• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

neyaptın mathelda maşallah biraz daha gezseymiştin alışveriş yaparken doğururdun heralde:)bukadar şey birdefada alınırmı?dikkat et kendine.bu arada aldıklarının hepsi hayırlı olsun canım.insan bebişi için alışveriş yaparken kendinden geçiyor.bebişinle birlikte hepsini güle güle kullan.:nazar:
çok teşekkür ederiiim valla sabah 9 da çıktım akşam 5te annemlerdeydim şimdide eve yeni girdim, herzaman çıkamıyorum annemi bulmuşken birlikte bakalım dedim :6: malum kocalar alışveriş faslını pek sevmiyorlar :))

güle güle kullanın:)ah ah alışveriş mevzusu beni çook korkutuyor.oturduğum yerden değilde istanbuldan almak istiyorum daha güzel şeyler bulurum diye tabi istanbula gitmek için sıcaklar gelemden göbüşüm iyice ağırlamadan gitmem lazım:(

teşekkür ederim kızlar daha güzelleri sizin olsun, bugün hava nispeten iyiydi ona rağmen bunaldım sık sık dinlenme molası verdimm, otobüse binmek kabus gibi zatenn :( allahtan ayakta kalmadım fazla

kizlaaaarrr.. az once gordum vallahi de aklima gelmisti...
ekim annisleri bulusma duzenlenmis bakirkoyde.:16:
. biz de bulussak kaynassak yeni arkadasliklar kursak..
bi konu acalim mi? kim ister kim istemez gelebilecek olan gelemeyecek olan vs...?

bugün bende ikinci tetonozumu oldum. gecen ay şişmişti gece uyuyamamıştım bakalım bu gece ne yapacağız.bide ben 5e tamamlamayı düşünüyordum:)

kizlaaaarrr.. az once gordum vallahi de aklima gelmisti...
ekim annisleri bulusma duzenlenmis bakirkoyde.:16:
. biz de bulussak kaynassak yeni arkadasliklar kursak..
bi konu acalim mi? kim ister kim istemez gelebilecek olan gelemeyecek olan vs...?
:))) ben istanbulda olsaydım katılırdımmmmm ama mmaelsefffff:((

bugün bende ikinci tetonozumu oldum. gecen ay şişmişti gece uyuyamamıştım bakalım bu gece ne yapacağız.bide ben 5e tamamlamayı düşünüyordum:)

geçmiş olsun canımm bende bugün 2.doz aşımı oldummm, şeker yüklememde yapıldııı şükür birşeyyy çıkmadıı. İnş. kolumda ağrıma 2 -3 acımıştıı kıpırdatamıyordum.

kızlar benim canımda durmadan birşeyler istiyor.heralde hiç kimse benim kadar aşermemiştir.şimdide hamur işi istedi canım.temizlik yaptım çok yoruldum ama yinede hamuru yoğurdum.mayalanmasını bekliyorum.bu arada artık temizlik yaparken tedirgin oluyorum yanlış bi hareket yapıp bebişime zarar veririm diye.

benimde öyle canım çok kötü bi durum iyice şımardımmmm die düşünüyrm...hatta bugün sofradan kalktık istediğim şeyi pişirmiştim,yarında canım bunu istiyo bunu yapıcam diyrm eşimeee
bide dolapta 2 tane bişey var adını yazmayayım şimdi hem ondan hemde ondan yemek istiyrmmm bennnn iyice obur oldumm yaaaaaaaaaa

oyyy kızlaar ben geldim bugün sabahtan beri alışverişteydim epey gezdim yoruldumm,
2 penye battaniye,2 nevresim takımı,1 banyo havlusu,2 anne bebek çantası, 1 alt üst takım, 3 külotlu çorap, kendime de 2 pantolon 1 çanta bide hastanede giymek için crocks terlik aldımm.. biraz da geçmişe takılayım artık.
ooooohhhhhh iyi günlerde kullanın canım cicilerinizii......
2 tane penye battaniye yetermi kii ????

bende 2. dozumu dün olmuştum ,biraz sersemletti o kadar,bugünde biraz kırgınlık var vücudumda......
bende 5 e tamamlamayı düşünüyrn

Son düzenleme:
:))) ben istanbulda olsaydım katılırdımmmmm ama mmaelsefffff:((

geçmiş olsun canımm bende bugün 2.doz aşımı oldummm, şeker yüklememde yapıldııı şükür birşeyyy çıkmadıı. İnş. kolumda ağrıma 2 -3 acımıştıı kıpırdatamıyordum.

gözün aydın canımmmm......
buarada geçmişte olsunn.......bana dün kolun ağrıma yada şişme yaparsa buz torbaası koy demişti ebe...aklınızda bulunsunnnn

hımss 5 taneye dayanabilecekmisinn ki yawss olsa iyi olur 10 sene rahat edersin:D. Banada hemşire dedi bu iki dozz 3 sene koruyormuş ama ben 3.dozu vurulmanızı tavsiye ederim dedim 5 yıl koruyucu olurr dedi bebiş doğduktan sonra ekim de vurulunacakmışş 3.doz

ooooohhhhhh iyi günlerde kullanın canım cicilerinizii......
2 tane penye battaniye yetermi kii ????

sağollll, 1 kadife 2 örgü 2 pazen vardı 2 tanede penye aldım yeter gibi geldi yetmezse sonra alırım diye düşünüyorum..

bende 2 doz aşı oldum diğerlerine gerek yok bidaha vurmayacağım dedi hemşire :)

hımss 5 taneye dayanabilecekmisinn ki yawss olsa iyi olur 10 sene rahat edersin:D. Banada hemşire dedi bu iki dozz 3 sene koruyormuş ama ben 3.dozu vurulmanızı tavsiye ederim dedim 5 yıl koruyucu olurr dedi bebiş doğduktan sonra ekim de vurulunacakmışş 3.doz

şuan ağrı ve şişme olmadığı için yaptırmayı düşünüyorum yarın ve gece ağrı olursa kesin vazgeçerim bu fikrimden:):) ama yaptırırsam rahat ederdim en azından ikinci çocuk olursa aşı derdim olmazdı:):):):)

sağollll, 1 kadife 2 örgü 2 pazen vardı 2 tanede penye aldım yeter gibi geldi yetmezse sonra alırım diye düşünüyorum..

bende 2 doz aşı oldum diğerlerine gerek yok bidaha vurmayacağım dedi hemşire :)

oooooooo yeter canım birsürü olmuş bebişin battaniyesiii,iyi günlerde kullansınn bıdık.....bende 3 tane var yeter die düşünüyodummm daaaaaaaaaaa
sanırın 2 tanede penye alsam yeter....
bu aşıyı 5 e tamamlarsam 2. gebeliğimde tekrar bu aşıyı olmama gerek kalmıycakmış
50 yaşına kadar beni korurmuş
banada dün ebe böyle söyledi,mantıklı gelmedi değil yaniiiiii......

şuan ağrı ve şişme olmadığı için yaptırmayı düşünüyorum yarın ve gece ağrı olursa kesin vazgeçerim bu fikrimden:):) ama yaptırırsam rahat ederdim en azından ikinci çocuk olursa aşı derdim olmazdı:):):):)

ay çok hoşssun şimdiden ikinci çocuğumu düşnüyorsun :)
ozaman bişiler bulurlar merak etmeee ben dedimki hemşireye biz çocukken olmuştuk bunlarrı neden birdaha oluyoruzz ozamanki yılların verileerin pek güvenilmediği için sağlık bakanlığı tekrarrr uyguluyorr :DD 10 yıla kadar oooo neler nelerrr çıkartır bunlar.
İlahi allah gönlünün muradını versin.

kızçelerrr biz kociş ben ve bebişimle yürüyüşee çıkıyorzzz tekrarrrrr gelirim inş.. mucks sizi ve bebikleri öpüyorum

Back
X