- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
saol canım, yapcak bişi yok artık. Spora sayıcaz artık![]()
evet engüzeliiiii:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım, yapcak bişi yok artık. Spora sayıcaz artık![]()
paticimkadınlar kulubü olarak birgün orda buluşsak güzel bir indirimde yaptırsak:))))
ben salı günü gitmeyi düşünüyorum...bakalım artık
Haftasonları çok kalabalık oluyorda:))))
çift yönlü istyrum evet ılk zamnlar bebişim benı gormek ıstıcekdir.oto koltuguna pek ıhtıyacm yok zaten aracımızda yok
ıkına tıkına zar zor camları sildim.Şimdi yağmur yağıyor.Üstelik çamur gibi![]()
kızlar merhaba...
rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..
tekrar gidicem mayıs ortasında..
rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen![]()
canım benimde bir ara oldu mide yanması ama şu aralar iyi........Kızlar sizce süt sağma makinesi gerekli bişey mi?
kızlar merhaba...
rahim kanalım kısaymış erken doğum riskim olabilirmiş..
tekrar gidicem mayıs ortasında..
rahim ağzımı falan dikerler die korkuyorum varmı hiç başına gelen![]()
kızlar alışverişe başladınız mı ben temmuz da herşyini bir çırpda alırım diyorum sizce doğru mu ?
kızlar alışverişe başladınız mı ben temmuz da herşyini bir çırpda alırım diyorum sizce doğru mu ?
evet de ne bilim ... öyle düşündüm şimdi ben izmirde yalnızım kimsem yok ailem anca temmuzda geliriz diyor kimseye danışmadan da nasıl yapacam alışverişi ... öle düşündüm ama sizde haklısınız sıcak olacak hele de izmir :)
cnm ben de istanbuldayım benim de burada değil ailem. eşimin ailesi var ama hala hamile olduğumu bile bilmiyorlar düşün yani. hem de çok yakın oturuyoruz.
ben burdan baya bişey araştırdım, öğrendim, sordum, soruşturdum. belki erken ama liste yapmaya başladım. haziranda da gidip alacağım. alınacaklar belli zaten.sen kendin de yapabilirsin yani. haa eksik gedik kalırsa ailen geldiğinde tekrar çıkarsınız. hele izmirde temmuza kalmak işkence![]()
kız o listeyi bana da yollasana yardımcı olur belki bana da ... kime danışacam yine sizlere danışacam![]()
tamam cnm akşam eve gidince yazayım sana. benim ki abartılı bir liste değil ama işini görürkız o listeyi bana da yollasana yardımcı olur belki bana da ... kime danışacam yine sizlere danışacam![]()
artık kilo almaya başladım, kendileri anlamaya başlarlar herhalde olmadı anlamazlarsa doğumdan sonra anlarlar:)))bu arada hamile olduğunu ne zaman söyleyeceksin doğunca ellerine mi veecen![]()
tamam cnm akşam eve gidince yazayım sana. benim ki abartılı bir liste değil ama işini görürkızlar da ekler bişeyler. olur sana "senin bebişin listesi"
valla süper olur evet kızlar da ekler işte liste ...
artık kilo almaya başladım, kendileri anlamaya başlarlar herhalde olmadı anlamazlarsa doğumdan sonra anlarlar:)))
tamam cnm akşam eve gidince yazayım sana. Benim ki abartılı bir liste değil ama işini görürkızlar da ekler bişeyler. Olur sana "senin bebişin listesi"
Artık kilo almaya başladım, kendileri anlamaya başlarlar herhalde olmadı anlamazlarsa doğumdan sonra anlarlar:)))