerçekten anlatılınca dedikoducu gibi hissediyorum kendimi anlatmakta istemiyordum aslında..................... ama, gerçekten bitti ve eşime tavrımın değişeceğini nasıl anlatacağımı bilmiyorum.
hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz.
sonuna kadar haklısın arkadaşım
şubatta bi hafta onda kaldım, gebeiliğin ilk zamanları. evinde banyo yapmıştım, titiz oldugunu bildiğim için banyodan sonra her yeri kuruladım paspasladım.
bi ara banyoya girdik beraber bişi almak için, aldı viledayı yanımda yerleri paspalıyor.
anne ben zaten yapmıştım dedim.
gel de evinde rahat et, zorda kalmadıkça gitmeye niyetim yok
her sabah duamda. ne beni onlara muhtaç et, ne de onları bana