2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

wala mılletı hıc anlamıyorum ınsanı sınır edıcek seylerı buluyolar .. bız zaten ılk hamılelıgımız ve hasssas oldugumuz bı zamandayızz .. bıdee onların dedıklerınemı takılalım :47::47::47:sınırlenıyorum cok bole seyleree.. en ııyısımı evde oturucaksınn kımseye gorunmedenn :1::1::1::1:herkafadan bı ses cıkıoo ınsanın aklını karıstıyolarr..:47:

evet cnm işte sinirlendiriyorlar insanı.dua etsinler hayırlısını dilesinler yeter. anlamsız yorumlara tahammülüm olmuyor:))))

Kızlar benim ördüklerimin tanesini içi boş bir şekilde 1,5 tl ye satıyorlar. Bi yumaktan 30tane çıkıyor. Ben yumağı 3,5 a aldım iki yumak 7 lira yapar. Tüllere lavantaya süsünede ıvıra zıvıra ekstardan 30tl versem. 37tlye gelir. 60tane de yeter diye düşünüyorum. Örülerin içine lavanta koycam. Zaten gelenlere hem ikram oalcak hemde çikolata ya da lokumda dağıtalacağı için badem şekerine gerek yok diye düşnüüyorum zaten yenmiyor ki şekerlerin içideki badem şekerleri :)
Örgüler zorluyor beni ama sıkılıyorum belkide örgüsüz sade bişeyler yapabilirim :)

baya uygun olmuş cnm. ne güzel kendi el emeğin hem de:49::49: benim örmeye vaktim yok. zaten şimdiden şeker koyulursa bayatlar ki o şekelrler:50::50:
bebekten sonra da yapmaya vakit olmaz taze taze koyalım desek:49:

kızlar bizler fazla alıngan mı olduk, tahammülümüz mü azaldı, sinirlerimiz mi bozuk yok sa çevredekiler gerçekten çok mu gereksiz yorumlar yapıyor anlamıyorum:50:
dün kalabalık bir ortamdayım.( baya kalabalık) neyse işte. bebeğin cinsiyetini soruyorlar kız olacak diyorum. olsun, hayırlısı olsun. zaten ilk çocuk önemli değl diyoarlar:53::53:
sanki ben kız olduğu için üzülüyorum mu dedim acaba onlara???
neyse elimde çiçek var kokluyordum öyle biisi geldi koklama lekeli doğacak çocuğun dedi:47: ne alaka ben inanmam öyle şeylere dedim. öyle olur dediler. öyle birşey olmaz dedim. çiçek beyazdı sümbüle benziyordu. sonra hemen örnekler verildi yok ciğer yiyende olmuşta gül koklayanda olmuşta...neyse bu gül de değil ciğer de değil dedim. bu da beyaz saçı kaşı beyaz olabilir dediler:47::47:ayyy hamile kadına söylenir mi böyle şeyler:47: zaten psikolojiler normal değil... nasıl konuşuyorsunuz öyle dedim iyi dua edin iyi düşünün iyi olur dedim:47: kesin demişlerdir ne asabi ne suratsız diye ama niye söylerler ki böyle şeyler:47:

:53::53::53: gül koklayınca noluyomuş yau. ne alaka.
iki haftadır benim öğreniciler bana dallardan kopradıkları gülleri getirip duruyorlar..

ii demişsin. millet avara avara konuşmayı ne çok seviyor

:53::53::53: gül koklayınca noluyomuş yau. ne alaka.
iki haftadır benim öğreniciler bana dallardan kopradıkları gülleri getirip duruyorlar..

ii demişsin. millet avara avara konuşmayı ne çok seviyor

işte cnm lekeli oluyor çocuk bilmem ne diyorlar:47: Konuşuyorlar işte cnm. normalde güler geçersin belki ama hamileyken konuşulunca böyle şeyler insan sinir oluyor. sen hiç aklına getirme bile.çiçekçide çalışnlar ne yapsın:49:

haydaaaa zeytinle çilek e nolmuş şimdi de :))

:1::1::1:Ayy allah iyiliğini versin. güldüm valla:1::1::1:işte yukarıdaki durumun aynısı:))işte bunları yedikten sonra bir yerine dokunursan bebğin orasında lekeli doğuyormuşmuşmuş.... hiç duymamışsın sanırım daha önce:)))

Son düzenleme:
işte cnm lekeli oluyor çocuk bilmem ne diyorlar:47: Konuşuyorlar işte cnm. normalde güler geçersin belki ama hamileyken konuşulunca böyle şeyler insan sinir oluyor. sen hiç aklına getirme bile.çiçekçide çalışnlar ne yapsın:49:

:1::1::1:Ayy allah iyiliğini versin. güldüm valla:1::1::1:işte yukarıdaki durumun aynısı:))işte bunları yedikten sonra bir yerine dokunursan bebğin orasında lekeli doğuyormuşmuşmuş.... hiç duymamışsın sanırım daha önce:)))

bunları duymamıştım :)

evet canım beyaz yünüm vardı evde mavi ve turkuaz noktalı. o renklerde de tül alır içine şekerleri koyarım. önünü de ya kurdele yada nazar boncuğuyla süslerim :6::6::21::21:

hoşbulduk fıstıkk çok güzelddi:)))
havuza ve hamama giremedim ben ama odada jakuziyi doldurudm keyif yaptımm.
yemektee çok güzel canlı müzik vardıııı saatlerceee söyledik eğlendik.
yemek kahvaltı derdim olmadı:D yatak dağınıkmış toplama derdi yoktu hehe.Çok güzel yeşill bir doğaydıı iyi geldi.
Ama kasıklarımda bir ağrı var anlayamıyorum:(
Sen nereye gittindi datluum?
jakuzi makuzi,canım çekti aaa hamile kadınım ayol:29:

Kızlar ya ben hiç bakmamıştım bu bebek şekerleri baya pahalı, masraflı şeyler. Ben de maviş gibi kendim mi yapsam, örgü zor gelebilir ama malzemeleri alıp yapabilirim. bi arkadaşım kalpli çubuklardan alıp tüllerin içine badem şekeri koyarak çubuğa bağlamıştı. tüle de minik kağıtlara yazılmış hadisler zımbalamıştı. Bu tarz bişey düşünülebilir
emin önünde çok güzel süsler,keçeler,kurdele,kese her malzeme var
onlardan topluca alıp hayal gücünü
konuşturabilirsin vaktin varsa tabii
ben kızımda öyle yapmıştım annanem renkli şifonlardan bir sürü minik keseler dikmişti
renkli kurdelelerle ağzını büzmüştük içlerine de kızımın adı minik kağıtlar
ve badem şekeri koymuştuk gayet hoş olmuştu
ama bunda hazır alayım istiyorum uğraşmasın kadın bi kez daha:16:

:1::1::1::1::1::1:aynen popolarını öpsünler:1::1: ben de duydum ciğeri,zeytini, çileği falan ama ne bileyim söylemesinler yine de insan takıyor yani:31:
Aaaa o nasıl lafmış öyle
kız gibi evladın olsuuun,şanslı annelerin kızı olurmuş mutlaka
olmayanlara 2. de o da olmazsa 3.4. de nasip etsin allahım:33:
ilk çocuk kız olunca daha iyi
abba olurlar ne güzel valla ne yalan deyim benim bu erkek olunca bi burkuldu içim
kızları çoook sevdim ben zillileriiii:nazar::nazar:

ne güzellermiş. nerde bunlar?
İnternette şekerim
çoğu sitede var
arayınca çıkıyor
sahibinden.com da da var orası daha uygun geldi bana
ama piyasada olanlardan çok da farklı değiller.:49:

baya uygun olmuş cnm. ne güzel kendi el emeğin hem de:49::49: benim örmeye vaktim yok. zaten şimdiden şeker koyulursa bayatlar ki o şekelrler:50::50:
bebekten sonra da yapmaya vakit olmaz taze taze koyalım desek:49:

Evet canım bakalım sıkılıyorum aama yapacam artıkın :)

Bebek Şekeri için Patikler - Hürriyet Aile

kızlar becerebilirsem bu patiklerden yapacağım şimdi başladım örmeye:6::6::6: sizce nasılllll?

Güzelmiş canım Allah klaylık versin hemencik yapıp bitirirsin inşaALLAH :)

Benim örgüler yavaş gidiyor bu haftaiçi suluhana samanpazarına gidip bakacam bakalım neler varmış neler yokmuş :32:

Bugün bi saat felan yürüdüm topuklarım acıııyyyy :35:

Kızlar becerbilirsem bu hafta hep sebze ve salata yicem hamur işi datlı yemycem... Bu hafta kilomu koruyabilirsem süper olacak :)

kızlar bizler fazla alıngan mı olduk, tahammülümüz mü azaldı, sinirlerimiz mi bozuk yok sa çevredekiler gerçekten çok mu gereksiz yorumlar yapıyor anlamıyorum:50:
dün kalabalık bir ortamdayım.( baya kalabalık) neyse işte. bebeğin cinsiyetini soruyorlar kız olacak diyorum. olsun, hayırlısı olsun. zaten ilk çocuk önemli değl diyoarlar:53::53:
sanki ben kız olduğu için üzülüyorum mu dedim acaba onlara???
neyse elimde çiçek var kokluyordum öyle biisi geldi koklama lekeli doğacak çocuğun dedi:47: ne alaka ben inanmam öyle şeylere dedim. öyle olur dediler. öyle birşey olmaz dedim. çiçek beyazdı sümbüle benziyordu. sonra hemen örnekler verildi yok ciğer yiyende olmuşta gül koklayanda olmuşta...neyse bu gül de değil ciğer de değil dedim. bu da beyaz saçı kaşı beyaz olabilir dediler:47::47:ayyy hamile kadına söylenir mi böyle şeyler:47: zaten psikolojiler normal değil... nasıl konuşuyorsunuz öyle dedim iyi dua edin iyi düşünün iyi olur dedim:47: kesin demişlerdir ne asabi ne suratsız diye ama niye söylerler ki böyle şeyler:47:

ay canım bu dönemler hassas döenmeler normalda gülüp geçeceğin takılmayacağın şeylere takılıyorsunn insanlarda çokkk tuhaffff luzumsuzzzzzzzzzz bende öyleydimm 6.ayımda geçttii o fasıllll
boşverrr yaaa nederseler desinlerr sen sıkıntıya girip beibşinide germe şekerim

Kızlar ya ben hiç bakmamıştım bu bebek şekerleri baya pahalı, masraflı şeyler. Ben de maviş gibi kendim mi yapsam, örgü zor gelebilir ama malzemeleri alıp yapabilirim. bi arkadaşım kalpli çubuklardan alıp tüllerin içine badem şekeri koyarak çubuğa bağlamıştı. tüle de minik kağıtlara yazılmış hadisler zımbalamıştı. Bu tarz bişey düşünülebilir

ayy çokkk uğraştırıcııı püfsssss benim hiç yüreğim yok böyle şeyleree yaaa:(((
Ben lokum dağıtıcam hastanede:DD
süs istemiyorum her yerim süs doldu dolaptaaa çiçeklikler peteklerr ksuucam söküp atıcam hepsini:DDD
yesinler dua etsinlr ev kalabalığı yapmıcma kimseye.
Ay bana kızmayın ne olurr valla almıyorum artık teşekkür ediyorumm bırakıyorum ssonuçta emek para veriliyor çöpe atmak istemiyorum sevenler alsın diye bırakıyorum ben.

wala mılletı hıc anlamıyorum ınsanı sınır edıcek seylerı buluyolar .. bız zaten ılk hamılelıgımız ve hasssas oldugumuz bı zamandayızz .. bıdee onların dedıklerınemı takılalım :47::47::47:sınırlenıyorum cok bole seyleree.. en ııyısımı evde oturucaksınn kımseye gorunmedenn :1::1::1::1:herkafadan bı ses cıkıoo ınsanın aklını karıstıyolarr..:47:

en güzelini düşünüyorsun birkaç haftaa görüüşme kimseyle inan geçiyor alıngalık faslıda:D
dinlen bebişinle konuş onu sev enerjini sevgini ona ver.

Kızlar benim ördüklerimin tanesini içi boş bir şekilde 1,5 tl ye satıyorlar. Bi yumaktan 30tane çıkıyor. Ben yumağı 3,5 a aldım iki yumak 7 lira yapar. Tüllere lavantaya süsünede ıvıra zıvıra ekstardan 30tl versem. 37tlye gelir. 60tane de yeter diye düşünüyorum. Örülerin içine lavanta koycam. Zaten gelenlere hem ikram oalcak hemde çikolata ya da lokumda dağıtalacağı için badem şekerine gerek yok diye düşnüüyorum zaten yenmiyor ki şekerlerin içideki badem şekerleri :)
Örgüler zorluyor beni ama sıkılıyorum belkide örgüsüz sade bişeyler yapabilirim :)

ay ay emeğine sağlık canım zor valla:D

Sen nereye gittindi datluum?
jakuzi makuzi,canım çekti aaa hamile kadınım ayol:29:

[/B]
hehe kocişine dermişssin ki jakuzi aşeriyorum:) adamcağızzz sapıtır:))
hayatım doğum günüm münasebetiyle kociş otel rezervasyon yaptırmıştı ona gitti cumartesini değerlendirdik.
Kütahyada güral harlek adında güzel bir otel var termal otel

Back
X