benim de isim konusunda sıkıntılarım var
kızlar yaa isim konusunda fikrinizi almak istiyorum. eşimle beraber ortak noktada anlaşabildiğimiz tek isim ırmak ve nehir oldu.
ama nette şöyle yazıyordu. "Peygamberimiz yine doğa ismi taşıyan dağ tepe ırmak nehir eşya kaya ve herhangi bir hayvan Gibi isimleride kesinlikle yasaklamış ve koymamamız gerektiğini emretmiştir."
ne derece güvenilir bir bilgi bilmiyorum ama çok aklıma takıldı başka isim de bulamıyorum
fikri olan var mı![]()
canım öncelikle sağlıkla büyüsün bebişin, benim de kızım olacak ve biz de babasıyla 2-3 isimde ortak liste oluşturabildik :) ırmak güzel , nehir de güzel ama adının içinde H ve Ğ olanlar telaffuzda net olmuyor. O harfler yutuluyor. İsim net olmalı diye düşünüyorum :))))) bizim listemizde SELEN, MASAL, NİL ve AYDAN var.... Bakalım listeyi arttırmayı düşünüyorum. Güzel isimler ama prensesime hiçbirini yakıştıramıyorum sanki.... Şu internete gelince o kadar çok kafadan ses çıkıyor ki, anlamlarında bile oynama yapıyorlar, cennet bahçesi yok cennetin 7 kapısından biri falan filan.... doğa ismi güzeldir peygamberimiz güzel olan bir şeyi neden yasaklasın ki?..... sen içine sinen şekilde koy