• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Gunaydin kizlar nasilsiniz?hava cok guzel icim kipir kipir:)kus sesleri falan kizimda anne bisesa duydum bak cikcik diyor:)disari cikcaz kizimla kahvaltiya sonradda parka gideriz..

Eki Görüntüle 409739

kızımın odasına yaptıgım puzzle nasıl kızlar duvarına asıcazz

bayıldım hem puzzle a hem fikire...benim bilgilerim şöyle :

sat : 15 aralık 2011
beklenen doğum : 20 eylül 2012
kg : 71 (65 le hamile kaldım)
boy : 163 cm
ilk çocuk , cinsiyeti erkek,ismi henüz yok maalesef, şehrimiz izmir

ben 19 haftayla 21 hafta arası 13 saat uzaklıkta olan annemlerın yanına gıttım ..dr ızın verdı.. bı sorunda yasamadımm bulantı v.s
ama gece yolculuk yaptım 10 saaatını uyudum belkıde ondan anlamadım belıme kucuk yastık aldım evden cok rahat ettım cnmm .. dr danıss ızın verırse gıdersın cnm

otobusle mı araba ıle mı ...doktorun ne demıstı

benım kanama kafamı kurcalıyoo.riskli gebelık mı sayılıyorum hala acaba :)
ama içimi erinlettin valla.benzer durumda bırı yasayınca guc gelıyo ınsana
bende 24 haftalık olucam cok bır fark yok gıbı.aslında bızde gece yolculuk yapsak daha ıyı olabılır ama esım cok yorulurrr..bı de dıyo gunduz gozu ıle gıderız (ıns gıdebılırsek tabıı) Allah korusun bı sey olcak olsa kac tane sehırden gecıcez her yerde hastane var hem mola verırız sıksık sen yuruyus yaparsın bende dınlenırım dıyor
bakalım kısmet dr un ızın vermesıne baglı.bende arka koltuga duzenımı kurarım yatarım dıye dusunuyorum

inşallah gıdebılırımmmm..bana uzuntu hıc yaramıyo..ıkı kere kanamam oldu bırısınde esımle tartısmıtık, bırınde de babamın bır sozunu kafama takmıstım gıdemezsem aklım kalacak :(

ecrin1001, karar77, majika, oznur_52, mathelda, mumble, braue, sorcieree82
kızçelerrr hepinizeee günaydınn nasılsınızzz bebişlerr nasıll şekerler.
Ben iyiyim şükür tek sorunum kabızlık:(((
kabız olmamak ıcın bol sıvı taze meyvee ve gunde enaz 2 lt su cnmm dıkkat et ılk baslarda bendede cok olduu .. sımdı yok alllah sukurr..
bayıldım hem puzzle a hem fikire...benim bilgilerim şöyle :

sat : 15 aralık 2011
beklenen doğum : 20 eylül 2012
kg : 71 (65 le hamile kaldım)
boy : 163 cm
ilk çocuk , cinsiyeti erkek,ismi henüz yok maalesef, şehrimiz izmir
bende ızmırlıyım cnmm negusell su an esımın ısı nedenıyle zonguldaktayızz.. ıkı hafta once bucadaydımm :)) kızımı cıcıler aldık ordann ... nerde oturuosun

bende 24 haftalık olucam cok bır fark yok gıbı.aslında bızde gece yolculuk yapsak daha ıyı olabılır ama esım cok yorulurrr..bı de dıyo gunduz gozu ıle gıderız (ıns gıdebılırsek tabıı) Allah korusun bı sey olcak olsa kac tane sehırden gecıcez her yerde hastane var hem mola verırız sıksık sen yuruyus yaparsın bende dınlenırım dıyor
bakalım kısmet dr un ızın vermesıne baglı.bende arka koltuga duzenımı kurarım yatarım dıye dusunuyorum

inşallah gıdebılırımmmm..bana uzuntu hıc yaramıyo..ıkı kere kanamam oldu bırısınde esımle tartısmıtık, bırınde de babamın bır sozunu kafama takmıstım gıdemezsem aklım kalacak :(
dr gıdebılırsın su an en rahat donemınn dedı .. gunduz bulannntım olur dıe gıtmedım ben otobusle cnm senın daha rahat olur arabaylaa.

Son düzenleme:
hamile kaldığımn gunden berı içimi sıkan soruyu soruyorum musadenızle.....

24 haftalık oldugum zamanda memlekette kardeşimin düğünü var,,

*uçağa binemıyorum
*yol 1000 km yaklasık 13 saat
*kendı aracımızla gıtmeye karar verdık
*tedavı ıle hamıle kaldım
*12. hafta ıle 16. hafta arasında ıkı hafta kanamam oldu
*kardeşimin düğününü göremezsem çok hem de çok üzülürüm bir kere olacak bi şey ..ve bitanecik kız kerdeşim ooo
*ayaklarımın şişmesi, yorgunluk umurumda değil
*ama bebeğimin iyi ve rahat olması benım ıcın vazgecılemez bır seyyy

kafa sısırmısım yaaa....oncelık doktorumuzun ne dıyecegı tabı kı ama eger ızın verırse sızce bu yolculugun ustesınden gelebılır mıyım...ve sız olsanız ne yapardınız :kkk:

cnm arabanın arkasına uzanırsın. sık sık mola verirsiniz yürürsün biraz da.rahat şeyler giyersin.ayakkabı falan giyme.şişmesin ayakların da. düğünü göremezsen ne kadar çok üzüleceğini tahmin edebiliyorum. evde ağlar durursun:49: Allahın izniyle bişey olmaz inşallah. dua kitabı da al yanına. du ederek gidersin...tabii doktorun söyledikleri de önemli:34:

canım benim Allahın izniyle birşey olmaz bende yolculuk yaptım ama dr izniyle özel arabamızla eşim arka koltugu çok güzel battaniye ve yastıklarla hazırladı arabayı dikkatli kullandı yata yata gittik

guaydın kızlar doktordan geldık kızçemle maşallh cok ıyı o 486 gr olmus:nazar::nazar: yıne yuzu bıze donuktu ben kendıme benzettım melegımı boyu kılosu herseyı normalmıs:nazar::nazar:ama sorun bende ılac kullanamyrum doktor ıns dogumunu normal yaparsın dedı kan ılacını kullanamamam sıkıntıymıs tahlıl ıstedı onlrı yaotrdktn snra ılaclrı ıgne ıle verıcklermıs dua et dogumun normal olsun yoksa cok zorlnrsın dedı:((((benım dha onceden hıc bole bıseyım yoktu hamılelıkte baya degısıo bunye

kızlar milupadan paket geldi bana ne zaman üye oldum hatırlamıyorum bilee
$DSCN0025.webp

kızlar milupadan paket geldi bana ne zaman üye oldum hatırlamıyorum bilee
Eki Görüntüle 409754
baanada gelmıstı ılk paketıı cnmm sımdı ıkıncıyıbeklıyorumm .. bıde kızlar herobaby uye olmustum mamalar gondermısler bıde annelere ozel cıkolata.. meyve puresı devam sutu vardı.. ama sana gelen 2 pakete benzıoo hg bebegım paketıı oo :)) ılkı gelmedımı daha onceden bez falan oluodu
guaydın kızlar doktordan geldık kızçemle maşallh cok ıyı o 486 gr olmus:nazar::nazar: yıne yuzu bıze donuktu ben kendıme benzettım melegımı boyu kılosu herseyı normalmıs:nazar::nazar:ama sorun bende ılac kullanamyrum doktor ıns dogumunu normal yaparsın dedı kan ılacını kullanamamam sıkıntıymıs tahlıl ıstedı onlrı yaotrdktn snra ılaclrı ıgne ıle verıcklermıs dua et dogumun normal olsun yoksa cok zorlnrsın dedı:((((benım dha onceden hıc bole bıseyım yoktu hamılelıkte baya degısıo bunye
masllahh kuzunaa cnmm buyuyolar artıkk ben kullanıyorumhala ılaclarımıı :( bana kalsa basından berı ıcmıycem ama esım cok kızıo bende ıcıyorum hep ..hamılelıkte altust oluo bunyemızz cnm ama ddegerr :nazar:

slm cnm hgg :))

Son düzenleme:
baanada gelmıstı ılk paketıı cnmm sımdı ıkıncıyıbeklıyorumm .. bıde kızlar herobaby uye olmustum mamalar gondermısler bıde annelere ozel cıkolata.. meyve puresı devam sutu vardı..

masllahh kuzunaa cnmm buyuyolar artıkk ben kullanıyorumhala ılaclarımıı :( bana kalsa basından berı ıcmıycem ama esım cok kızıo bende ıcıyorum hep ..hamılelıkte altust oluo bunyemızz cnm ama ddegerr :nazar:

slm cnm hgg :))

Hoşbulduk:1::1::1::1::1:

benım hepsı alerjı yaptı ılaclrn anlmdm bende nıe ole oldum ama ıns kansızlık falan cıkmazda ıgne falan olmam

baanada gelmıstı ılk paketıı cnmm sımdı ıkıncıyıbeklıyorumm .. bıde kızlar herobaby uye olmustum mamalar gondermısler bıde annelere ozel cıkolata.. meyve puresı devam sutu vardı.. ama sana gelen 2 pakete benzıoo hg bebegım paketıı oo :)) ılkı gelmedımı daha onceden bez falan oluodu

bilmiyorum kii bi kitapçık cd falan var başka gelmedii, herobabyden bana da geldii ama ben dayanamadım yedimm meyve püresini ve bisküvisinii sadece kutu maması kaldıı :1:

ecrin1001, karar77, majika, oznur_52, mathelda, mumble, braue, sorcieree82
kızçelerrr hepinizeee günaydınn nasılsınızzz bebişlerr nasıll şekerler.
Ben iyiyim şükür tek sorunum kabızlık:(((

biz iyiyiz sizi sormalı. Ya ben kızımın hareketlerini denizin altında hareket ederslniz ya aynı öyle hissediyorum çok derinlerde:) çokmu yağlıyım ne:D

bilmiyorum kii bi kitapçık cd falan var başka gelmedii, herobabyden bana da geldii ama ben dayanamadım yedimm meyve püresini ve bisküvisinii sadece kutu maması kaldıı :1:

afıyet olsun sekerımm :)) bebek oluncada beraabber yersınız mamaları :)))

benım hepsı alerjı yaptı ılaclrn anlmdm bende nıe ole oldum ama ıns kansızlık falan cıkmazda ıgne falan olmam

ınss cnmm cıkmazz ..

kabız olmamak ıcın bol sıvı taze meyvee ve gunde enaz 2 lt su cnmm dıkkat et ılk baslarda bendede cok olduu .. sımdı yok alllah sukurr..

bende ızmırlıyım cnmm negusell su an esımın ısı nedenıyle zonguldaktayızz.. ıkı hafta once bucadaydımm :)) kızımı cıcıler aldık ordann ... nerde oturuosun

dr gıdebılırsın su an en rahat donemınn dedı .. gunduz bulannntım olur dıe gıtmedım ben otobusle cnm senın daha rahat olur arabaylaa.

benim annemlerde buca şirinyerde oturuyorlar belediyenin orlarda :) haziranda düşünüyorum bende gitmeyi ve gitmişken alışveriş yapmayı annemden bana kalırsa tabl:)

cnm yaa benim eşim de çok istiyor ben de çok beğendim ırmak ismini ama araştırdık internette Peygamberimiz doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimler kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir yazıyordu. doğruluk derecesiniz bilmiyorum ama huylandım biraz:31::31:

canım öyle olsa heryer deniz derya nehir vs gibi isim kaynamazdı. Ben öyle her okudğuma inanmıyorum. Zaten peygamber efendimiz birşeyi kendi kafasına göre yasaklamazki. Kuranda yazar illa. Takma kafanı sen

merhabalar sat 4 aralık beklenen doğum tarihi 8 eylül cinsiyet kız 2.çocuğum boyum 1.58 şu anki kilom 53 yaşadığım şehir bolu bu listeyle ilgilenen arkadaşı merak ediyorduk ne olmuşki umarım kötü bişey yoktur uzun zamandir giremedim haberim yok

biz iyiyiz sizi sormalı. Ya ben kızımın hareketlerini denizin altında hareket ederslniz ya aynı öyle hissediyorum çok derinlerde:) çokmu yağlıyım ne:D

Allah iylik versin canımm, benim bıdıkta bu araa çok sakin eskiki kadar sık hareketlerini hissetmiyorumm ama olan çok sert oluyorr ödüm kopuyor birden tekmeliyor:D.
sanırım yağlanmaya başladık ondan derindelerden kıpırdılar geliyor:D

Back
X