2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anlatıp anlatmama konusunda çok kararsız kaldım ama hala kendime gelemedim yorumlarınıza ihtiyacım war.. kayınbababam Allah rahmet eylesin eşim 17 yaşındayken vefat etmiş hiç görmedim yani sadece resimlerini gördüm.. dün aksam uzanmıstım uyuya kalmısım ağlıyarak uyandım saatlerce kendime gelemedimm..rüyamı anlatıyorum szie aynen
yanımda bir kız çocuğu benim kızımmış kayınbabam sewiyor kızı sonra bana dönüp bağırmaya başlıyor öle bir bağırıoki ağlıyorum ben ne biçim isim koymussunuz venüs die isim mi olur ben bu kızın adını değiştirdim dio baba diyorum nbufus kağıdı çıkdı olurmu öle şey hayır dio bu kızın adını BİLGE LİNA koyun ne güzel isim işde dio.. sonra kayınvalidem sen ne karısıyosun falan die kızıyorr isim koymaya ne kadar meraklsın die o şekildede uyandım bu ne demek şimdi aklımıza bile gelmeyen 2 isim hiç aklımızdan bile geçirmemişdik zaten çok etkilendim ne demek sizce

:53::53::53::53:
hayır olsun canımmmmmmmmm nekadar değişik bir rüya görmüşssün.

ama bilge ismi çok güzelll
lina nın anlamı nedirkii çok merak ettim.

bu arada kızlar bugün doktora gittim alt karnımda ve kasıklarımda ağrım oluyodu özellikle oturup kalkarken bide kızım çok aşada hareket ediyo o kadarki her hareketi aşalarda gıdıklanma gibi olmaya başlamıştı tedirgindim bu konularda ama hepiciği normalmış ayaklarınıda aşa yerleştirdiği için kuzucum tekmeledikçe bana çıkacakmış gibi geliyodu ama çok şükür çok rahatladım çok iimiş haftasına göre gelişimi çok ii dedi doktorcuğumuz tek üzücü olan ilk defa alttan muayne oldum hiç hoş diildi :26: su geliyo benden az az o yüzden bakmam lazım dedi ama bi sıkıntı göremedi keşke bakmasaydı dedim ama oldu bi kere içim rahatladı en azından cuma günüde şeker yüklemem var burda çok değişik yorumlar okumuştum bakalım nasıl olcek :37:

canım gözün aydın bir sorun olmadığına çok sevindim.
Darısıda şeker sonuçlarınaaaa inş.

Ben doldurmadım henüz sanırım sadece kargo ücretini biz ödüyrz değilmi?
Doldurmaya değer mi ki?

canım mağaza dediğin büyük marketler mi?

canım öncelikle bebişimize maşallah.......kocaman olmuş bıdık nerdeyse 1 kg annesi.......
bu arada geçmiş olsun...
aynı problem bende de var kasık ağrısından 3 gündür duramıyrm.....pazartesi kontrolüm vardı, dayanabilir miyim die düşünüyrm?
sağa sola dönerken yürürken acayip ağrım oluyooo geceleride uyuyamıyrm belime bile vuruyo ağrısı..............

hadi gözün aydınn canımmmmmmmm......
kızımız nazlı çıktıııı :1::1:

SAğol canım kızlar pek bir nazlı oluyorlar zaten:1:ismi hazır ama tam emin değilim :31:

kızlar merhaba,

ne zamandır giremiyorum nasılsınız siz e bebişleriniz:49:
hoşgeldin canımmmmm
ben iyi değilim pek ama bebişim iyi sanırımm...hoplayıp duruyo.....

SAğol canım kızlar pek bir nazlı oluyorlar zaten:1:ismi hazır ama tam emin değilim :31:

aaaaaaaaaaaaaaaaa ne olucak annesi...
bende şimdi netten isim arıyrdm kızımaaaaaa

canım öncelikle bebişimize maşallah.......kocaman olmuş bıdık nerdeyse 1 kg annesi.......
bu arada geçmiş olsun...
aynı problem bende de var kasık ağrısından 3 gündür duramıyrm.....pazartesi kontrolüm vardı, dayanabilir miyim die düşünüyrm?
sağa sola dönerken yürürken acayip ağrım oluyooo geceleride uyuyamıyrm belime bile vuruyo ağrısı..............

evet büyüdü teyzesii maşallahh bebişee darısı sizin kuzularaaa inş.

Canım ne olur ihmal etmeee pazartesiyeee çok varrr senn bugünlerdee gitttt olurmu.
Aynıııı rahatsızlıklarlaaaaaaaaa gittim şükür bebişte bişi çıkmadı ama inan yüreğim çok hopladıı.Tabi enfeksiyonda ihmal edilmemesi gerkeiyormuş.

kızlar buraya girip kendimle ilgili sıkıntılarımı yazıyorum gibi oluyor ama bugün öğrencilerimden birinin suçiçeği olduğunu öğrendim:(( benimkiler anaokulu 5 yaş. düşünün çok temas halindeyiz. doktorun cep numarası yok hastaneyi aradım ordaki doktorda doğumdaymış offff canım çok sıkkın:((

ya bana geçerse diye çok endişeleniyorum sizin bu konuda bilginiz varmı????

kızlar buraya girip kendimle ilgili sıkıntılarımı yazıyorum gibi oluyor ama bugün öğrencilerimden birinin suçiçeği olduğunu öğrendim:(( benimkiler anaokulu 5 yaş. düşünün çok temas halindeyiz. doktorun cep numarası yok hastaneyi aradım ordaki doktorda doğumdaymış offff canım çok sıkkın:((

çocukken geçirmedin mi canım su çiçeği :44::44:geçirdiysen bişey olmaz bence:44:

evet büyüdü teyzesii maşallahh bebişee darısı sizin kuzularaaa inş.

Canım ne olur ihmal etmeee pazartesiyeee çok varrr senn bugünlerdee gitttt olurmu.
Aynıııı rahatsızlıklarlaaaaaaaaa gittim şükür bebişte bişi çıkmadı ama inan yüreğim çok hopladıı.Tabi enfeksiyonda ihmal edilmemesi gerkeiyormuş.

canım 2 gündür beni çıldırttı bu ağrı,bana dr. bi fitil vermişti akıntım için ,nerden kullandımm
ardından bi kaşıntı bi yanma,üstüne bide kasık ağrısı...
fitili bıraktım yanmam hafifledi kaşıntı geçti,ama hala kasık ve belimde ağrı var
elimde su şişesiyle dolaşıtrm okulda evde
3 lt yi geçti
yarın dersim var perşembe gideyim diyrmm
ama ağrı böyle devam ederse dayanamam sanırım.....

ben geldim canım hayırdırrr sen neden yanlızsın bakim.

Hoşgeldin canımm.....
biraz kızlarrla muhabbet edeym şu ağrımı unutayım dedim baktım kimse yazmıyooooo
ama senin gelmene çok sevindik teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16:

kuuşlaaar :1: iyi akşamlaar.. nasılsınız bakalım.. biz babişimize yemek yedirdik çayımızı içtik pis yedili izliyoz kızımla :) sizler napıyosunuz bakalım??

hay Allahımm canım sen dikkat et bakalımmmm, ya biz hamileliğin ilk aylaındaa testler olmamışmıydık, kızamıkçık için falan
kızamıkçıkla su çiçeği aynı değilmiydii

canım küçükken geçirdiysen endişelenmene gerek yok bence....
umarım geçirmişsindir.....

Eşim sena istiyor benim ismime yakın olsun istiyor :9:ama ben emin değilim:1:senin aklında var mı hiç canım:1:
canım benim beğendiğimi eşim ,eşimin beğendiğini ben beğenmiyrm....
şimdilik düşündüklerimiz:
BEREN,DEREN,DERİN,DURU,NEHİR,DEFNE......
ya çok var ya karar vermek çok zooooooooorrrrrrrrrrrrrrr

kuuşlaaar :1: iyi akşamlaar.. nasılsınız bakalım.. biz babişimize yemek yedirdik çayımızı içtik pis yedili izliyoz kızımla :) sizler napıyosunuz bakalım??

iii akşamlar tatlımmm
bizde iyiyz işte teyzoşlarla kaynatıyrz..........

canım 2 gündür beni çıldırttı bu ağrı,bana dr. bi fitil vermişti akıntım için ,nerden kullandımm
ardından bi kaşıntı bi yanma,üstüne bide kasık ağrısı...
fitili bıraktım yanmam hafifledi kaşıntı geçti,ama hala kasık ve belimde ağrı var
elimde su şişesiyle dolaşıtrm okulda evde
3 lt yi geçti
yarın dersim var perşembe gideyim diyrmm
ama ağrı böyle devam ederse dayanamam sanırım.....

Hoşgeldin canımm.....
biraz kızlarrla muhabbet edeym şu ağrımı unutayım dedim baktım kimse yazmıyooooo
ama senin gelmene çok sevindik teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:16::16::16::16::16:

ah canım kıyamam geçmişşşş olsun. inş. kısaaaaa zamanda şifa bulursun fısıtkımm.Of ne zor işler bunlar yaa:(((

bendee sizi gördüğüme sevindim:)
bende oğlişimle konuşuyorum kıpır kıpır şuaann:) akşam yemeğini çok sevdi sanırım bıcırık hehe.

Back
X