kızlar sabahtan doktorumu aradım ben pendik aydosta drum yedikule zeytinburnunda devamlı gelemeyeceğimi biliyor acil durumlarımda rütun kontrole gidiorum geri kalanını telle hallediyoruz bişeyim olunca bana en yakın hastaneye git dedi bizde gittik kadın baktı aşağı inmiş bebek kalp atışı var ama nts sonucuna göre doğuma alıcam dedi neyse doktorumu sonra tele aradım dedim böyle böyle bekle sonucu bi beni ara hemen dedi daha cuma günü doktoruma gittim amniyo sıvısı olsun bebek olsun kilosu herşey ii dedi kilo almam dışında neyse nts iyi çıktı doktorum bana gel hemen dedi ben bakıcam hepşire damar yolumu açıp sezeryana hazırlayacak para var ya işin sonunda dr diyoki bana haftaya suyun patlar alalım bebeği eşime dedim yürü gidiyoz neyse doktoruma gittik bebişime baktı benim mesanemin üstüne oturmuş karnımda hareket hissetmemem ondanmış hareket var ama rahmimdeydi ıdrara sık çıkmam da ondan mış nts soktu sonuçlar iii ve bunu diğer doktor bana söylemeyip hastası olmadığım için kesecekti beni doktor var doktorcuk var aldığım kilodan dolayı ve bebekken geçirmiş olduğıum kalça çıkıklığımdan dolayı çok şükür şuan bişeyim yok ama vücudum fazla yükü taşıyamıyo erken doğum olucak ama bu kadarda deil agustos 13 e kadar bekliyoruz sonra gelirse mucize olucak doktorumda öyle dedi off off anne olmak çok zormuş kızlar