2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ayyy biz de akşam para yüzünden tartıştık.
. daha doğrusu ben tartıştım:1: çok para savuruyor sürekli ıvır zıvır bir dünya yere para gidiyor.
valla kızlar ben idareyi elime alayım dedim ama yine olmuyor. kredi kartı kullanıyor.onu da alacağım gerçi elinden. ama kendi muhasebe-finansda. olmadı kasadan alıyor cebindeki bitince. orada eksiye düşüyor.işin içinden çıkamadım anlayacağınız.:50:
akşam bir dünya kızdım ettim cvp bile vermedi.ben de kızdım gittim yattım. ddim bundan sonra ben de işime gelen şeylere cvp vereceğim sana:19:

Ne güzell.İleriyi görmek lazım.Daha benim bebeğimin esyaları bile hazır degil.Dogum yapacagım yere verecegimiz paranın bize gökten inmesini bekliyoruz:1: Benim işim gercekten zor. Evlendik saolsun hem esimin tarafı hem benim ailemin katkılarıyla borcsuz evlendik..Takılarımız elimize kaldı..Araba almayı düşünüyorduk..Hesapları kurcalarken ne göreyim..Düğünden 1 ay önce sen git kredi cek 16bin..2 bin küsürde mutemetlikten almış.Bütün hesaplar ekside..kredi kartları dipte...Hop altınların yarısı oraya gitti..Kredi de 2014ün temmuzuna kadar ödenecek..Şimdi bide duramadı gitti araba aldı.42bin kredi de ona cekildi..5 yıl da o.Üstelik ben de atanamamıs bir ögretmenim.nasıl toparlanır bu durum bilmiyorum.Hayatta en sevmedigim seydir borc..

allah yardımcn olsun cnm cok zor borc odemek bende bebgıme besık alamadm esımın hıc hevesı yok bırı alsın dıe beklıo bu bırılerı buyuk ıhtımal bızım trf olcak galıba erkk tarfından bısı beklenmıo pek dogum paramda gokten ıncek galıba senn dedgn gbı. devletten dogum parası alıncak ıns onuda elımden almazda bebgıme bısıleralırım

devletten alınan doğum parası nedir? herkese veriliyor mu..

Ne güzell.İleriyi görmek lazım.Daha benim bebeğimin esyaları bile hazır degil.Dogum yapacagım yere verecegimiz paranın bize gökten inmesini bekliyoruz:1: Benim işim gercekten zor. Evlendik saolsun hem esimin tarafı hem benim ailemin katkılarıyla borcsuz evlendik..Takılarımız elimize kaldı..Araba almayı düşünüyorduk..Hesapları kurcalarken ne göreyim..Düğünden 1 ay önce sen git kredi cek 16bin..2 bin küsürde mutemetlikten almış.Bütün hesaplar ekside..kredi kartları dipte...Hop altınların yarısı oraya gitti..Kredi de 2014ün temmuzuna kadar ödenecek..Şimdi bide duramadı gitti araba aldı.42bin kredi de ona cekildi..5 yıl da o.Üstelik ben de atanamamıs bir ögretmenim.nasıl toparlanır bu durum bilmiyorum.Hayatta en sevmedigim seydir borc..

allah yardımcn olsun cnm cok zor borc odemek bende bebgıme besık alamadm esımın hıc hevesı yok bırı alsın dıe beklıo bu bırılerı buyuk ıhtımal bızım trf olcak galıba erkk tarfından bısı beklenmıo pek dogum paramda gokten ıncek galıba senn dedgn gbı. devletten dogum parası alıncak ıns onuda elımden almazda bebgıme bısıleralırım

Canim maas kartini niye veriyorsunki esine?sen cek maasini kendine ayir kalani ver benimde bebeginde ihtiyaclari var diye calisip calisip harcligin olmamasi bence cok aci bir seydir.

devletten alınan doğum parası nedir? herkese veriliyor mu..
CANIM CALISAN HAMILE BAYANLAR ALIYO
Canim maas kartini niye veriyorsunki esine?sen cek maasini kendine ayir kalani ver benimde bebeginde ihtiyaclari var diye calisip calisip harcligin olmamasi bence cok aci bir seydir.
YOK CNM ONA VERMIYORUM AMA BORCA GIDIO EGER VERMESEM GIDIO BANAKDAN NAKIT CEKIO ODUO BORCU BU SEFER DAHADA ZARARLI CIKIYORUZ BI DUZE CIKAMADIK YAA

ayy kızlarr ıcım karardııı :1::1::1: allah herkezın yardımcısı olsunn .. kuzucuklar nasıll ? ben yeni uyuttum sıpamı :1::1::1::1:

benim çarpıntım var sanki. sabahtan beri kalbim inanılmaz hızlı atıyor nefesim tıkanıyor.neden bilmiyorum.derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum:50:

yok cnm çalışıyorum.:50:sandalye de uzanmaya çalışıyorum:49:

allah kolaylık versin cnm.Çok fazla derin nefes alıp ciğerlere fazla oksijen gittiyse çarpıntıyı tetikliyor bildiğim kadarıyla o yüzden fazla derin nefes alma ben hamile kalmadan önce bazen poşete üfleyip çekiyordum co2 almak için faydası oluyordu...

selam kızlar bende pek mutlu değilim her hamileik bir değilmiş gerçekten ilk kızmda 20. haftada bulantılarım bitmişti çok çok enerji doluydum hopluyordum zıplıyordum çok geziyordum dağa bile tırmanmıştım ama 21. haftam bitiyo ne bulantı geçiyo ne de enerjiden eser var bel ağrısı kasık ağrısı kalp çarpıntısı ay yoruldum şimdiden yaaa eylül gelse de doğursak bari :27:

selam kızlar bende pek mutlu değilim her hamileik bir değilmiş gerçekten ilk kızmda 20. haftada bulantılarım bitmişti çok çok enerji doluydum hopluyordum zıplıyordum çok geziyordum dağa bile tırmanmıştım ama 21. haftam bitiyo ne bulantı geçiyo ne de enerjiden eser var bel ağrısı kasık ağrısı kalp çarpıntısı ay yoruldum şimdiden yaaa eylül gelse de doğursak bari :27:

allah kolaylık versin cnm.Çok fazla derin nefes alıp ciğerlere fazla oksijen gittiyse çarpıntıyı tetikliyor bildiğim kadarıyla o yüzden fazla derin nefes alma ben hamile kalmadan önce bazen poşete üfleyip çekiyordum co2 almak için faydası oluyordu...

aaaa ilk defa duyuyorum.:53:
ben de oksijen gitsin diye derin nefes alıyorum.:50: çünkü normal aldığım nefes yetmiyor sanki:52:

merhaba kızlar dün uğrayamadım malum sınavdı annelerimizi gezmeydi günümüz dolu dolu geçti bende herkesin sadece düne bağlı değilde hergün olan annişler günümüzü kutluyorum

benim çarpıntım var sanki. sabahtan beri kalbim inanılmaz hızlı atıyor nefesim tıkanıyor.neden bilmiyorum.derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum:50:

çarpıntı bende de var..Hatta sıklıkla parmak uclarımda bacaklarımda kalp atısımı hissediyorum. Vucudumuzdaki kan miktarı arttığı için normalmiş.Kalbimiz de daha fazla kan üretmek için daha cok calısıyormuş.

selam kızlar bende pek mutlu değilim her hamileik bir değilmiş gerçekten ilk kızmda 20. Haftada bulantılarım bitmişti çok çok enerji doluydum hopluyordum zıplıyordum çok geziyordum dağa bile tırmanmıştım ama 21. Haftam bitiyo ne bulantı geçiyo ne de enerjiden eser var bel ağrısı kasık ağrısı kalp çarpıntısı ay yoruldum şimdiden yaaa eylül gelse de doğursak bari :27:

ıns gecer canım cok kotu oluo bulantılar ya ıns.ende atltrsn artık ayy dogumdan korkmyrm ama bazen dusunyrm nası dogurcam ben ya canım cok tatlı benım:18::18::18:

Back
X