• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

kızlar günaydın hepinize .suksuk filizyavuzdan sanamı geçti burası.iyi olmuş sahipsiz kalmış tadı kaçmıştı.sende bırakma bizi:)bu arada cuma günü ayrıntılı ultrasonum vardı.kızımı gördüm.çok güzel maşallah.doktor bana benzetti:)21 hafta 3 günlük çıktı.kilosuda 448 gr.iyimi sizce kızlar.yalnız biraz nazlı benim kızım.ellerini hep yüzüne kapadı.

günaydın kızlaaar :3: gününüz güzel geçsiin
kız bebişler için lcwde çok güzel şeyler var ama ben oğluma oradan çıtçıtlı tulum fln bulamıyoruum :(

evet canım dün bende baktım lcw ye genelde kız ağırlıklı kıyafetleri var.

evet yaa pembe puantiyeli bi tulum gördüm ona bakıyodum annem hayrola almayı düşünmüyosun demi diye soruyoo :1: kız için çeşit çook ama birazda erkek bebişleri düşünsünler artık.. geçen sosyete pazarına gittim orada da hep kız cicileri erkekler için gömlek kot fln var :(

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

slm kızlarr ,
sabah doktora gittik geldik. kuzum 361 gr. ve 23 cm olmuş :nazar::nazar: birde haftasına göre 1 hafta önde gidiyormuş gelişimi, yine kıpır kıpırdı maşallah, doktor baş çevresini ölçmek için görüntüyü zor yakaladı :1::nazar: 18 mayısta detaylı ultrasona gideceğiz. şeker yüklemesinide o tarihlerde yaptır dedi. bende 60 kilo olmuşum :56: 57 kiloyla hamile kalmıştım ama kusmaktan kilo vermiştim, geçen ay tam eski kiloma döndüm derken , son 1 ayda 3 kilo almışım :20: ama ben hak ettim çünkü kusmalarım bittiği için deli gibi saldırdım yemeklere ne bulduysam yedim :1: gerçi doktor şu an ayına göre alman gereken kilodan az aldın ama bebeğin kilosu iyi olduğu için sorun yok dedi. kısacası biz iyiyiz, oğluşum ellerinizden öper teyzoşlarııı :emir_bebek::emir_bebek:
maşşlh kuzuna sanada:nazar::nazar:

kızlar günaydın hepinize .suksuk filizyavuzdan sanamı geçti burası.iyi olmuş sahipsiz kalmış tadı kaçmıştı.sende bırakma bizi:)bu arada cuma günü ayrıntılı ultrasonum vardı.kızımı gördüm.çok güzel maşallah.doktor bana benzetti:)21 hafta 3 günlük çıktı.kilosuda 448 gr.iyimi sizce kızlar.yalnız biraz nazlı benim kızım.ellerini hep yüzüne kapadı.

doguma kadar burddayım kısmetse canımm :)) masallahh kızınaa benımde 15 mayıstaa bızım gec kaldı sankii :(( yüzlerını neden saklıolar cok merak edıyorum kıme benzedıgını solemesı gusell:)) eşlerıde odaya alıolarmı onu merak edıyorum

günaydın güzel annelerrr
biz doktordan geldik şimdi
kızım çok iyi maşallah büyümüş
23+6 çıktı ultrasonda boyumuz32 cm
kilomuz 658gr olmuşşşş
annesini sormayın amaaaaaaaaaaaaaa:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

haftaya pazarteside şeker yüklememiz yapılacakkk,

Eki Görüntüle 408675
19,90
Eki Görüntüle 408676
11.90 ıkılı üst beraber fıyatıı bence ii
Eki Görüntüle 408677
16,90
Eki Görüntüle 408678
26,90
mayomuz nasıl kızlar bunlara bayıldımm netten arastırdımm bugun carsıya ınıp lcwaıkıkı yı toplayıpp eve gelesım varr bazıları acaıp ındırımdee
Eki Görüntüle 408679
29,00
Eki Görüntüle 408680
19,90
Eki Görüntüle 408681
12,90
Eki Görüntüle 408682
9,90
Eki Görüntüle 408683
en sondakı ıkılıı ust 1o tl..
Eki Görüntüle 408693
24,90
:7:Eki Görüntüle 408694
25 tlden 3.8o dusmus buda..

canım bunlar lcw da mı????
fiyatları uygun geldi banadaaa

günaydın güzel annelerrr
kilomuz 658gr olmuşşşş

masallahh cnm neyle besledın kuzunu bolee ...sole bende yıyımm onlardann :1:bende delı olucammm haftaya dr gunumm kuzum nekadar olduu dıe :)) tekmelerı güçlendı ama agırlastı sanırım :nazar::nazar: annesı sormuycaz tmm :1::1:

masallahh cnm neyle besledın kuzunu bolee ...sole bende yıyımm onlardann :1:bende delı olucammm haftaya dr gunumm kuzum nekadar olduu dıe :)) tekmelerı güçlendı ama agırlastı sanırım :nazar::nazar: annesı sormuycaz tmm :1::1:
teşekkür ederiz teyzesiii.....
seninkide büyümüştür inan ,benimki 3 hafta önce 438 grdı ,şimdi tosbaaa nolmuş miniğimmmm
annesi ne buluyosa yiyiyo valla,tabi, eet ürünleri hariç....ben zaten sevmezdim eti hamilelikle vejeteryan oldum çıktımmmm
bende baya ağırlaştımmm, napcaz ileriki aylarda bilmemmm:1::1::1::1:

ewt cnm netten bakabılırsınn sıtesınden :)) bende bugun gıdecemm hepsını almaktan korkuyorumm :))

ay ama çok güzellermişşşşş,bugün benimde boş günüm bende m,i gitsem lcw ya bilmemmm:1::1::1::1:
aldıklarını ekle canım olur mu görelimmm.....biz daha hiç bişey almadık kızımıza,
anneannesi İzmirden bişeyler almış onlarıda görmedikkkk

Son düzenleme:
doguma kadar burddayım kısmetse canımm :)) masallahh kızınaa benımde 15 mayıstaa bızım gec kaldı sankii :(( yüzlerını neden saklıolar cok merak edıyorum kıme benzedıgını solemesı gusell:)) eşlerıde odaya alıolarmı onu merak edıyorum

valla canım benin kız biraz keyfine düşkün.uyurkende iki elinin arasına alıyor başını öyle uyuyor.yastık yapıyor heralde kendine:)eşleri alıyorlar tabi yanına.teker tekerde göstererek anlatıyor ultrasoncu.

günaydın kızlaaar :3: gününüz güzel geçsiin
kız bebişler için lcwde çok güzel şeyler var ama ben oğluma oradan çıtçıtlı tulum fln bulamıyoruum :(

canım ben oradan yenilerdee birsürü şey aldım oğlişimee tulumlar falan vardı.
Mö lü (inekli:)) alt vardı ikili, lacivert ve krem tonlarında çok şirindii birde patik vardı inekli:DDD

günaydın güzel annelerrr
kilomuz 658gr olmuşşşş

maşallahhh maşallahhh noktaydı virgüldü nohuttu derken, 600 lere geldik büyüyorlarmı neee:))) ay yerim bne bu güzelliklerii hepsine maşallahhhhh

maşallahhh maşallahhh noktaydı virgüldü nohuttu derken, 600 lere geldik büyüyorlarmı neee:))) ay yerim bne bu güzelliklerii hepsine maşallahhhhh

Ay öyle vallaaaaa....
derken bi bakmışız kucağımızdalar,,buraya yazıyrz benimki şu nkadar boyu şukadar kilosu var dieeee
şaka gibi demiiiiiii

günaydın güzel annelerrr
kilomuz 658gr olmuşşşş

:nazar::nazar: maşallh annesi :)

Back
X