2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

Canım olur mu öyle sey.benim de cogu yazdıgıma cevap yazan olmuyor.Konu cok hızlı ilerliyor.Kalabalık olmamızdan kaynaklanıyor..O gün arkadasımın bebeği için dua edin dedim sadece 2 kişi insallah iyi olur dedi.Gerikalanların konustugu yok zıbın, yok ben yok portbebe..Kötü niyet oldugunu sanmıyorum.Sadece konu cok hızlı akıyor..

bende yorum yapmayanlardanım muhtemelen ama kesinlikle emin ol okuduğumdaa mutlkaa dua ediyorumm hemde çok canı gönülden canımmmmmmmm.

maşallah kızlar hızınıza yetişilmiyor, bir gün girmedim sayfa 3000 lere çıkmış!!! :nazar:
bugün canım çok sıkkın aslında dün akşam harika bir Yeşilçam Müzikleri konserini hazırladık, dinledik, 500'e yakın izleyici ile büyük bir salonda ben bu halimle bir aşağı bir yukarı fotoğraf çeke çeke ve gece geç saate kadar (TSM çok severim hele ki YEŞİLÇAM ŞARKILARINA mest olurum) şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdim. Bugün de ustaların sesi ile uyandığımdan mıdır nedir bir agresiflik üzerimde sormayın....... burada çalışanlara da kök söktürüyorum bugün.. malesef.. ama açılış günü bugün 3 sanatçının sergi açılışı olacak fakat sanki açılış günü değil bir rahatlık sormayın.... disiplinsizliğe gelemiyorum. Bir iş olacaksa önce iş; sonra sohbet, internette sörf, alışveriş vs. olmalı.... Değil mi? Tam 2 saat sonra yönetim kurulu toplantım var, ardından 18'de açılış olacak, gelen konuklar, ikram, garsonlar vs.. derken zaten kafam bir dünya olacak ve saat 9'a kadar sürer kokteylde.. İşimi seviyorum, yakındığımı sanmayın ama diyorum ya bugün bir agresiflik üzerimde, kızım da halimi anlayacak pıtıklamıyor çok, ufak ufak hareketleniyor o kadar... Hava yağmura döndü. Sağanak inmezse çıkıp Kıbrıs Şehitleri Caddesinde bir tur atacağım. Alışveriş paklar beni!!!..........

Günaydın kızlar...

Senin bahsettiklerin bende 20. hafta civarında oluyordu. Korkulacak birşey yok ama tabiki doktoruna da anlat. Rahim kaslarınla ilgili tamamen bana da merdivenlerden inerken ayağım boşluktayken oluyordu kalıyordum öyle. Doktora anlattım hemen magnezyum verdi, öyle de geçti. Benim bir çok ağrımın dermanı magnezyum, ne kas varmış bende ne kasıntıymışım demeden edemiyorum:1::1::1: Ama her türlü oram ağrıdı burama bişey saplandı şikayetimin sonunda tüm kontrollerimi yapıyor, idrar yollarıma da bakıyor, sonra hooop geliyoruz yine magnezyuma devam konusuna:):):) Korkulacak birşey yoktur eminim sende de...

Doktoruna anlat istersen hepsi çok normal ghepimiz yaşadık hala yaşıyoruz bunları, bak yukarı magnezyum:):):) Ama üst üste geldiyse hepsi sinirini de bozuyorsa git doktora için rahatlasın...
...
sanırım çoğumuuzn ilk gebeliği olduundna böyle paniğizzzz:D
Neyseki senin çözümün kolay olmuşş ekstra birşeye gerek kalmamış ben birde antibiyotiğe başladım sabah akşam:( hemde
Hanımlar herkese hayırlı günler... Geçmişi okudum anca bitti dır dır dır bitrmiyo konuşmalarımız :)

Kasık ağrıları başlamış yavaştan yavaştan herkeste allah şifamızı versin.. Bende de oluyor.. İki gece önce birden bi kramp girdi kasıldım kaldım, oturdum geçti yarmaz bebişim ne yaptıysa artık kastı beni :D

Bu arada geçmişi okurken nerdeyse yakıyordum gül gibi bezelyeyi :)
Koru kendini canım dikkat etmekte fayda varrrrr
İyi kurtarmışssın bezelyeyi hehe:)

kızlar ben geldimmm
idrar yollarımdaaa yüksek enfeksiyon çıktı ağrılarımın nedeni oymuşş:(
antibiyotik verdi dr
Bebiş iyi çok şükür onun rahatı yerindeydii ama enefeksiyondaaa ciddiye alınmalı tedavi etmeliyiz dedi artık antibiyotik vermem gerekiyor dedi.
Bu arada minikim 927 gr olmuş:)) tam bir hafta önce bugün 840 gramdı

geçmiş olsun canım benimde olmuştu idrarımdan kan gelmişti ama bende antibiyotik kullandım inşallah çabucak iyileşirsin canım

annişler nasılsınız benim midem 2 gündür kötü üşüttüm heralde resmen kaynıyor:( kızım da ben iyiyim der gibi karnıma vuruyor karnıma dikkatli baktıgımda dışardan bile görüyorum bazen:))) sabah kocişimle konuştuk ama ben hemen aglamaya başladım duygusallaştım heralde oda napsın az kaldı karıcım üzülme diye teselli verdi bak aglama kızımızda üzülür bak kaçar gelirim askerliği uzatırım deyince :)) ben hemen normale döndüm:))))allahım geçiverse şu günler

geçmiş olsun canımmm
Allah sabır versin yaaaa en kısa zamanda kavuşun inş. eşşinleee kıyamam.

gecmıs olsun canımm ..soguk bıseyler yıyıp ıctıysen olabılır sımdı bıde havalar bı sıcak bı soguk aldanıo ınsann dıkkatlı ol cnmm allahın ıznıyle gecıcekk bırazcık daha sabır:nazar::nazar::nazar:

sagol canım heralde canım ondan oluyor dikkat etmek lazım.evet gececek az kaldı 33 gün günler azaldıkça daha bir zor oluyor sanki sabır dediğin gibi canım :):nazar:

maşallah kızlar hızınıza yetişilmiyor, bir gün girmedim sayfa 3000 lere çıkmış!!! :nazar:
bugün canım çok sıkkın aslında dün akşam harika bir Yeşilçam Müzikleri konserini hazırladık, dinledik, 500'e yakın izleyici ile büyük bir salonda ben bu halimle bir aşağı bir yukarı fotoğraf çeke çeke ve gece geç saate kadar (TSM çok severim hele ki YEŞİLÇAM ŞARKILARINA mest olurum) şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdim. Bugün de ustaların sesi ile uyandığımdan mıdır nedir bir agresiflik üzerimde sormayın....... burada çalışanlara da kök söktürüyorum bugün.. malesef.. ama açılış günü bugün 3 sanatçının sergi açılışı olacak fakat sanki açılış günü değil bir rahatlık sormayın.... disiplinsizliğe gelemiyorum. Bir iş olacaksa önce iş; sonra sohbet, internette sörf, alışveriş vs. olmalı.... Değil mi? Tam 2 saat sonra yönetim kurulu toplantım var, ardından 18'de açılış olacak, gelen konuklar, ikram, garsonlar vs.. derken zaten kafam bir dünya olacak ve saat 9'a kadar sürer kokteylde.. İşimi seviyorum, yakındığımı sanmayın ama diyorum ya bugün bir agresiflik üzerimde, kızım da halimi anlayacak pıtıklamıyor çok, ufak ufak hareketleniyor o kadar... Hava yağmura döndü. Sağanak inmezse çıkıp Kıbrıs Şehitleri Caddesinde bir tur atacağım. Alışveriş paklar beni!!!..........

Çalışan hanımların işi zor.. Allah kolaylık versin.. Hamileyüz canım o kadarcık agresiflik normal.. Çok oldumu bebişede zararlı..

Canım ben medicana da Tülin Hanıma gidiyorum. Sen .medicana da kime gitmiştin? Ben şimdilik memnunum tipime bktı senden normaldoğum bekliyorum dedi ama bebk 4ü geçerse sezeryan olacak dedi. Ama kafam karıştıran şu benim doğum 20 ağustos ile 10 eylül arasında gerçekleşecek. Bu aralardda eylülün başına kadar doktorum izinle eğer benim cimcime kızım o aralarda gelirse seni başka doktora yönlendirecem dedi. Ben başka doktorda istemiyorum e şimdi doktor değişsem o da izine çıakbilir... İnşaallah bebişim vakitli gelirse kendi doktorum girer doğumuma..

ben faruk bey ede türkan hanım ada gitmiştim..ikisinden de memnun kalmıştım ama doğum için son iki ay yine orayamı gitsem acaba bilmiyoruumm.

Canım ben medicana da Tülin Hanıma gidiyorum. Sen .medicana da kime gitmiştin? Ben şimdilik memnunum tipime bktı senden normaldoğum bekliyorum dedi ama bebk 4ü geçerse sezeryan olacak dedi. Ama kafam karıştıran şu benim doğum 20 ağustos ile 10 eylül arasında gerçekleşecek. Bu aralardda eylülün başına kadar doktorum izinle eğer benim cimcime kızım o aralarda gelirse seni başka doktora yönlendirecem dedi. Ben başka doktorda istemiyorum e şimdi doktor değişsem o da izine çıakbilir... İnşaallah bebişim vakitli gelirse kendi doktorum girer doğumuma..

ben faruk bey ede türkan hanım ada gitmiştim..ikisinden de memnun kalmıştım ama doğum için son iki ay yine orayamı gitsem acaba bilmiyoruumm.

Evin hangisine yakınsa ona git canım :) Anladım hakkımızda hayırlısı olsun...

yarın bebişimi görceğimm için ççookk heyecanlıyımm:16::16::nazar::nazar::nazar::nazar: $5fiurun1337949648.webp

Merhaba kızlar, dünden beri giremiyorum Aybükem le ilgili bir gelişme var mı? geçmişi okuyorum ama siz daha cabuk haber verirsiniz diye yazdım. Umarım olumsuz birşey yoktur

Hoş geldin.. geçmiş olsun canım... Tez zamanda geçer ağrıların inşaallah...
Bende de bol lokosit var.. İlaç olarak ne verdi doktorun canım?
Ay yerim kilo almış 927 grlık tosuncuğu benn maşallaahh:nazar: :)
Teşeşkürlerrr canım Sanad aşifalar diliyorum.
ULTRACEF seprozil diye bir ilaç verdii suda çözülenlerden ama tadını hiç sevmedim:( zorla içtim.
Teyzesii büyümüş miink kuşumm darısı sizin güzelliklereee.
çok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda düzelirsin. ohh maşallah yerim ben o bındığııı annesi 1 kg olmuş nerdeyse :nazar: hızlı kilo almaya başlıyorlar artık bu aylarda...
bende 1 aydır görmüyorum kızımı acaba benim kızda oldu mu okadar cuma günü gidicem kontrole bak merak ettim şimdi
teşeşkkürler canımmm amin.
Bebişin büyümesine bende çok şaşırdım artık ekrana sığmıyorr kuzucum:)). bundan sonraaa bizi bol bol şaşırtacaklar snaırım darısı sana inş.

Geçmiş olsun tatlım. Aman çok su iç 3lt çıkar suyu enfeksiyona çözüm . Bebişinde büyümüş maşallah kuzuna oy
teşekkürler canımmmm, her saat başı su içmeyedevam dedi dr içiyorum zaten ama dahada arttırayım.
Büyüdü büyüdü kuzum yakışıklı oğlişim benim tosuncuk darısı sizin kuzulara.
Kızlaarr, çok hastayıımm.. halsizim burnum akıo ateş basıyor. Cuma günü boğaz ağrısıyla başladı. hafiflemiştim pazar günü p tesi sabah işteyken arttı. rapor aldım şefim biraz mırın kırın etti ama yapcak bişeyim yok. ıhlamur tavuk suyu çorba limon idare etmeye çalışıorum ama ii deilim. geçsin artık sıkıldımmm... :(
benim de var ama doktor ilaç vermedi. bol su iç dedi. bakalım bir bildiği vardır herhalde :S
Canım ya çok çok geçmiş olsunnnnnn İhmal etme sakınnn ıhlamur falan iç olmadı bir dr gitserum bağlasınlar serum toparlıyor insanı.
Bende içiyorum suyu çokçok ama işe yaramıyor:(
geçmiş olsun canım benimde olmuştu idrarımdan kan gelmişti ama bende antibiyotik kullandım inşallah çabucak iyileşirsin canım
Saol canım inş. iyileşebilriim kısa zamanda.Sanad agçemiş olsun birdaha olmasın inş.

Hay Allahım dert etiğin şeylere bak takımla gereksiz hiçbirşeye inana önemli şeyler çıkıncaa( inş.çıkmasınnn Allah korusun) tahliller testler sabreteye gücü kalmıyor insanın.
Stres yapma kendinede bebişede

Canım teşekkür ederim çok şükürrrr bebişte bişi çıkmadı idrarda yükske enfeksiyon:( çıktı antibiyotik tedavisine başladık.

kızzz yorma kendinii sakınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn döverim seniiiii

evı yaladım yuttumm sımdı kızımlaa bıcımızıı yaptık sütümüzü ıcıyoruzz..:17:

Back
X