buaralar pek heveslıyım bıısler ormeye yelek basladım dun yarım yamalk oruyrm buyuk zevkle:)))evet calısıyrm cnm[sıze=2]maşallah ne hoş bi takım tığla örülmüş sanki bana öle geldi valla anlasam ben anlatırdım sana amaYada sen çalışıyon dimi anlasam nasıl oldunu ben örer gönderirdim sana
[/sıze]
selam kızlar kaç gündür giremedim en son eşimin akrabaları misafir gelicekler demiştim hatırlıyosanız allahım o günden beri berbat durumdayım kötü şeyler yaşadım geçmişi okudumda bir arkadaşda benim gibi sorunlar yaşamış kayın valide ve görümceleri ile ilgiliydi sanırım aynı şeyler benimde başıma geldi hafta sonu anlatıyım size:
Cuma günü telefon geldi eşimin amcası ve küçük görümcem aileleriyle düğün öncesi bize geleceklerini söylediler bende sabahtan kalktım yemeklerimi yaptım börek tatlı falanda yaptım evi şöyle bir temizledim küçük bir kızımda var biliyosunuz artı bide hamilelik öldüm bittim yorgunluktan neyse geldiler yedik içtik oturduk 8 de kalkıp düğüne gittiler eşimle biz gitmemeye karar vermiştik önceden biz evde kaldık eşim derbiyi izlemeye gitti bende kızımla biraz uzandım dinleneyim diye uyumuşuz sonra uyandım saat 10:30 kızımı yatağına koydum bende yatıp yatmamakta kararsız öyle evin içinde oyalanıyordum kapı çaldı ben şoktayım kayınvalidem eşimin amcası ve ailesi görümcelerimin ikiside gelmişti aileleriyle yaklaşık 15 kişi şaşkın şaşkın güldüm aldım içeriye eşimi çağırdım geldi kayınvalidem ve diğer görümcemle çocukları için çay koyun yemek hazırlayalım dedi ama kimse kılını kıpırdatmıyor bu arada kızım uyandı huysuzluk yapıyor ağlıyor beni istiyor evde yeterli yemek yok çay koydum eşimi hazır bişeyler almaya yolladım surat yapıyorlar gerek yok falan diye ben kahin miyim nerden bileyim sizin geleceğinizi artı aç geleceğinizi yemek yok diye surat yaptılar abartmıyorum kayınvalidemin yüzü kıpkırmızı oldu sinirden neyse eşim geldi evde ne varsa koydum açtım sofrayı eşimde hiç bişey bulamamış kızarmış tavuk getirmiş pide falan almış okadar adama hizmet ettim hiç biri kalkıp yardım etmedi gece saat 2 :30 da gittiler hiç de kalın yatın falan demedim kimseye bütün ev ekmek kırıntısı ve susam olmuştu tavuğun yanında verilen baharatlar evin yüzünde geziyordu temizleyene kadar canım çıktı eşimde yardım etti allah razı olsun yinede 2 gün kendime gelemedim dün hep belime kraplar girdi sol tarafıma ayağınım üstüne basamıyordum dr gittik sonuç ev işi temizlik yapmak ayakta uzun süre kalmak yasak dedi kendini yorma dedi eşim çok üzüldü ama olan oldu dün annesini aradı annneler günü için ben konuşmadım o takmış peşine herkesi benim geline gidelim diye eşimde laf arasında doğuma kadar misafir kabul etmiyceğimizi söyledi annesi bozulmuş öyle değince umrumda bile değil inşallah küserde doğumada gelmezler saygısız ve düşüncesiz insanlar
cnm o bendm ve senı cok ıı anlıyrm hamıelyız ama saygı anlayıs gosteren ne gusel enazndn esın enn yanında benm ole bı durumumda yok bıraz dah sessız kalsam ezen ezene olcak ama artık susmyrm valla ne eşim gözümde bile yok zaten onun ıcınde benım degerım yok aynı evde düşman gıbı yasıyoruz...