maşallah kızlar hızınıza yetişilmiyor, bir gün girmedim sayfa 3000 lere çıkmış!!!
bugün canım çok sıkkın aslında dün akşam harika bir Yeşilçam Müzikleri konserini hazırladık, dinledik, 500'e yakın izleyici ile büyük bir salonda ben bu halimle bir aşağı bir yukarı fotoğraf çeke çeke ve gece geç saate kadar (TSM çok severim hele ki YEŞİLÇAM ŞARKILARINA mest olurum) şarkılara eşlik ederek keyifli bir gece geçirdim. Bugün de ustaların sesi ile uyandığımdan mıdır nedir bir agresiflik üzerimde sormayın....... burada çalışanlara da kök söktürüyorum bugün.. malesef.. ama açılış günü bugün 3 sanatçının sergi açılışı olacak fakat sanki açılış günü değil bir rahatlık sormayın.... disiplinsizliğe gelemiyorum. Bir iş olacaksa önce iş; sonra sohbet, internette sörf, alışveriş vs. olmalı.... Değil mi? Tam 2 saat sonra yönetim kurulu toplantım var, ardından 18'de açılış olacak, gelen konuklar, ikram, garsonlar vs.. derken zaten kafam bir dünya olacak ve saat 9'a kadar sürer kokteylde.. İşimi seviyorum, yakındığımı sanmayın ama diyorum ya bugün bir agresiflik üzerimde, kızım da halimi anlayacak pıtıklamıyor çok, ufak ufak hareketleniyor o kadar... Hava yağmura döndü. Sağanak inmezse çıkıp Kıbrıs Şehitleri Caddesinde bir tur atacağım. Alışveriş paklar beni!!!..........