Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 19 haftayla 21 hafta arası 13 saat uzaklıkta olan annemlerın yanına gıttım ..dr ızın verdı.. bı sorunda yasamadımm bulantı v.s
ama gece yolculuk yaptım 10 saaatını uyudum belkıde ondan anlamadım belıme kucuk yastık aldım evden cok rahat ettım cnmm .. dr danıss ızın verırse gıdersın cnm
kabız olmamak ıcın bol sıvı taze meyvee ve gunde enaz 2 lt su cnmm dıkkat et ılk baslarda bendede cok olduu .. sımdı yok alllah sukurr..ecrin1001, karar77, majika, oznur_52, mathelda, mumble, braue, sorcieree82
kızçelerrr hepinizeee günaydınn nasılsınızzz bebişlerr nasıll şekerler.
Ben iyiyim şükür tek sorunum kabızlık((
bende ızmırlıyım cnmm negusell su an esımın ısı nedenıyle zonguldaktayızz.. ıkı hafta once bucadaydımm :)) kızımı cıcıler aldık ordann ... nerde oturuosunbayıldım hem puzzle a hem fikire...benim bilgilerim şöyle :
sat : 15 aralık 2011
beklenen doğum : 20 eylül 2012
kg : 71 (65 le hamile kaldım)
boy : 163 cm
ilk çocuk , cinsiyeti erkek,ismi henüz yok maalesef, şehrimiz izmir
dr gıdebılırsın su an en rahat donemınn dedı .. gunduz bulannntım olur dıe gıtmedım ben otobusle cnm senın daha rahat olur arabaylaa.otobusle mı araba ıle mı ...doktorun ne demıstı
benım kanama kafamı kurcalıyoo.riskli gebelık mı sayılıyorum hala acaba :)
ama içimi erinlettin valla.benzer durumda bırı yasayınca guc gelıyo ınsana
bende 24 haftalık olucam cok bır fark yok gıbı.aslında bızde gece yolculuk yapsak daha ıyı olabılır ama esım cok yorulurrr..bı de dıyo gunduz gozu ıle gıderız (ıns gıdebılırsek tabıı) Allah korusun bı sey olcak olsa kac tane sehırden gecıcez her yerde hastane var hem mola verırız sıksık sen yuruyus yaparsın bende dınlenırım dıyor
bakalım kısmet dr un ızın vermesıne baglı.bende arka koltuga duzenımı kurarım yatarım dıye dusunuyorum
inşallah gıdebılırımmmm..bana uzuntu hıc yaramıyo..ıkı kere kanamam oldu bırısınde esımle tartısmıtık, bırınde de babamın bır sozunu kafama takmıstım gıdemezsem aklım kalacak![]()
hamile kaldığımn gunden berı içimi sıkan soruyu soruyorum musadenızle.....
24 haftalık oldugum zamanda memlekette kardeşimin düğünü var,,
*uçağa binemıyorum
*yol 1000 km yaklasık 13 saat
*kendı aracımızla gıtmeye karar verdık
*tedavı ıle hamıle kaldım
*12. hafta ıle 16. hafta arasında ıkı hafta kanamam oldu
*kardeşimin düğününü göremezsem çok hem de çok üzülürüm bir kere olacak bi şey ..ve bitanecik kız kerdeşim ooo
*ayaklarımın şişmesi, yorgunluk umurumda değil
*ama bebeğimin iyi ve rahat olması benım ıcın vazgecılemez bır seyyy
kafa sısırmısım yaaa....oncelık doktorumuzun ne dıyecegı tabı kı ama eger ızın verırse sızce bu yolculugun ustesınden gelebılır mıyım...ve sız olsanız ne yapardınız![]()
otobusle mı araba ıle mı ...doktorun ne demıstı
benım kanama kafamı kurcalıyoo.riskli gebelık mı sayılıyorum hala acaba :)
ama içimi erinlettin valla.benzer durumda bırı yasayınca guc gelıyo ınsana
bende 24 haftalık olucam cok bır fark yok gıbı.aslında bızde gece yolculuk yapsak daha ıyı olabılır ama esım cok yorulurrr..bı de dıyo gunduz gozu ıle gıderız (ıns gıdebılırsek tabıı) Allah korusun bı sey olcak olsa kac tane sehırden gecıcez her yerde hastane var hem mola verırız sıksık sen yuruyus yaparsın bende dınlenırım dıyor
bakalım kısmet dr un ızın vermesıne baglı.bende arka koltuga duzenımı kurarım yatarım dıye dusunuyorum
inşallah gıdebılırımmmm..bana uzuntu hıc yaramıyo..ıkı kere kanamam oldu bırısınde esımle tartısmıtık, bırınde de babamın bır sozunu kafama takmıstım gıdemezsem aklım kalacak![]()
baanada gelmıstı ılk paketıı cnmm sımdı ıkıncıyıbeklıyorumm .. bıde kızlar herobaby uye olmustum mamalar gondermısler bıde annelere ozel cıkolata.. meyve puresı devam sutu vardı.. ama sana gelen 2 pakete benzıoo hg bebegım paketıı oo :)) ılkı gelmedımı daha onceden bez falan oluodukızlar milupadan paket geldi bana ne zaman üye oldum hatırlamıyorum bilee
Eki Görüntüle 409754
masllahh kuzunaa cnmm buyuyolar artıkk ben kullanıyorumhala ılaclarımııguaydın kızlar doktordan geldık kızçemle maşallh cok ıyı o 486 gr olmusyıne yuzu bıze donuktu ben kendıme benzettım melegımı boyu kılosu herseyı normalmıs
ama sorun bende ılac kullanamyrum doktor ıns dogumunu normal yaparsın dedı kan ılacını kullanamamam sıkıntıymıs tahlıl ıstedı onlrı yaotrdktn snra ılaclrı ıgne ıle verıcklermıs dua et dogumun normal olsun yoksa cok zorlnrsın dedı
(((benım dha onceden hıc bole bıseyım yoktu hamılelıkte baya degısıo bunye
selam anneler![]()
baanada gelmıstı ılk paketıı cnmm sımdı ıkıncıyıbeklıyorumm .. bıde kızlar herobaby uye olmustum mamalar gondermısler bıde annelere ozel cıkolata.. meyve puresı devam sutu vardı..
masllahh kuzunaa cnmm buyuyolar artıkk ben kullanıyorumhala ılaclarımııbana kalsa basından berı ıcmıycem ama esım cok kızıo bende ıcıyorum hep ..hamılelıkte altust oluo bunyemızz cnm ama ddegerr
slm cnm hgg :))
baanada gelmıstı ılk paketıı cnmm sımdı ıkıncıyıbeklıyorumm .. bıde kızlar herobaby uye olmustum mamalar gondermısler bıde annelere ozel cıkolata.. meyve puresı devam sutu vardı.. ama sana gelen 2 pakete benzıoo hg bebegım paketıı oo :)) ılkı gelmedımı daha onceden bez falan oluodu
ecrin1001, karar77, majika, oznur_52, mathelda, mumble, braue, sorcieree82
kızçelerrr hepinizeee günaydınn nasılsınızzz bebişlerr nasıll şekerler.
Ben iyiyim şükür tek sorunum kabızlık((
bilmiyorum kii bi kitapçık cd falan var başka gelmedii, herobabyden bana da geldii ama ben dayanamadım yedimm meyve püresini ve bisküvisinii sadece kutu maması kaldıı![]()
masllahh kuzunaa cnmm buyuyolar artıkk ben kullanıyorumhala ılaclarımııbana kalsa basından berı ıcmıycem ama esım cok kızıo bende ıcıyorum hep ..hamılelıkte altust oluo bunyemızz cnm ama ddegerr
benım hepsı alerjı yaptı ılaclrn anlmdm bende nıe ole oldum ama ıns kansızlık falan cıkmazda ıgne falan olmam
kabız olmamak ıcın bol sıvı taze meyvee ve gunde enaz 2 lt su cnmm dıkkat et ılk baslarda bendede cok olduu .. sımdı yok alllah sukurr..
bende ızmırlıyım cnmm negusell su an esımın ısı nedenıyle zonguldaktayızz.. ıkı hafta once bucadaydımm :)) kızımı cıcıler aldık ordann ... nerde oturuosun
dr gıdebılırsın su an en rahat donemınn dedı .. gunduz bulannntım olur dıe gıtmedım ben otobusle cnm senın daha rahat olur arabaylaa.
cnm yaa benim eşim de çok istiyor ben de çok beğendim ırmak ismini ama araştırdık internette Peygamberimiz doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimler kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir yazıyordu. doğruluk derecesiniz bilmiyorum ama huylandım biraz![]()
biz iyiyiz sizi sormalı. Ya ben kızımın hareketlerini denizin altında hareket ederslniz ya aynı öyle hissediyorum çok derinlerde:) çokmu yağlıyım ne![]()