2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım hemen hemen aynıyız hafta olarakkkk
ben ne zaman evde olsam ,işe gitmesem senin gibi aynı şeyleri hissediyrmmmm
hep evde oturma hava almak için dışarı çık, yürüyüş yap iyi gelirrrrrrr

denerim canım ama dışarıya bile çıkmaya halim yok.eşim akşam işten geldi.benim o halimi görünce hadi dışarı çıkalım dedi.normalde dışarı deyince 5 dk da hazır olan ben çıkmak istemedim.bu çok farklı ya normal yorgunluğa benzemiyor hele o uyku.senin bebeğinin cinsiyeti ne kız bebeklerde uyku çok oluyor diyorlar ondanmı diye düşünüyorum

canım gecmıs olsun, moralini yüksek tut ben üst üste 2 kere yoğun kanama yaşadım ve 1 ay az az sürdü , ama bebeğime hiç bişey olmadı ve şimdi yok kanama çok şükür. bende progestan kullandım birde iğne oldum ve hep yattım sadece tuvalete kalktım, bol bol dinlen elbet geçecek.

Kız canım benimkide
bende çok uyuyrm
akşamları en geç 10.30 oluyor malesef bu akşam aştım kendimiiiiii
dün evdeydim hiç bi yere çıkmadım yorgun,bitkinn uykuluu çok iğrençtim yaniiiii

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun

bende kızıma sena ismini düşünüyorum kendi adıma yakın esma da olabilir ama emin değiliz

dr. brown u bilmiyordum. senin demenle şimdi biraz araştırdım. özellikle yeni doğan için önermişler.O da olabilir ama çinde üretiliyormuş.

Kız canım benimkide
bende çok uyuyrm
akşamları en geç 10.30 oluyor malesef bu akşam aştım kendimiiiiii
dün evdeydim hiç bi yere çıkmadım yorgun,bitkinn uykuluu çok iğrençtim yaniiiii

ben de bugün öğlen 11 de kalktım kahvaltı yaptım kızıma biraz örgü ördüm derken 2 gibi filan geriuyudum saat 4 te uyandım.haberim bile olmuyor nerdeyse uyuduğumdan.bayılmış gibi oluyorum.gündüz uyuduğum için şuan ayaktayım bir de makinaya çamaşır attım onu bekliyorum gündüz hiçbir iş yapamıyorumya yorgunluktan hiç değilse gece birşeyler yapıyım diyorum.

ben bugün her zamanki gibi 6 da kalkım. kahvaltı yaptım, 3-4 parça ütü yaptım, okula gittim. öğleden sorna çocukları müzeye götürdük. sonra arkadaşlarla oturduk biraz. 8 de evdeydim. biliyorum ki şu an yatsan sabaha kadar döner dururum.
dizi izlerken uyuyakalmam lazım
:)

biz yarın bi aksilik çıkmazsa kozyatağına gitmeyi düşünüyoruz, mother care in yerine.
bi da arkadaşlar bana mesaj geldi
20-23 nisan tarihlerinde %23 indirim varmış mthercare de

benim çok uykum geldi. yalan dünya bitsin diye bekliyordum ama bekleyemeyeceğim. ..
iyi geceler,renkli rüyalar...

maşallah canım ya benimse markete ekmek almaya gitmeye bile dermanım yok.ama bir haftadır böyleyim.bir hafta önce böyle değildim.geçer inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…