• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

merhaba kızlar,

Ben 2011 Eylül annesiyim sizleri görünce çok duygulandım 13.09.2011 de minik oğlumu kucağıma aldım allah hepinizinkini tamamına erdirsin inşallah. Çok ama çok güzel şeyler size tavsiyem bol bol uyuyun son aylar sıcağa denk geleceği ve doğumdan sonra pek uyumayacağınız için şimdiden uyku stok edin.

selam annişler, alışverişe başlama vakti geldi sanırım, işin zor kısmını atlattık sanki. benim bebişin cinsiyeti hala belli değil, ne alacağıma karar veremiyorum bi belli olsa da alışveriş yapmaya başlasam :) isim düşünelim mi artık yavaş yavaş. herks aklındaki kız erkek isimlerini anlamlarıyla söylesin bakalım, seçelim.

selam herkese annişleeerrr :49: :1::3: dün çilek mobilyaya gittik çok güzeldi herşey..büyüyebilen beşikmi alsam normal tek kişilik çocuk yatağımı acaba çok kararsızım

ben park yatagı aldım cnm bıde cocuk odasına yavrulu baza aldıkk bellonadan 2o gune gelıcek ınss.. buyudgu zaaman orda yatıcak kucukkende ben yanında yatarım ev kalorıferlı zaten yatak odalarımız yanyaanna bıraz buyudugu zaman odama gecerım kapısı acık sesı gelır uyanınca :)) $orion-yavrulu-bazaporta-s-baslik2.webpaldıgımız yatak bu sadece kahve olan yerlerı krem benım derı sılınebılırr..

günaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :21: dün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle:46:Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579

cnmm hepsı cok guseller ozellıkle en basta asılı olan etek sanırım yesıl ona bayıldım ıı gunlerde kullanın ınss bebegınlee ..cekmecedekılerın hepsı cıtcıtlı zıbınmı cnm bıde 0_3 ay arası kac tane aldın ben kactane alıcagımaa tam karar veremedım de :(( aldıklarımda yetermı bılmıyorum 8 tane var ılk 3 ay ıcın ..

Son düzenleme:
KIZZ CADICUK SENİN NE İŞİN VAR BURDA BAKİYİM :52:BİR GELDİN PİR GİTTİN BİİZM TOPİKTEN :)(EKİM TOPİĞİNDEN )BİZİM TOPİĞİDE BEĞENMEDİN DİMİ:1::1: AMA HAKLISIN BENDE BEĞENMİYORUM ORAYI BİR KAÇ BİLMİŞ ARKADAŞ YÜZÜNDEN NEYSE :51::51::51:

HERKESE GÜNAYDINLARR GÜZEL VE BOL PIT PITLI TEKMELİ BİR GÜN DİLİYORUM HERKESE :49::49::49:BURAYA GELMEDEKİ SEBEBİ YAZAYIM HEMEN DİĞER TOPİĞEDE YAZDIM DİREK KOPYALIYORUM MESAJIMI:77:
bu sitede tanıdığım çok iyi kalpli bir insan var 7 senedir bebek özlemi çekiyor ..çok uğraştı bebek için en son gittiği doktor yumurta rezervlerini azaldığını ve menopaza gireceğini söylüyor yaşı henüz 29 neyse hemen tüpbebek tedavisi için gidip bankadan kredi falan çekiyorlar bir an önce başlamak için tedaviye onca ilaçlara rağmen sadece bir yumurtası oluyor ve kaliteli bir embriyo olmuyor yinede transfer gerçekleşiyor ..tabi sonuç negtif
bu arkadaşım 2. Tedavisi için şimdi para biriktirme çabasında bebek örgüleri yapıp satıyor ki bir an önce tedaviye başlayabilsin diye (durumları çok iyi değil ve daha diğer borcu ödemeden kredi çekemiyorlar veya ödeyemecekleri için çekmiyorlar)

dün bir topik açmış yaptıklarını, yapabilecek örgüleri sergilemiş sizde bir göz atın bakalım elbet bebeğiniz için yaptırabileceğiniz bir parça olacak sadece bir yelek bir patik veya bere sipariş edersek ona bir katkımız bir faydamız dokunmuş olur ...umarım bu konuda duyarlı çıkan arkadaşlarımzı olur :34::34::34:
bu arada ödeme şekli ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde olacak
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek-...gun-orsem.html (Bugün Ne Örsem ;))

canım o site açılmıyor yaaa

selam annişler, alışverişe başlama vakti geldi sanırım, işin zor kısmını atlattık sanki. benim bebişin cinsiyeti hala belli değil, ne alacağıma karar veremiyorum bi belli olsa da alışveriş yapmaya başlasam :) isim düşünelim mi artık yavaş yavaş. herks aklındaki kız erkek isimlerini anlamlarıyla söylesin bakalım, seçelim.

aslında cinsiyetinin çoktan belli olmuş olması gerekmiyor muydu? eğer bebiş hareket etmiyorsa dolayısıyla göstermiyorsa ultrasonda 15 dk önce çikolata ye yaptığı hareketlere inanamayacaksın :52:

ne güzel olmuşşşşş cıvıl cıvıl.Rabbim sağlıklı ve iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:16::16:
ben daha 1 çorap bile almadım:1: korkularımı yenmem lazım önce:50:
ben cinsiyetini öğrendim öğreneli alıyom tatlım ama çoğu netten zaten çok gezmedim anlıcan ve ben şişmeye başladım bile kalan bi kaç parça şeyi nasıl alıcam onu düşünüyom valla sen ne bakliyon annesi kızın doğacak nerdese :20: korkmakla olmaz tatlım tadını çıkar hem ben bu aldıklarımın hepsini dua yerine sayıyorum ben alıyorum rabbimde görüyo sağlıkla verecek miniğimi kucağıma:52:
mihracee[/COLOR .!.:
;24509157]ay ay ay çok çok hoş gözüküyorr annesiiiii güle güle kullansın minik bıdıkkkkk cicileirniiiii aygeçsin zaman alalım kucağımızaa kuzucuklarımızı artıkkk
ayyyy evet canım yaaa o çabucak geçen zaman durdu sanki bide ben öğrendimde daha 1 aylık bile diildi kuzum şimdi sanki senelerdir hamileymişim gibi geliyo:52:
güzel günlerde kullansın meleğin canım hepsi çok güzeller.
maşallah baya bitirmişsin alışverişi:nazar: en güzelini yapmışsın daha fazla şişmeden hallediyosun herşeyi. bakalım bende haftaya başlıcam inşallah alışverişe
amin tezesi amin bütün miniklerimizin güzel çok güzel günleri olsun hep inş başla başla kız ne bekliyon ne kaldı şurda:37:
ayy bunların hepsi birbinden şeker Allahım güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin :16::16::16::16:
amin canım çok sağol beğenmenize çok sevindik.... ben sizin topiğede alışamadım evet ama hiç sesimi çıkarmadan ayrıldım ordan:1:

Son düzenleme:
benım dusundugumm ısım elıf cnmm ılkbasta elıf nur koyucaktık ama soyısmımız cokuuzunn oyuzden elıf ollmasına karar verdık

elif; (arapça) kadın ismi 1. İslami alfabenin ilk harfi. ebccd hesabında değeri birdir. 2. musikide la notasını ifade için kullanılır. 3. ülfet eden, dost, tanıdık. 4. alışmış, alışkın, alışık. - İki kelimeli isimler yapılabilir (elif beyza, elif nur)

Son düzenleme:
[
[sıze=2]amin canım çok sağol beğenmenize çok sevindik.... Ben sizin topiğede alışamadım evet ama hiç sesimi çıkarmadan ayrıldım ordan:1:[/sıze]

bende alışamadım nedensee zaten çokta aktif değilim arada bakıp çıkıyorum :31::31::31:
Aslında bende burayamı gelsem :27:doktorumun dediğine göre eylülün son günlerine denk geliyo benim tüpbbek olduğu için riske atmıyalım sezeryanla alalım diyo :31::31:

günaydın kızlar az önce kahvaltı yaptım çoştu meleğim o tekmeledikçe benimde içim kıdıklanıyo çok hoş bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin inş :21: dün akşam kızımıza aldıklarımızı babasıyla dolaba yerleştirdik çok hoş bi gardrop oldu tek tek çekemedim resimlerini ama bütün olarak paylaşmak istedim teyzeleriyle:46:Eki Görüntüle 410572 Eki Görüntüle 410576 Eki Görüntüle 410578 Eki Görüntüle 410579

bunlarım hepsı cok guzel gule gule gıysın bebısın:emir_bebek::emir_bebek:duygulandım bolle ya ayy elbıselerı gorunce bende dun bı zıbın aldım eve gıttım bakıyorum basladım aglamaya kızım olucak bunu gıyıp bana gulucuklermı sacıcak dıe :43::43::43:

ben park yatagı aldım cnm bıde cocuk odasına yavrulu baza aldıkk bellonadan 2o gune gelıcek ınss.. buyudgu zaaman orda yatıcak kucukkende ben yanında yatarım ev kalorıferlı zaten yatak odalarımız yanyaanna bıraz buyudugu zaman odama gecerım kapısı acık sesı gelır uyanınca :)) Eki Görüntüle 410604 aldıgımız yatak bu sadece kahve olan yerlerı krem benım derı sılınebılırr..

cnmm hepsı cok guseller ozellıkle en basta asılı olan etek sanırım yesıl ona bayıldım ıı gunlerde kullanın ınss bebegınlee ..cekmecedekılerın hepsı cıtcıtlı zıbınmı cnm bıde 0_3 ay arası kac tane aldın ben kactane alıcagımaa tam karar veremedım de :(( aldıklarımda yetermı bılmıyorum 8 tane var ılk 3 ay ıcın ..

ayyy bayıldım bayıldımmmm ya dolabına rengarenk:)))) benimde kısmetse kızım olucak ilk bebeğim ve maalesef ki benim annem vefat ettii... kızlar bana yardım edin neler almam gerek ben daha hiçbirşey almadım desem yeri var bana akıl verin lütfennnn.....

ben park yatagı aldım cnm bıde cocuk odasına yavrulu baza aldıkk bellonadan 2o gune gelıcek ınss.. buyudgu zaaman orda yatıcak kucukkende ben yanında yatarım ev kalorıferlı zaten yatak odalarımız yanyaanna bıraz buyudugu zaman odama gecerım kapısı acık sesı gelır uyanınca :)) Eki Görüntüle 410604 aldıgımız yatak bu sadece kahve olan yerlerı krem benım derı sılınebılırr..

tşk ederiz canım siz beğendikçe ben daha bi mutlu oldum:16: yeşil olan elbise bebek askızı bulamadığımız için askısız olanlar biraz üstüste kaldı onunda resmini koyarım sonra inş çekmecedekilerin çoğu badi ama 6 tane 3 aylık var patikli altlıkla 3 tanede zıbın takımı aldım bide hastane çıkışında var ilk başlarda hep onlar kullanılıyomuş 3 aylık için daha bişe almıcam canım yeter bence badilerde 6 aylık ve 9 aylıkda var ama onlar zamanı gelince yetmeyebilir o zamanda alırım die düşündüm.... sen park yatağı aldınmı ben iki defa çıktım baktım bi türlü karar veremedim fiyatları neye göre değişiyo kalitesini neye göre bakıcam hiç bi yerden sağlıklı bi bilgi alamadım sen nasıl aldın canım hangi marka :31:

bende alışamadım nedensee zaten çokta aktif değilim arada bakıp çıkıyorum :31::31::31:
Aslında bende burayamı gelsem :27:doktorumun dediğine göre eylülün son günlerine denk geliyo benim tüpbbek olduğu için riske atmıyalım sezeryanla alalım diyo :31::31:

valla canım bu topiğinde çok durgun olduğu zamanlar var her zaman istediğim muhabbeti yakalıyamıyom bende ama yine böle güzel şeyleri paylaşmak istiyorum kızlarla çok sık girmiyorum zaten bende ama alıştım sayılır topiğime :16:

bunlarım hepsı cok guzel gule gule gıysın bebısın:emir_bebek::emir_bebek:duygulandım bolle ya ayy elbıselerı gorunce bende dun bı zıbın aldım eve gıttım bakıyorum basladım aglamaya kızım olucak bunu gıyıp bana gulucuklermı sacıcak dıe :43::43::43:

canım çok sağol bende bak bak doyamıyorum dün akşam yerleştirdikten sonra uzun uzun seyrettik babasıyla sabahta kalktım ilk açtım bi baktım sevdim biraz daha sonra dedim bu güzelliği kızlarla paylaşayım:16:

[sıze=2]valla canım bu topiğinde çok durgun olduğu zamanlar var her zaman istediğim muhabbeti yakalıyamıyom bende ama yine böle güzel şeyleri paylaşmak istiyorum kızlarla çok sık girmiyorum zaten bende ama alıştım sayılır topiğime :16:[/sıze]

amann böylesi daha iyi bizim topikte çok yoğun sayfalar oıkadar hızlı ilerliyorki takip etmekte zorlanıyorum kafam kaldırmıyor bazen :)

merhaba kızlar,

Ben 2011 Eylül annesiyim sizleri görünce çok duygulandım 13.09.2011 de minik oğlumu kucağıma aldım allah hepinizinkini tamamına erdirsin inşallah. Çok ama çok güzel şeyler size tavsiyem bol bol uyuyun son aylar sıcağa denk geleceği ve doğumdan sonra pek uyumayacağınız için şimdiden uyku stok edin.

maşallahh sana bebişin kucağında şimdi:)
darısıda bizlere olsun inş. bizler için dua ett hayatım Allah bizide tek nefeste kurtarsın.
uyku depolama gibi bir şansımız varmı:DDDD

ben cinsiyetini öğrendim öğreneli alıyom tatlım ama çoğu netten zaten çok gezmedim anlıcan ve ben şişmeye başladım bile kalan bi kaç parça şeyi nasıl alıcam onu düşünüyom valla sen ne bakliyon annesi kızın doğacak nerdese :20: korkmakla olmaz tatlım tadını çıkar hem ben bu aldıklarımın hepsini dua yerine sayıyorum ben alıyorum rabbimde görüyo sağlıkla verecek miniğimi kucağıma:52:

ayyyy evet canım yaaa o çabucak geçen zaman durdu sanki bide ben öğrendimde daha 1 aylık bile diildi kuzum şimdi sanki senelerdir hamileymişim gibi geliyo:52:

amin tezesi amin bütün miniklerimizin güzel çok güzel günleri olsun hep inş başla başla kız ne bekliyon ne kaldı şurda:37:

amin canım çok sağol beğenmenize çok sevindik.... ben sizin topiğede alışamadım evet ama hiç sesimi çıkarmadan ayrıldım ordan:1:

çok güzel şeyler almışsın maşallh ya. sağlıkla sıhhatle inş. cümlemiz için... bir ara benimde korkularım vardı. olumsuzluklar geliyodu aklıma ama sonra bende bütün heveslerimi dua yerine saydım ,aldıkça baktıkça dua ettim. bir arkadaşım öğle demişti. sen dualrının kabul olacağına inandığın için alıyosun yapıyosun bu hazırlıkları demişti. bence çok yerinde bir tespit:)))
o yüzden korkmayın kızlar...

ben neyden nekadar alıncak bılemdım ya sımdıden 1 yas ıcın alsakmı bılemdem

ben 1 yaş için pek bişe almadım bi elbise aldım onuda çok beğendim geçemedim ama 9 aylık badiler bide bi eşofman takımı aldım... gözüme çarptıkça beğendiğim bişey olursa alıyom 9 aylığa kadar zaten o zamanlarda çok çıkıp gezemicez şimdiden alabileceklerimizi alalım dimi:129:

tuzu daha az kullanmaya çalış istersen. doktor bana yakında ellerini kapatamayadabilirsin endişe edilecek bişi yok demişti.
benim de bu hafta başladı ufak ufak şişmelerim.
havalar iice ısınsa da açık ayakkabı giysem die bakıyorum

aynen ben de haziranı dört gözle bekliyorum hatta o vakte kadar rapor mu alsam diyorum.
biz iice ağırlaşıyoruz sedef

devlettkei doktor da şans işi. :)
ne güzel şey almışsın kaç lr idi. güle güle kullan

benim karnım çok fena geriliyor yau. nefes almakta zorlamıyorum nerdeyse

GÜNAYDIN,

benim karnım kocaman oldu doktor da diyor zaten yaklaşık 8 aylık hamile karnı gibi biz ne yapacağız tentation :((

Back
X