• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar.. size bir sorum olucak.. yarın 21. haftamın ilk günü ve doktor randevum var.. sizce doktor ilk gün renkli ultrason yaptırır mı yoksa erken deyip yaptırmaz mı:44:

https://www.cimcimebebe.com/sepet/siparis

13177 13177-P - REGLAN KOL TULUM - PEMBE 3 Ay 13.50 TL
53052 53052-P - W YAKA BODY - PEMBE 3 Ay 6.50 TL
56136 56136 - BALIK TUTAN AYILI TULUM 6 Ay (Pembe) 15.20 TL
56137 56137 - CEPLİ KÖPEKLİ TULUM 6 Ay 19.60 TL
56540 56540 - KIZ TEK ALT 6 Ay 6.60 TL
56774 56774 - NAKIŞLI YELEK 6 Ay 5.70 TL
57676 57676 - ANNEMİN HAKLARI BADİ 9 Ay - Pembe 6.40 TL
57680 57680 - RİNGELLİ KIZ TAKIM 3 Ay 15.70 TL
(Fiyatlara K.D.V Dahildir)
Sepet Tutarı:89.20 TL
Kargo Tutarı:4.00 TL
Toplam Tutar:93.20

sizce nasıl uygunmu

Son düzenleme:
herkese slm nasılsınız kızlar?
benim biraz moralim bozuk görümcem aradı dün fal baktırmış pek iyi şeyler söylemedi dikkat et kendine falan dedi ki inanmam bence günahtır fal baktırmak hatta.söyleme bana aklıma takılmasın dedim ama çıkıyomus falları sen beni dinle diye ısrar edip durdu.Şeytan insanın aklını çeliyo tabi benim canımı sıktı söyledikleri.doktor kontrolüm haftaya yarına mı alsam diye düşünüyorum.detaylı usg için 21.-22.hafta farkeder mi acaba

Anne OLunca Hayatınızda Olan 24 Değişiklik

Acaba anne olunca insanın hayatınızda neler değişiyor? Şüphesiz ki cevabınız ”ço...k şey” olacaktır. İşte, bu ”çokları” maddelendirildi veee o uzun liste ;)

1) Artık çiçek koklamamaya başlarsınız. Bunun yerine bebeğinizi koklamaya başlarsınız,
2) Hiçbir şeyden korkmadığınızı düşündüğünüz anda yepyeni korkuların sahibi olmaya başlarsınız,
3) Nihayet kendi vücudunuza saygı göstermeye başlarsınız,
4) Anne-babanıza daha fazla saygı göstermeye başlarsınız,
5) Bebeğinizin ağrılarının, sizin kendi ağrılarınızdan daha yaralayıcı olduğunu hissedersiniz,
6) Kalbinizin daha kolay kırıldığını görmeye başlarsınız,
7) Hayatınızın yeni anlamını günde ”bir milyon kez” düşündüğünüz olur,
8 ) Her yeni günün size yeni bir sürpriz getirebileceğini görürsünüz,
9) Aynaya bakarken kendinize değil de, kucağınızdaki mucizeye baktığınızı farkedersiniz,
10) Sabahın erken saatleri olduğunu da keşfedersiniz(!),
11) İşlere nasıl yetiştiğinize kendiniz dahi şaşırıp kalırsınız,
12) Cumartesi akşamı saat 21.00′de de uykuya dalınabileceğini öğrenirsiniz,
13) İşlerinizi saate göre değil, bebeğinizin programına göre ayarlamaya başlarsınız,
14) İşe geç kalacağınızı bilseniz de küçücük bir öpücük için zaman harcarsınız,
15) Dünyayı değiştirme istekliliğinizdeki güce, inanamazsınız,
16) Göğüslerinizin asıl anlamının ne olduğunu en sonunda anlarsınız,
17) Çocuğunuza baktıkça ”ne büyük iş başarıyorum, Allahım” diye haykırmak istersiniz,
18) Bebeğinize daha iyi bakmak için kendinize daha iyi baktığınızı görürsünüz (Emziren annelerin kocaman bir helva tabakasını mideye bir seferde indirmeleri gibi!)
19) Sorumluluklarınızın artışına şaşırırsınız,
20) Günlerce uykusuz da yaşayabildiğinizi öğrenirsiniz,
21) Her şeye bir de çocukların gözüyle bakmaya başlarsınız, örneğin balonların ne kadar eğlenceli olabileceğini yeniden anlarsınız,
22) Çocuğunuz, göğsünüzde uyuyunca çift değil, tek bir yürek sesi duyarsınız,
23) İçgüdünün ne olduğunu anlarsınız,
24) Sevginin aslında sınırı olmadığını öğrenirsiniz..

Tünaydın tüm annelere ve anne adayı hamişlere :16: Ben de sayfaları okucam diye iki çift şey yazamadım, bu yazıyı okurken de ağlamaya başladım, hamilelik artık bana baya duygusallık vermeye başladı her şeye alınır , ağlar oldum ya:37: Bu arada Cuma günü ayrıntılıya giricez inşallah ,çok özledim bebişimi ya :5:

Tünaydın tüm annelere ve anne adayı hamişlere :16: Ben de sayfaları okucam diye iki çift şey yazamadım, bu yazıyı okurken de ağlamaya başladım, hamilelik artık bana baya duygusallık vermeye başladı her şeye alınır , ağlar oldum ya:37: Bu arada Cuma günü ayrıntılıya giricez inşallah ,çok özledim bebişimi ya :5:

bende öyleyim canım herşeye ağlamak istiyorum bide eşim yanımda olmayınca başlarda iyiydi ama artık öyle degil 2 ay kaldı ama inş.bir bitirse gelse düzelirim heralde

herkese slm nasılsınız kızlar?
benim biraz moralim bozuk görümcem aradı dün fal baktırmış pek iyi şeyler söylemedi dikkat et kendine falan dedi ki inanmam bence günahtır fal baktırmak hatta.söyleme bana aklıma takılmasın dedim ama çıkıyomus falları sen beni dinle diye ısrar edip durdu.Şeytan insanın aklını çeliyo tabi benim canımı sıktı söyledikleri.doktor kontrolüm haftaya yarına mı alsam diye düşünüyorum.detaylı usg için 21.-22.hafta farkeder mi acaba

Görümcenin yaptığı çok yanlış..Hamile hamile niye üzüyor seni,zaten kafaya takıyoruz yeterince ...Fala inanılmaz dicem ama sen yine de etkilenmişsindir haklı olarak..İçinde kalıcaksa yarın git , görümcen de felaket tellallığı yapmasın ya :47:

bende öyleyim canım herşeye ağlamak istiyorum bide eşim yanımda olmayınca başlarda iyiydi ama artık öyle degil 2 ay kaldı ama inş.bir bitirse gelse düzelirim heralde

eşin askerde miydi canım öyle hatırlıyor gibiyim . Allah kavuştursun sağlıkla bebişinizle bir ömür yaşayın inşallah... Az kalmış zaman çabuk geçiyor valla 5 ayı bitircez nerdeyse :49: :nazar:

eşin askerde miydi canım öyle hatırlıyor gibiyim . Allah kavuştursun sağlıkla bebişinizle bir ömür yaşayın inşallah... Az kalmış zaman çabuk geçiyor valla 5 ayı bitircez nerdeyse :49: :nazar:

aminnnn canım evet askerde az kaldı meleğimle gün sayıyoruz inş çabucak geçer de kavuşuruz

kızlar benim idrarımdan kan geliyordu dr bana antibiotok verdi şimdi düzeldi ilacım hepsini bitirmem mi gerekiyor acaba bıraksam bişey olurmu

radyoloji doktoru mu bakıyo yanii? bu arada eşin askerdeymiş Allah kavuştursun..

benim gittiğim hastanede öyle oluyor, 4 boyutluya radyoloji doktoru bakıyor .. Cuma gidicem bakalım...
Bu arada askrde olan benim benim eşim değil bulut81 in eşi canım:34:

Eki Görüntüle 403400 Eki Görüntüle 403401 Eki Görüntüle 403402 Eki Görüntüle 403403
kızlar uyku tulumlarına bayıldımm örsemmi acaba kullanıslı olurmu evım kalorıferlı :31:
ayy bende bayıldım harika ya benim evde kombili ama gittiğimiz yerlerde kullanırız çok şık bence anneme hemen göstermeliyim bunları:)
iyi akşamlar arkadaşlar ben 18+5 günlük hamileyim... aranıza katılmayı çok istiyorum ama malesef kadınlarkulubu sitesine kendi notebook'umdan giremiyorum :(
şuan arkadaştan üye oldum ve selam vermek istedim hepinizee ii ve tatlı akşamlar
merhaba cnm aramıza hoşgeldin
gunaydın kızlarr bugun tatıl esıme evdeyız sabah kahvaltımızı yaptık .. sımdı park yatagımızı almaya gıdıyoruzz ..bana şans dıleyın :16::16::16:
bol şans canım inşallah istediğin gibi bişey bulursun şimdiden güle güle kullansın bebişin :))
selam kızlaar herkes iyidir umarımm,
bugün karar verdim dolapları çekmeceleri boşaltacağım kullanmadıklarımızı fln ayıracağım fazlalıkları boşaltacağım vs vs akşama doğruda dışarı çıkalım diyoruz tabii halim kalırsa :) hepinize iyi günleeer
kolay gelsin bende mutfak dolaplarına giriştim bugün azimliyim yapıcaaam yaşasın temizlik
merhaba kızlar.. size bir sorum olucak.. yarın 21. haftamın ilk günü ve doktor randevum var.. sizce doktor ilk gün renkli ultrason yaptırır mı yoksa erken deyip yaptırmaz mı:44:

benim bildiğim kadarıyla 19 23 haftalar arası yapılıyor ben 20. haftada yaptırdım cnm erken değil yaparlar

merhaba hamişleer :) evi temizleyp yemeğimi yaptım ve hemen geldim oturdum bilgisayarın başına :)geçmişe baktımda ne güzel kıyafetler alınmış öyle yaa :52: benim kuşumun bir zıbın, alt değiştirme takımı battaniye ve bir tane takımından başka bişeyi yok :1: eşimin işi gereği şanlıurfaya atandık.. ve burda hiç de dolaşılmıyo inanın.. şimdiden aşırı sıcak.. ama napıp edip alıcam kuşuma bir sürü ciciler inş. :16: :16:

geçen ay burda bir bebek çantası konusu vardı.. bayağı bir indirim yapmışlardı.. hangi siteydi hatırlayan var mı:44: indirim devam ediyosa hemen sipariş edicem:1:

Back
X