• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Bulut

Miray güzel ama anlamını bilemmiyorum
Beren,Masal,Sıla falan sonradan bir ara moda oldu
ben öyle döenem modası isimleri sevmem ama karar senin tabiki
Bir ara mesela eski isimlerden Zeynep moda oldu ya bizim apartmnanda 10 daire var
2-6 yaş arası 6 kız çocuğu var 5 inin adı Zeynep:9:
Bir ara benim kzıım anne benim adım niye Zeynep değil dedi:9::9:

Begüm,Müge,Esma,Aybüke, ben olsam bunlar arasından karar verirdim
Bu ara bu isimler hoşuma gidiyor...
:49:

miray : yılın ilk aylarında dogan güneş ay gibi parlayan demekmiş canım
evet güzel isimler benim en çok kafama yatan melis -miray-selen-eylül var canım bakalım

Bulut

o seyirme,nabız gibi tıp tıp lar bence bebğindir
ya da belki çok sakin bi kuzudur seninki:48: fazla hareket etmiyodur

Kundaklama çok sıkı değil ama hani ellerini,ayaklarını gevşek bir şekilde sarmak bebeği çok rahatlatıyor
ben kızımdan biliyorum,elllerini istemsiz hareket ettiriyolar o yüzden de yüzlerini çiziyolar,uykularından uyanıyolar,
hatta birden gözlerinin önüne gelince
korkup sıçrıyolar şaşkalozlar:35:
o yüzden ben olayı çözmüştüm
el ve ayaklarını sarınca çok daha uzun,huzurlu uyuyordu
ama illa kundak almaya gerek yok,penye battaniyeylede yapılabilir...

doktor antibiotik verdi inşallah faydası olur canım dün başladım
BENDE DE ENFEKSIYON VAR AMA HER ILACA ALERJIM VAR ARTIK HANGISINI ICSEM YAN ETKI YAPIO DOKTORUMDA SENLE NASIL YAPCAZ BILLMYRM ARTIK DIO:))HIC BI ILACI ICEMYRM BANADA BOL BOL SU İÇ DEDİ INS FAYDASI OLUR...
Merhabaa, benim de iştahım çok açıldı bu aralar özellikle akşam yemeğinde hiç doymuyorum ve yemekten 1 saat sonra hiçbirşey yememiş gibi aç oluyorum :(( Üstelik 3 gündür feci mide yanmalarım oluyor.
AYNEN CNM YA MIDEM COK YANIO BENIMDE KAVUN YEDIGIM ZAMN GECIO BIRAZ MIDE YANMAM AMA MAŞALLAH:nazar::nazar:İŞTAHIM AÇILDI YIYORUM HEP
merhaba canım ben acıkmıyorum hatta canım hiç birşey istemiyor canım 16 sında dr kontrolünde tartıldıgımda 900 gr almışım yiyemiyorum hiç bişey

CANIM SENIN HAFTANDEYKEN BENDE OLEYDIM ILACLA YEMEK YIYEBILIYDM AMA 19,HAFTAMDAN SNRA DUZELDI HERSEY ÇOK ŞÜKÜR:nazar::nazar:

Kızlar GeBe de çooook tatlı
hamilelikler var b yaa alasım geliyor fakat çok pahalı
bi de diyorum 3-4 ay bişey kaldı değer mi diyeee

BENDE DE ENFEKSIYON VAR AMA HER ILACA ALERJIM VAR ARTIK HANGISINI ICSEM YAN ETKI YAPIO DOKTORUMDA SENLE NASIL YAPCAZ BILLMYRM ARTIK DIO:))HIC BI ILACI ICEMYRM BANADA BOL BOL SU İÇ DEDİ INS FAYDASI OLUR...

AYNEN CNM YA MIDEM COK YANIO BENIMDE KAVUN YEDIGIM ZAMN GECIO BIRAZ MIDE YANMAM AMA MAŞALLAH:nazar::nazar:İŞTAHIM AÇILDI YIYORUM HEP

CANIM SENIN HAFTANDEYKEN BENDE OLEYDIM ILACLA YEMEK YIYEBILIYDM AMA 19,HAFTAMDAN SNRA DUZELDI HERSEY ÇOK ŞÜKÜR:nazar::nazar:

inşallah bende yemeye başlarım ben yanlız oluncada iştahım yok sanırım eşimde yanımda olmayınca o gelince yiyorum:))

Benim de kendim hazırlayınca değl de dışarda veya
birisi hazırlayınca iştahım var
tembel mityim neyim
yemekte görsellik çok önemli benim için
sunumu güzelse dalarım yani

inşallah bende yemeye başlarım ben yanlız oluncada iştahım yok sanırım eşimde yanımda olmayınca o gelince yiyorum:))

DOGRUDUR CANM INSAN TEK OLUNCA YEMEK YIYESI OLMUO AMA INANKI BIRAZDA HAFTAN ILERLESIN KIMSEYI ARAMIYOSUN AKSAM ESIM MESAIDEYDI GEC GELDI TEK BASIMA EVI SILIP SURDUM YANI MUTFAKTA NE VARSA YEDIM EŞİME LİSTE CIKARYRM SUNLAR BITTI AKSAM GELIRKEN ALDIE YA DIO ONCEDEN 2 3 AYDA BI ALISVERIS YAPARDIK ŞİMDİ HAFTADA IKI KERE CIKIYORUM:)))):nazar::nazar:

benim de kendim hazırlayınca değl de dışarda veya
tembel mityim neyim

banada baskası hazırldgnda daha gusel gelı yemekler baya yıyorum ozamn

tembel mityim neyim

benimde öyle canım kendim hiç birşey yapmak istemiyorum eşimde çık dışarda ye diyor balık hiç yemiyorum benimki çok kızıyor ama halsizlikte var gidip yemeye üşeniyorum

benimde öyle canım kendim hiç birşey yapmak istemiyorum eşimde çık dışarda ye diyor balık hiç yemiyorum benimki çok kızıyor ama halsizlikte var gidip yemeye üşeniyorum

Seninki de iyiyimiş
eşinle git niye tekgideceksinki?

Kızlar dun banyo yaprken sol gogsumun ucunda bole beyaz bısıler vardı bende oynadım koptu yara olur kabuk baglarya sıcak suyu gorunce yumusar aynen ole olmustu koptu korktum acaba goguslerım yaramı oldu ya sag gogsum de de oldu ama soldakı daha buyuktu

kızlar ben ilk kızımda buradan cok faydalandım şimdi yine hamişim.ama sohbet sayfasını bulamadım bir türlü.bende ekim bebegi alcam bu bebekde cok sorun yaşıyorum,ilk kızımda hic sorun yaşamamıştım.:72::emir_bebek:

cok faydalı oldugunu goruyorm paylaşım acısından cok ıyı bır sıte.. sohbet bolumnde kategorılere gore mı kısılerle konusoruz??

Merhaba kızlar nasılsınız.
Benim düşük tehlikem var malesef doktor ıstırahat verdi afedersiniz ama ilişkide yasak dedi...
Soramadım da doktora ne kadar yasak diye daha doğrusu aklıma gelmedi ayrıca yürüyüş falan da mı yapmıyım sizce o gün kanamam olunca panikten bir şey soramadım doktora hep yatayım mı:26:

canım geçmiş olsun bende kanama geçirdim ve yattım ama sanırım istirahat süresi ve şekli ne kadar kanaman olduğuna bağlı. hala devam ediyor mu kanaman ve kanama yeri tespit edildi mi ? istirahat şekli ve süresi bunlara bağlı oluyor. benim ilk haftalarda lekelenmem vardı,doktor ilk 3 ay her zaman risk var diyerek ilişki yasağı koymuştu, sonra tam 3 ay bitti yoğun kanamam oldu, doktorda tekrar yasakladı, açıkçası tekrar sormadım yasak ne kadar sürecek diye ama o kanamalardan sonra zaten doğuma kadar ilişki falan düşünmez olduk eşimle.

bana bakılmadı henüz o zaman.... vajinal muayene 5 ve 7. haftada oldum ben o kadar.....teşekkür ederim.

canım illa vajinal muayene olması gerekmiyor, üstten bakılıncada anlaşılıyor, benim kanamam olduğu zaman üstten ölçmüştü doktorum, normalde 2,5 -4 cm arasında olması gerekiyormuş rahim boynunun. 2,5 altına düşerse rahim boynun kısa ve açılmaya daha müsait olur demişti ama o zaman benim 3,9 cm çıkmıştı, inşallah hala öyledir :1:

tembel mityim neyim

benim gibisin sende.kendim hazırlarsam iştahım yok.ama biri hazırlar önüme getirirse doymak bilmiyorum.acayip birşey bu ve bu bende yenide değil yıllardır var.bekarken sorun değildi annem yapıyordu zaten yemekleri ama evlenince zor oldu bana.allahtan eşim anlayışlı hemen anlar burun kırın ettiğimde ya mutfağa girer o hazırlar yada dışarı çıkarız.ama sonuçta yemek yükü yinede biz hanımlarda.

Kızlar dun banyo yaprken sol gogsumun ucunda bole beyaz bısıler vardı bende oynadım koptu yara olur kabuk baglarya sıcak suyu gorunce yumusar aynen ole olmustu koptu korktum acaba goguslerım yaramı oldu ya sag gogsum de de oldu ama soldakı daha buyuktu

merak edicek bişey yoktur merak etme benimde göğüs uçlarımda var oynayınca gidiyo sonra acıyor biraz sonra gene oluyor. Sanırım süt kanallarından o. Hiç elleme bence

Back
X