• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

canım benim teşekkür ederim çok tatlısın.
allah senindee gönlünün muradını versinnnnnnn eşin seni hiç üzmesin hep yanında olsun inş.

amn cnm ınş. $Fotoğraf1600.webp$Fotoğraf1601.webp$Fotoğraf1602.webp bunlarda benım kızımın cıcılrı kızlar kırmızı yelegı ben ordm bugun bttı:)dgerlrınıde annem::))

Bebişin ismiyle yaşasın annesiii isimleri çok güzel.
Bu aradaa ilk dozumu oldun ilki biraz kolu halsizleştiriyor. ikincidee öyle olma zinş.

evet ilk dozu vurundum. beni baya bir sarstı.. geçecek inşallahh.. ebe tetanoz aşısının şu anki en ağır aşı olduğunu söyledi normalmıiş acıtması falan..

benim eşim de evde yok, taşınıcaz, ev boyanıyo oraya gitti.
yardıma gelcek kimse de yok nasıl taşıncaksak bakalım..

cnm Allah kolaylık versin. geçen sene taşınacağmız zaman eşim çok kızmıştı bana herşeyi koliledim sardım şirket yapıcak ne gerek var yoruyorsun kendini falan diye. ama iyiki yapmışım. şirket kocaman fıçı gibi sepetlr getiriyor hiçbişeye sarma falan yok direk onun içine koyuyor birkaç parçam kalmıştı öyle üstüste basmış getirmişler. iki büyük tencerem ve kırlentlerimde kayboldu kimsenin günahını almak istemiyorum neyse. Yerleştirmeye kadın alırsın hem temizler hem yerleştirirsin kendini yorma

ya benim gene kafam karıştı ama napıcağımı bilemedim. Park yatağı oyun alanı gibide düşünüyorum. Güvenilir olur diye napıcamı bilemedim

canım araştırıp en aklına yatanı alırsın zaten daha var 7. ayın sonunda alınsa yeter o tarz şeyler daha vakit var.

ALLHKOLYLIK VERSIN CNM COK ZOR EV TASIMAK
BENIMDE ZORUMA GIDIO RICA EDIP YANIMDA KALIO OLMASI DUSUNMESI GEREK DICEM AMA ONUN DUSUNMEDİGI TEK SEY BIZIZ AMAN BUDA BENIM IMTIHANIM DIYORUM RABBIM SABIR GUC VERSIN BANA ONADA AKIL FIKIR VERSIN SUAN TEK MUTLULUGUM MELEGIM INS HYRLISYLA KUCAGIMA ALIRIM OZAMN HIC YALNIZ MELEGIM HEP YANIMDA OLURR
:43::43::43::emir_bebek::emir_bebek:

cnm ya:(( kıyamam . üzme kendini erkekler kimi zaman çok duyarsız olabiliyorlar, arkadaşların dediği gibi ede oturma sende çık yürü kafanı dağıt.

merhabalar herkese...........
cuma günü tetanaz aşımızı vurunduk kolum acıyor ve dün bugun hastayım her tarafım ağrıyor.. sizdede böyle halsizlik oldumu.. isim konusuna gelince biz onu hallettik muhammet mustafa olacak inşallah ikisinin de anlamı çok güzel zaten ismin asıl sahibi çok güzel..

cnm ismi çok güzel anlamlı Allah hayırlı etsin inş.

benim eşim evdeee kızlar ama yok gibi bişi:(( kapandı odaya derss çalışıyorrrrr üstelik bugün benim doğum günüm :43::43:

cnm doğum günün ktlu olsun, Allah nicelerini evladınla yaşamanı nasip etsin. Belki süpriz yapıcaktır üzme kendini .

iki gündür benim de enerjim düşük. annemin yanındatım, sagolsun gözümün içine bakıyor ama bu enerjinini yükseleceği yok

sağdaki bebek de iki gündür az hareket ediyor- ya da etmiyor gibi geliyor bana. ona da canım sıkıldı. umarım bi sıkıntı yoktur.
salı kontrol var

seni çok iyi anlıyorum ben hareketlerini hissetmediğimde çok endişeleniyorum ne yapıcamı şaşırıyorum genelde sabahları az hareket ediyor okulda hele hiç hissetmiyorum. sıkıntı yoktur cnm ama okadar çok okudum ki son aylara kadar hep farklılaşıyormuş hareketleri aslında soğuk kanlı olmamız lazım.

kızlar yaa ben göğüslerime hiç dikkat etmemiştim. az önce bir baktım. kahverengi kısım büyümeye başlamış ve ucu da baya çıkmış buraya kadar normal bildiğim kadarıyla ama ucu da sanki yarık yarık mı desem pütür pütür mü desem anlayamadım.belki önceden de öyleydi bilmiyorum ama normal mi ki bilemedim:44::44:

cnm aynen benim göğsümde öyle hatta kahverengi çemberin olduğu yer pul pul ve deli gibi kaşınıyor gerçi bu aralar çokda su içiyorum ama ona rağmen hart hart kaşıyorum ya. doktora gittiğimde haziranın ilk hafası söyliycem bakalım.

cnm Allah kolaylık versin. geçen sene taşınacağmız zaman eşim çok kızmıştı bana herşeyi koliledim sardım şirket yapıcak ne gerek var yoruyorsun kendini falan diye. ama iyiki yapmışım. şirket kocaman fıçı gibi sepetlr getiriyor hiçbişeye sarma falan yok direk onun içine koyuyor birkaç parçam kalmıştı öyle üstüste basmış getirmişler. iki büyük tencerem ve kırlentlerimde kayboldu kimsenin günahını almak istemiyorum neyse. Yerleştirmeye kadın alırsın hem temizler hem yerleştirirsin kendini yorma

Benim de taşınma problemim var, haftaya herşeyimi kendim kolilere yerleştireceğim ben de şirketlere pek güvenmiyorum bir de uzun yolculuk garantiye almak en güzeli, biraz yorulacağız ama yapacak bişey de yok :(

kızlar bugün çamarır katla yerleştir bazı rafları değiştir derken öyle yoruldum ki. sonra hadi yemeğide yapıyım temelli dedim. yemeği yaparken tansiyonum mu düştü yorgunluktan halsizledimmi anlamadım çok kötü oldum. rahmimde kasılmalarmı desem aşağıda doğru bişey bastırıyormuş gibi zaten sabahtan beri belimde ağrıyordu hemen uzandım. yemek yiyip ayaklaımı uzattım kendime yeni yeni geldim burayı okudukçada unutuyorum kendimi iyi oluyor.

ütü yapmam lazım ama kociş yapar artık kendimi iyi hissetmezsem ne yapıyım , sizinde beliniz ağrıyormu kızlar?? yada yorulduğunuzda sancı gibi ağrılarınız oluyormu

teyzeleri bu arada kızıma koymak istediğim ismi yazdım dün kimse bişey demedi:-(
kızıma "aslı" ismini düşünüyorum teyzeleri

:23:
Benim de taşınma problemim var, haftaya herşeyimi kendim kolilere yerleştireceğim ben de şirketlere pek güvenmiyorum bir de uzun yolculuk garantiye almak en güzeli, biraz yorulacağız ama yapacak bişey de yok :(

siz nereye canım,
biz de ağustos sonu yani tam bebeği beklediğimiz ara
Ankaraya taşınıcaz:44:
ben de toparlanmaya temmuzda başlicam,şirket ne kadar topluyor dense de
el sürmeden olmaz ben de herşeyimi kolilemeyi düşünüyorum
onlar da gelip mobilyayı söküp taşısınlar

Mihraceee HAPPY BIRTHDAY şekeriiiimmmmmmmmmmmmm

kızlar bugün çamarır katla yerleştir bazı rafları değiştir derken öyle yoruldum ki. sonra hadi yemeğide yapıyım temelli dedim. yemeği yaparken tansiyonum mu düştü yorgunluktan halsizledimmi anlamadım çok kötü oldum. rahmimde kasılmalarmı desem aşağıda doğru bişey bastırıyormuş gibi zaten sabahtan beri belimde ağrıyordu hemen uzandım. yemek yiyip ayaklaımı uzattım kendime yeni yeni geldim burayı okudukçada unutuyorum kendimi iyi oluyor.

ütü yapmam lazım ama kociş yapar artık kendimi iyi hissetmezsem ne yapıyım , sizinde beliniz ağrıyormu kızlar?? yada yorulduğunuzda sancı gibi ağrılarınız oluyormu

teyzeleri bu arada kızıma koymak istediğim ismi yazdım dün kimse bişey demedi:-(

Ne ütüsü canım yorma kendini sakın
tabiki çok yorulunca hem bel hem de bacaklarım kopuyor benim de

Aslı tam benim tarzım ne çok gündemde ne de çok klasik bi isim
Benim bıdışımın adı da Ayça adlarıyla yaşasınlar

siz nereye canım,

Agustos sonu cok yorucu olmasın senin icin? Hem doguma cok yakın hem bir cocukla hem sıcaklar valla kolay gelsin simdiden, zamanlaması kötü denk gelmis ama mecbur olmasan daha once hallederdin mutlaka. büyüklerden yardım edebilecek durumda olan vardır insallah.

siz nereye canım,

Ben Sivasa atandım yeni, haziran 15e kadar taşınacağımızı düşünüyorum, eşim, eş durumundan kendi tayini için uğraşıyor ne zaman yaptırırsa o zaman eşyaları taşıyacağız, ben 4 haziran da görev başı yapıyorum, ama bu ayın 28 inde imza için atandığım ilçeye gideceğim o zamanda evi tutarız eşimle, sonra ben il de 40 günlük seminerlere katılacağım bu esnada eşim herşeyi halletmeye çalışacak, taşınmanın tüm yükü onun üstünde yani... :(

canım ikizlerin mi var? maşallah :nazar: anneler bir başka canım, biz de altlı üstlü oturuyoruz. Yediğim önümde yemediğim ardımda desem yeridir :))))) enerjin düşükse internetten alışveriş sitelerine bir göz at derim. beğendiğin birşey olursa alırsın, biz bayanlar alışveriş ile ancak şıp diye kendimize geliriz :)) bu arada canını sıkma, sen sıkılınca bebişlerin de sıkılır. Kontrolün salı günü ise içini rahat tut, ya 10 gün sonra olsaydı...? ama içgüdülerini dinle, istersen yarın ara doktorunu.. için rahat etmeyecekse.. bence naz yapıyordur o sağdaki :)

teşekkürler. umarım tembelliğinden yapıyordur sıpa :)

ewt hevesımı kırıolar annem ve kayınvalıdem bılee aynı :20::20::20:bısey aldımm bebege desemm ne acelen varr neden kucuk kıyafet alıosun dıolarr . bebek hemen buyuyoo dıeee kucukken cıplak mı kalıcakk :43::43::43::43:hıc heveslıdır kırmayalım dıyen yokk canımı sıkkıolarr ..herkez bı akıl verme derdındee.. yaa bırakındaa ıstedıgımı alayımmmmmmmmmmmm.. dun bı paket bez aldık dıe kayınvalıde demedıgı kalmadıı .. ne acelem varmıss :14::14::14::14::14:bıde bızımm eve yakın market yokk oyuzdende almaya calısyorum eksıklerımı bır an once bebekle carsıyaa ınemem ama anlayan kımmm :33::33::33:

vala ben topiktekilerin önerileri dogrultusunda canım ne istiyosa aldım :) annem karışmadı, kvalide de uzakta. pek karışmıyo:)

haftaya nikah var. ebru ya ugradık, nikahlık bişiler alayım diye. ebru'nun pantalonlar likralı oldukları için hiç rahat gelmediler bana. açık renk istiyordum, bedenime uygun olanlar yapıştı, totodaki selülitleri bile tek tek belli etti:1:, koyu renkler de yapıştı 2 hft sonra hiç giyilemezlerdi. büyük bedenleri de bayaa büyük geldi filan, artı bel kısımlarındaki penyeleri sıkı geldi.
elbise denedim. hepi topu nikah oldugu için çok da şıkır şıkır abiye istemedim, denediğim elibseler zaten kocaman olan karnımı daha da büyük gösterdi:1:

bi tane bluz aldım ben de. altına evdeki lcw kanvaslarından birini giycem artık:1:
bi bluz bile 80 lira zaten. gideceğim nikah sahibinden pek de hazetmediğim için içime oturdu o para:1:

hem halim hem de vaktim olmadığı için çok dolaşamadık. hamileliğim süresince yaptıgım en luzumsuz alışverişdi. çoh asabiyim çoohh:37:

Diyorum ya kayınvalidem şu an bizde
taşınmaya tekrar gelirmi bilmem,zaten gelmesini de istemiyorum sinir oluyorum:50:

bende kendimi biraz yorayım kasıklarım ve belim fena şekilde ağrıyo bence sende dikkatli ol boşver ütüyü falan aman çook yorma kendini. aslı bence gayet güzel bi isim yakışır minik meleğine:16:
bu da aldıgım gömlek.

ayy gömleğin pek güzelmiş ama pahalı sanki:44:

Slm kızlar ben geldim maşallah ne çok yazmışsınız 1 saattir okumaya çalışıyorum:1::nazar:

Bu arada benimde 75 olan göğüslerim 90 oldular ve mavi damarlar iyice çıktı.Eşime dalga konusu oldum ben istedim bir göz Allah verdi iki göz deyip duruyor :1::1::1::1: Kayınvalidemin yanında bile dalga geçiyo benimle :1::1:

kızlar ya birisi benim msn ve facebook hesaplarımı hacklemiş. Ne islerine yarayacak bilmiyorum ama acayip sinir oldum.Birsürü kişi ile bagım koptu..bütün faturalar, ekstreler o hesaba geliyordu..Ugras dur işin yoksa:47:

haydaa geçmiş olsun yau
3 penye 1 polar 1 adet örgü battaniye
3 adet 0-3 ay çıtçıtlı body
5 adet 3-6 ay çıtçıtlı body
3 adet 6*9 ay çıtçıtlı body
3 adet iç zıbın
2 adet 0-4 ay ayaksız alt üst takım
1 adet 0-3 ay ayaksız alt
2 adet 0-3 ay ayaklı alt
1 adet 3-6 ay ayaklı alt
1 adet 6-9 ay ayaklı alt
3 adet 3-6 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet 6-9 ay komple çıtçıtlı ayaklı tulum
1 adet uyku tulumu 3 aydan sonrası için
2 adet şapka
1 adet eldiven
3 adet çorap
6 adet ağız bezi
2 adet önlük
1 adet kundak
işte kızlar aldıklarım bunlar sizce eksik olanlar neler yeterli olanlar neler fikir verirmisiniz. bi poşet dolusu kıyafetde kuzenim almış ama neler aldığını bilmiyorum henüz...

hastane çıkışı adlınız m?
penye yelek- hırka?
seni çok iyi anlıyorum ben hareketlerini hissetmediğimde çok endişeleniyorum ne yapıcamı şaşırıyorum genelde sabahları az hareket ediyor okulda hele hiç hissetmiyorum. sıkıntı yoktur cnm ama okadar çok okudum ki son aylara kadar hep farklılaşıyormuş hareketleri aslında soğuk kanlı olmamız lazım.

cnm aynen benim göğsümde öyle hatta kahverengi çemberin olduğu yer pul pul ve deli gibi kaşınıyor gerçi bu aralar çokda su içiyorum ama ona rağmen hart hart kaşıyorum ya. doktora gittiğimde haziranın ilk hafası söyliycem bakalım.

umarım.. ikizlerin biri daha az hareket edermiş diye teselli ediyorum kendimi.
göğüsler kaşındıkça krem sürüyorum ben de

aslı güüzel isim. :) güzel günlerde büyüsün kuzun.
ben de yeni isimleri sevimiyorum. ne eski ne yen. her devre uygun kasmayan isimler tercihim

bahsettiğin şikyatler bende de çok oluyor.
enerjiyi paylaştırıyorum artık, ya yemek ya ütü mesela. ikisi aynı anda degil
Ben Sivasa atandım yeni, haziran 15e kadar taşınacağımızı düşünüyorum, eşim, eş durumundan kendi tayini için uğraşıyor ne zaman yaptırırsa o zaman eşyaları taşıyacağız, ben 4 haziran da görev başı yapıyorum, ama bu ayın 28 inde imza için atandığım ilçeye gideceğim o zamanda evi tutarız eşimle, sonra ben il de 40 günlük seminerlere katılacağım bu esnada eşim herşeyi halletmeye çalışacak, taşınmanın tüm yükü onun üstünde yani... :(

oy oy . allah kolaylık versin size
Diyorum ya kayınvalidem şu an bizde
taşınmaya tekrar gelirmi bilmem,zaten gelmesini de istemiyorum sinir oluyorum:50:
senin kvlde bir, geçen gün bi arakdaşa cümbür cemaat gece yarısı baskını yapan iki..
benimki uzakta olmasına ragmen bana yetiyor asap bozmaya

Slm kızlar ben geldim maşallah ne çok yazmışsınız 1 saattir okumaya çalışıyorum:1::nazar:

Bu arada benimde 75 olan göğüslerim 90 oldular ve mavi damarlar iyice çıktı.Eşime dalga konusu oldum ben istedim bir göz Allah verdi iki göz deyip duruyor :1::1::1::1: Kayınvalidemin yanında bile dalga geçiyo benimle :1::1:

benimde 80di şu anda 95 aynen yaa benimde eşim dalga geçiyo benimle sığmıyolar bi yere baksana diye:1:

bende kendimi biraz yorayım kasıklarım ve belim fena şekilde ağrıyo bence sende dikkatli ol boşver ütüyü falan aman çook yorma kendini. aslı bence gayet güzel bi isim yakışır minik meleğine:16:

ayy gömleğin pek güzelmiş ama pahalı sanki:44:

evet pahalı mlsf. mecbur kaldıgım için aldım.
o parayla kuzularıma bir sürü bişi daha alırdım :)

benim göğüsler de 75 den 85 e çıktı. bel kısımları gene de sıkıyor, ek aldım onu takarak kullanıyorum.

haydaa geçmiş olsun yau

hastane çıkışı adlınız m?
penye yelek- hırka?

umarım.. ikizlerin biri daha az hareket edermiş diye teselli ediyorum kendimi.
göğüsler kaşındıkça krem sürüyorum ben de

aslı güüzel isim. :) güzel günlerde büyüsün kuzun.
ben de yeni isimleri sevimiyorum. ne eski ne yen. her devre uygun kasmayan isimler tercihim

bahsettiğin şikyatler bende de çok oluyor.
enerjiyi paylaştırıyorum artık, ya yemek ya ütü mesela. ikisi aynı anda degil

oy oy . allah kolaylık versin size

senin kvlde bir, geçen gün bi arakdaşa cümbür cemaat gece yarısı baskını yapan iki..
benimki uzakta olmasına ragmen bana yetiyor asap bozmaya

yok canım hastane çıkışı almadık kuzenim doğum yapacağım yerde hemşire benim doğumumada o girecek ve biir çoook doğuma girmiş hastane çıkışlarını zor giydiriyoruz çocuklara dedi sana almayalım onun yerine komple çıtçıtlı tulum alt üst takım alırız hiç gerek yok ona dedi. doğumhaneye bir adet çıtçıtlı body çorap eldiven şapka ve komple çıtçıtlı tulum koyarız onu giydiririm ben dedi o yüzden gerek görmedik canım. örgü yeleği çook fazla penye yelek alacağım bi kaç tane yeter zaten...

Back
X