KIZZ CADICUK SENİN NE İŞİN VAR BURDA BAKİYİM

BİR GELDİN PİR GİTTİN BİİZM TOPİKTEN :)(EKİM TOPİĞİNDEN )BİZİM TOPİĞİDE BEĞENMEDİN DİMİ

AMA HAKLISIN BENDE BEĞENMİYORUM ORAYI BİR KAÇ BİLMİŞ ARKADAŞ YÜZÜNDEN NEYSE

HERKESE GÜNAYDINLARR GÜZEL VE BOL PIT PITLI TEKMELİ BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE

BURAYA GELMEDEKİ SEBEBİ YAZAYIM HEMEN DİĞER TOPİĞEDE YAZDIM DİREK KOPYALIYORUM MESAJIMI
bu sitede tanıdığım çok iyi kalpli bir insan var 7 senedir bebek özlemi çekiyor ..çok uğraştı bebek için en son gittiği doktor yumurta rezervlerini azaldığını ve menopaza gireceğini söylüyor yaşı henüz 29 neyse hemen tüpbebek tedavisi için gidip bankadan kredi falan çekiyorlar bir an önce başlamak için tedaviye onca ilaçlara rağmen sadece bir yumurtası oluyor ve kaliteli bir embriyo olmuyor yinede transfer gerçekleşiyor ..tabi sonuç negtif
bu arkadaşım 2. Tedavisi için şimdi para biriktirme çabasında bebek örgüleri yapıp satıyor ki bir an önce tedaviye başlayabilsin diye (durumları çok iyi değil ve daha diğer borcu ödemeden kredi çekemiyorlar veya ödeyemecekleri için çekmiyorlar)
dün bir topik açmış yaptıklarını, yapabilecek örgüleri sergilemiş sizde bir göz atın bakalım elbet bebeğiniz için yaptırabileceğiniz bir parça olacak sadece bir yelek bir patik veya bere sipariş edersek ona bir katkımız bir faydamız dokunmuş olur ...umarım bu konuda duyarlı çıkan arkadaşlarımzı olur

bu arada ödeme şekli ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...gun-orsem.html (Bugün Ne Örsem

)