- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Milleeet nerdesiniz yemek yapmaya masa kurmayamı gittiniz yaww
ben dolma yaptım yanındada patatesli börek salata
buyrun beklerim tombişleeerrr![]()
Merhaba hamişler :)
Ben de Eylül Allah nasip kısmet ederse anne olucam inş. ama bugün biraz canım sıkıldı yaffkendim şekerimi ölçüyorum yüksek çıkmaya başladı. bugün diabet doktoruna gösterdim (bu arada haydarpaşa numune eğt. araşt. hst de çalışıorum sekreter olarak) gebelikte yüksek ölçümlerin dedi insüline başlamalıyız dedi ve günde 3 defa 4 ünite verdi akşam 22:00 de de verdi. ufff içim sıkıldı yaa bebeğim iyi olsun da önemli değil gerisi. böyle olan var mı aranızda?
Ben her gün ölçüyorum tansiyonumu ve hep 8 e 4-5.. Varsın düşük olsun. Yüksek olmasından iyidir.
Kızlar ayrıntılı usg ben de pazartesi yaptıracam
medipolde dr. dahil 300 TLben de
150 TL ye yapan bi yer buldum orda yaptırıcam
farketmez heralde sonuçta yine bi dr gözü görecek.
hoş geldin canım
valla burda diyabetli bi kişi daha vardı sanırım
o da insilün kullanıyodu hatırlayamadım şimdi kim
bi de millet 1-2 defa girip yazıp çıkıyor devamı gelmeyince de unutuluyor haliyle
geçmiş olsun sana dediğin gibi bebeğin iyi olsun da gerisi boş
her zorlukla bir kolaylık vardır canım şimdiden panik yapmaaaa inş. kolay geçecekk .
çok şirin gerçekten eline sağlık canım bende örmek istiyorum ama nasıl yapaırmki hiçyeteneğim yok
doğum günün kutlu olsun nice seneleree senin en güzel hediyenn içindeee bebişin sana geliyorr doğum günü hediyesi olarak annesi
Canım ben 4. leventte oturuyorum buraya yakın avicenna hast. var orda yaptırıcam300 tl neymiş yaaa sanki bişey çıksa Allah korusun gözüyle iyileştirecek , 150 tl ye nerede buldun canım ? sende istanbuldasın sanırım banada fikir olsun henüz araştırmadım ben.
ayhh çok tşk ederim. amin inşallah ama ya hamilelik başladıktan sonra psikolojim yüzünden mi bilmiyorum ama bayağı evhamlı oldum yaa.. dr lara öyle bi bakıyorum ki üzülerek telaşlı endişeli bazen farkedip düzeltmeye çalışıyorum ama endişeleniyorum çok bebeğe bişe olcak gibi gelio :18:
Kızlar bunlar benim kızımın bebeklik halleri örgüleri ayrıca çekmemişim ilgilenenlere fikir olsun diye koydum
benim annem çok model bilmez genelde düz örer ama kurdela,dantel,sütaşlarla,değişik
düğmelerle falan süsler çok tatlı yapar
Eki Görüntüle 396371 Eki Görüntüle 396369 Eki Görüntüle 396370
Canım ben 4. leventte oturuyorum buraya yakın avicenna hast. var orda yaptırıcam
ben geçen hafta Gata ya ve zeynep kamile gittim 2 yer de çok yoğunuz,kendi hastalarımıza rand. veriyoruz
o da zaten dolduruyor dediler yani takip etmedikleri hastaları almıyolarmış
yoksa parasız yaptıracaktım.
Kimlere rand. verirler kimler faydalanır bilmem bu devlet hastaneleri ben öğretmenim daha bir gün dev. hastanesinden fayda görmedim
allah düşürmesin ellerine gene hükmün paraya geçiyor yani
ben beylikdüzündeyim bana oldukça uzak dediğin hastane. bende bir araştırayım bakalım buralarda ne kadar özellerde. zaten devlet hastanelerini ben hiç anlamış değilim, Allah imkanlarımızı elimizden almasın inşallah. bilgi için teşekkürler canım
Sağol canımayhh maşallah kızın çok tatlı yaa :) bu bebeğinin cinsiyeti ne? :)
C
ben beylikdüzündeyim bana oldukça uzak dediğin hastane. bende bir araştırayım bakalım buralarda ne kadar özellerde. zaten devlet hastanelerini ben hiç anlamış değilim, Allah imkanlarımızı elimizden almasın inşallah. bilgi için teşekkürler canım
Uzakmışsın evet ama dediğim gibi yani devlet hast. fayda yok![]()
Canım ben 4. leventte oturuyorum buraya yakın avicenna hast. var orda yaptırıcam
ben geçen hafta Gata ya ve zeynep kamile gittim 2 yer de çok yoğunuz,kendi hastalarımıza rand. veriyoruz
o da zaten dolduruyor dediler yani takip etmedikleri hastaları almıyolarmış
yoksa parasız yaptıracaktım.
Kimlere rand. verirler kimler faydalanır bilmem bu devlet hastaneleri ben öğretmenim daha bir gün dev. hastanesinden fayda görmedim
allah düşürmesin ellerine gene hükmün paraya geçiyor yani
detaylı usg bizim hastanede de yapılıyor. (haydarpaşa numune hast.) ama ikili ve üçlü testler yapılmıyor. usg randevuları da ertesi güne veriliyor. biraz erken gelinmesi lazım ama. kadıkn doğuma da internetten de gebe bölümüne randevu alabiliyorsunuz. ben de küçükyalı da delta hospital var orda yaptırdım 2li test ve usg yi ikisinin fiyatı 150 tl verdim.
detaylı usg bizim hastanede de yapılıyor. (haydarpaşa numune hast.) ama ikili ve üçlü testler yapılmıyor. usg randevuları da ertesi güne veriliyor. biraz erken gelinmesi lazım ama. kadıkn doğuma da internetten de gebe bölümüne randevu alabiliyorsunuz. ben de küçükyalı da delta hospital var orda yaptırdım 2li test ve usg yi ikisinin fiyatı 150 tl verdim.
benim beylikdüzü civarında bir hastane bulmam lazım çünkü çok uzun araba yolculuğu yapmam yasak , 2'li testle ense kalınlığı ölçümü için ben 250 tl ödemiştim kolan hastanesinde , çok pahalı hastane ama yakın olduğu orayı tercih etmek zorunda kalmıştım.yarın bir kaç yakın yer arayıp fiyat alayım bakalım.