• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bende bugün sağlık ocağında tetenoz aşımı oldum şimdi kolu uyuştu ağrıyor biraz şeker yüklemeleri sağlık ocağında yapılıo diye duymuştum ama yapılmıo dediler yaptıran varmı sağlık ocağınd:50:a

pasta yap kendineeekek yap:)))
sonrada bir sütlü nescafee yap yanınaaaaaa keyiffini yerine getir sonraaaaa ister uuy isrter çalışş içinden hangisi çok geliyorsa onu yap ama yorgunsandinlen sonra kalkıp çalış:DDD annesi bebişinin psikolojisini bozmaaaaa yazık oda etkileniyor bakkkkkk sen iyi oldukça oda olur

hmm olabilir aslında ama hareket etcek halimde yok. Moralimi bozmıyım dedikçe ağloıyorum ya noluyo anlamadımki.

bende bugün sağlık ocağında tetenoz aşımı oldum şimdi kolu uyuştu ağrıyor biraz şeker yüklemeleri sağlık ocağında yapılıo diye duymuştum ama yapılmıo dediler yaptıran varmı sağlık ocağınd:50:a
saglık ocagnda yapılmıo evet cnm bnde devlette yaptrcam onuda muayene ıcın ozele gıdıyorum tahlıllerımı devlette yaptryrm ben
merhaba arkadaşlar sabahtan beri ara ara gelen sancım vardı önce önemsemedim ama sonra ritmik olara devam edince doktorumu aradım tel.agrıının ne tarafta olduunu ve sıklıgını sordu sağ tarafımda oldugunu söyledim gel dedi önce fıtıktır belki korkma dedi yada böbreklerinde taş olabilir dedi idrar tahlili verdim o arada sonuç cıktıktan sonra ultrasonla baktı rahim yolunda bir sıkıntı yok ama rahimde ksılma gördü yatırmak istedi ben istemedim progesteron ve fitil verdi şimdi onları içtim yatıyorum sizin başınıza böyle birşey gedimi

cok gecmıs olsun cnm yat dınlen bol bol allah yardımcın olsun

hmm olabilir aslında ama hareket etcek halimde yok. Moralimi bozmıyım dedikçe ağloıyorum ya noluyo anlamadımki.

ilgi bekliyor olabilirisn canım hamilelik hormonları çok fena dağıtıyorr bende çok alıngan oldum kelimelere sözlere herşeye takıyorum kızıyorum sabah birini dövüyordum nerdeyse sabırsız tahamülsüz köfteyim artık:D

aaz once beebegım hıc yapmadıgı kadar sert tekmeler aaattı gobek delıgımın yanlarındaydıı .. arka arkaya okadar cok yaptıkı göbegımın bıtarafıı kalktı durdu dayanamadım agladımmm allahımm sana sukurler olsunn cok duygulandımm :5::5::5::5::5::5::5:

dogru cnm bnmde 0-3 aylık ıcın 2 3 tane zıbın aldım yavas yavs baslıyrm ıste dunde 3-6 aylık ıcın zıbın aldım bıtane annem alma ben alırım dıo ama tutamıyomkı :1::1::1:
al al canım annende alır sende heves ettikçe al ama 6 aylık zıbın derken badimi aldın acaba zıbınlar ilk 3 ay için die biliyorum ben
Slm kizlar nasilsiniz?cadicuk aldiklarin cok guzel gule gule giysin kizin.guzel heyecanlar bunlar:)aksama misafirim var hazirlik yapmam gerek.yarin doktor randevum var bakalim bizim kucuk adam ne durumda:)
tşk ederim canım kuzucuğundan güzel sağlıklı haberler alırsın inş
,ayyy çokkk tatlııı olmuş güle güle kullnın
tişk ederim:46:
bende öğreten adam oldum kusura bakmayın ya ben ceviz ve ananas çok ama çok tükettim oğlum kalça ultrasonu götürdük doğumdan bir ay sonra doktor bu bebek çok erken yüreyecek dedi ve doğru sıralamaya başladı daha 8 aylık bile olmadı ananasta çok kalsiyum varmış kızlar
allah razı olsun bacım ne güzel tecrübelerini paylaşıyosun bizimle çok sağol ceviz yemeye çok dikkat ediyomda ananas bi iki defa aldım daha çok tüketirim bundan sonra:21:
sorma ya :( tek endişem bu yorgunluklardan ötürü erken gelmeleri.
hazirana kadar rapor alıcam sanırsam, pztsi sağlık ocağına bi gidem de

güle güle kullanın:nazar::nazar: ne güzel olmuaş cıvıl cıvıl

bizim dolaplar da geldi ama bakalım ne zaman kurulacaklar:1: agustosa kadar yetişri umarım:1::1:
tşk ederim canım kolay gelsin sanada yerleştirmek bile beni yordu sen bide kurucan:1:
çok beğendim canım aldıklarınızı güle güle kullanın inşallah..dolabınıda çok beğendim..bebek içinmi aldınız yoksa kendi dolabınmı.. :nazar:
çok sağol canım yok ben bebeğe sadece park yatak alıcam başta odama koycam daha sonra odasını ayırcam zaman alıcam herşeyini bu benim dolabımın bi tarafı dolap büyük baya burdada fuzuli şeyler vardı onlar bazanın altına gitti bebişimin cicileri geldi:46:
kızlar çok cahilce bi soru soracağım ama demin tuvalette aklıma geldi :37:
biz bu bebekler geceleri uyurken ilk 3 ay ne giydireceğiz? bizim giydiğimiz gibi pijama mı giyecekler :26::26::26:
valla zıbınlarıyla yatarlar herhalde bilemedim bende ama öle olur die düşündüm şimdi hiçte aklıma gelmemişti:31:
merhaba arkadaşlar sabahtan beri ara ara gelen sancım vardı önce önemsemedim ama sonra ritmik olara devam edince doktorumu aradım tel.agrıının ne tarafta olduunu ve sıklıgını sordu sağ tarafımda oldugunu söyledim gel dedi önce fıtıktır belki korkma dedi yada böbreklerinde taş olabilir dedi idrar tahlili verdim o arada sonuç cıktıktan sonra ultrasonla baktı rahim yolunda bir sıkıntı yok ama rahimde ksılma gördü yatırmak istedi ben istemedim progesteron ve fitil verdi şimdi onları içtim yatıyorum sizin başınıza böyle birşey gedimi
çok geçmiş olsun canım şimdi daha iisin galiba kötü bişey yokmuş demekki rabbim şifa versin sıkma canını :21:
benimde aşım yarın kimisinin çok ağrısı olmuş acaba bendede olcakmı aşıdan sonra kayınvalideme gitcektim vazmıgeçsem:31:
aaz once beebegım hıc yapmadıgı kadar sert tekmeler aaattı gobek delıgımın yanlarındaydıı .. arka arkaya okadar cok yaptıkı göbegımın bıtarafıı kalktı durdu dayanamadım agladımmm allahımm sana sukurler olsunn cok duygulandımm :5::5::5::5::5::5::5:
maşallah maşallah prensesimize benim kızımda çok hareketli bu aralar göbek deliğimin altında vuruyo hep içimi kıdıklıyo resmen ama seninki baya bi şiddetli tekmelemiş maşallah:nazar::nazar:

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım bendede pazar günü oldu o ağrı ama benimki sağ tarafımda tek bölgedeydi 5 dk de bir ağrıyoduu bende korktum acile gittim ultrason yokdu analamadılar ertesi günde geçmişti ama o günden beri bebeğim aşağıda oynuyo senindemi tek bölgen ağrıyoduu merak ettim şimdii dr u da aramadım ağrı geçince :26:

ilgi bekliyor olabilirisn canım hamilelik hormonları çok fena dağıtıyorr bende çok alıngan oldum kelimelere sözlere herşeye takıyorum kızıyorum sabah birini dövüyordum nerdeyse sabırsız tahamülsüz köfteyim artık:D

haha aynı ben:) bende eve girerken adamın biriyle kavga etcektim. En son eşlmi aradım ağladım açıldım. Onıuda üzdüm ama napıyım insan engel olmıyor kendine bazen:)

Kızlaar ben geldiiim okuldaaannnnn
Resimler eklenmiş çoook tatlıydı

cadicuk dolabınıza bayıldııım ne kadar çok cici almışsınız öyleee,güle güle giyinsin küçük cadıcık
Bi arkadaş da oğlunun ciclerini koymuş,babaya mesajlar içeriyodu ona da bayıldım:7:

Karar77 geçmiş olsun canım bununla atlatmış ol inşallah
yoksa acelemi ediyor senin minnoş aman dursun biraz daha
pek sabırsızmış:49::49:

haha aynı ben:) bende eve girerken adamın biriyle kavga etcektim. En son eşlmi aradım ağladım açıldım. Onıuda üzdüm ama napıyım insan engel olamıyor kendine bazen:)

ay çok tatlısınızz yaaa:))
eskiden bebişleri yıkıyorlarmış cicleirni giydirmedne öncehemşireler şimdi siliyorlarmışş üzerindeki o jelimsi tabbaka çok faydalıymış yıkanmıyormuş o yüzden.
Bu zıbınlarr benc eonun için içten cicileir krilenmesin diyee birde atsan için yanmaz şeyler. ayrıca kafaları bıngıldakları açık oluyor üstten birşey giydirmek il zamanlarda zorrr o yüzden önden kimono gibi bağlamalı yapmışlar yada çıt çıtlı :D:D

haha aynı ben:) bende eve girerken adamın biriyle kavga etcektim. En son eşlmi aradım ağladım açıldım. Onıuda üzdüm ama napıyım insan engel olmıyor kendine bazen:)

bunlardaaa geçecek:DDD
vallaa çok sabırlı güler yüzlü biriydim şimdi heran surat değişiyor binbir surat oldum:D
sende kendimi gördüm kiki.
Çeksinlerr eşlerr birazzz hıhhhhh neyapalımm alala
eğer erkekler hamile olsaydı varya üff halimiz perişan olurdu ay benim eşim ufacık rahatsızlandmı nazından tuzundan geçilmiyorrrrr ki böyle 9 ayy bebiş taşıcakk yok yok düşünemiyorum Allah yarattığını biliyordaa bize vermiş bu faslı:D

Back
X