• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bugün neden kimse yok?
ravzacım kimse yokmu
mihracee, coylady, deryakck, sznur, FUFA60, ravza20, hatunirem, turkuazsuay+, Lynne, gulrose1983, minelcetin, oznur_52
8 de ziyaretçimiz var:D
:)) maşallahhh çok kişi vardaaaa bugün hepsini bebişleri yormuş dinlenme modundalar sanırım

Son düzenleme:
selam annişler bugün benim midemde çok yanma var yediğim hiçbişeyden tat alamıyorum :( kızımı uyutup geliyoruuuuuum tamam mı şekerler

:1: çok güldüm yaa.. sen bu mesajı attıktan bir dakika sonra 9ay10günden gelen mesajı yazıyorum

mide yanmasından şikayetçi misiniz? yanıtınız evet ise karnınızı bastıracak kıyafetler giymeyin, gece yatmadan önce yemek yemeyin, başınızın altına yüksek bir yastık koyun.buna rağmen şikayetleriniz artarsa mutlaka sağlık personeline başvurun:52:

ravzacım kimse yokmu
mihracee, coylady, deryakck, sznur, FUFA60, ravza20, hatunirem, turkuazsuay+, Lynne, gulrose1983, minelcetin, oznur_52
:)) maşallahhh çok kişi vardaaaa bugün hepsini bebişleri yormuş dinlenme modundalar sanırım

cnm onlar trübünden seyrediyolar:1:

ravzacım kimse yokmu

bende varım:27:

:1: çok güldüm yaa.. sen bu mesajı attıktan bir dakika sonra 9ay10günden gelen mesajı yazıyorum

mide yanmasından şikayetçi misiniz? yanıtınız evet ise karnınızı bastıracak kıyafetler giymeyin, gece yatmadan önce yemek yemeyin, başınızın altına yüksek bir yastık koyun.buna rağmen şikayetleriniz artarsa mutlaka sağlık personeline başvurun:52:

akşam tıka basa yiyip yattım gerçekten ondan mı oldu acaba:1:

şimdiden kolay gelsin canım.
Ben sırt çantası bakıyorum ama güzel birşey bulamadım dahaaaaa çok kullanışlı oluyormuş.
Bir kolda anne bir kolda çantaaa birde bebeğin çantası derken çok zor oluyormuş.
Sırt çantası arkada destke oluyormuş ağırlığadaaaa taşımasıda kolay mantıklı geldi sırt çantası bakıyorum o yüzden.

bendede nıveanın sırt çantası var çok büyük değil ama iş görür sanıyorum çok şık bulabilen olursa alabilir içindeki ürünlerle set hali nde satılıyor $1257.webp

kızlar bende bugun bı anormallık var cok susuyorum terlıyorum arada bı sancı yıne oldu doktora gtcem anneme sordum bebek hareket edıomu dedı edıo arada bı dedım doktora gıt terlemen varmı dedı terlemem var ben haa sıcak faln dıe deım ama sıcaklıkta yok ortada anlamadm gttı

kızlarrr ben birazişlerimin başına döneyimmmm kaçgündür boşladımmm akşama doğru girerim yine güzel tatlı sohbetlerrrr
2 sayfa önceee bebek ve anne için doğum valizi listemi paylaştımmm isterseniz bir göz ataiblirsiniz.

Back
X