- 19 Aralık 2011
- 1.565
- 0
- 106
https://www.nevresimdunyasi.com/?kategori-501-Bebek-Nevresim-Takimlari.html kızlar bi bakın isterseniz güzel şeyler var :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
https://www.nevresimdunyasi.com/?kategori-501-Bebek-Nevresim-Takimlari.html kızlar bi bakın isterseniz güzel şeyler var :))
ESTEBAN, mirage52, dream0806, cananveirfan, seraphic, MavisMavis
iyi geceler kızlar allah rahatlık versin size ve bebişlere ben yatıyorum
Güle güle canım tatlı uykularr...
kızlar şunun siparişini verdim hoşuma gitti fiyatta uygun geldi kargoyla 30tl ödedim bakalım nasıl bişey :)
Cotton Box Pasta Bebek Nevresim Takm (F) | COTTON BOX
Güle güle canım tatlı uykularr...
kızlar şunun siparişini verdim hoşuma gitti fiyatta uygun geldi kargoyla 30tl ödedim bakalım nasıl bişey :)
Cotton Box Pasta Bebek Nevresim Takm (F) | COTTON BOX
Uygunmuş rahat rahat uyur inşallah bebişin![]()
Canım çok güzelmişş renklerine bayıldım. Bebeğin tatlı tatlı rüyalar görsün güzel yatağında![]()
teşekkür ederim teyzeleri :) Aslında benim pek hoşuma gitmedi ama bebişime aldığım şeylerin üzerinde hayvan figürleri bebek resimleri olmasını istemiyorum. Sevmiyorum.. Sade şeyler daha güzel ya da çiçekli felan onlardan yana tercihim o yüzden bu hem uygun hemde kız bebişide erkek bebişide gider diye düşündüm :)
teşekkür ederim teyzeleri :) Aslında benim pek hoşuma gitmedi ama bebişime aldığım şeylerin üzerinde hayvan figürleri bebek resimleri olmasını istemiyorum. Sevmiyorum.. Sade şeyler daha güzel ya da çiçekli felan onlardan yana tercihim o yüzden bu hem uygun hemde kız bebişide erkek bebişide gider diye düşündüm :)
Gayet güzel canım güle güle kullanınEkim annelerine bakayım dedim birine doktor ayrıntılıda kesin kız demiş sonra erkek demiş
Bizimde öyle olmasın korktum:18:
Gayet güzel canım güle güle kullanınEkim annelerine bakayım dedim birine doktor ayrıntılıda kesin kız demiş sonra erkek demiş
Bizimde öyle olmasın korktum:18:
Gule gule kullansin aysen...ayy yakin olsak varya senden cikmam mamalar yuzunden:)
Benim hem kendi doktorum hem ayrintiliya bakan uzman hemde docent baska kadin dogumcu 3 kiside erkek dedi yanlacaklarini sanmam tek doktor dese bende inanmamda pek:)
Yahu bende korkuyorum son anda bi pipi çıkacak diye :) Çğnkü benim edepli kızımın bacakları hep kapalı. Bu son gidişte tekrar sormaya utandım doktora kız dimi diye :) Bir dahaki gidişte espiryile sorcam. Aldığım şeylerin etiketlerini kesmiyorum fişlerinide saklıyorum ne olur ne olmaz. Benim komşumun oğluna 7 ay boyunca %100 kız demişler son yine aynı doktor kesin erkek demiş :)
Teşekkür ederim :) Daha güzeli sizlerin olsun... Ay sorma... Bugün resmen biri gelsin diye bekledim.. Yakın komşları aradım işleri vardı benide kimse çağırmadı çatladım evde:) Sen gel ben yaparım güzel mamalar
![]()
Yahu bende korkuyorum son anda bi pipi çıkacak diye :) Çğnkü benim edepli kızımın bacakları hep kapalı. Bu son gidişte tekrar sormaya utandım doktora kız dimi diye :) Bir dahaki gidişte espiryile sorcam. Aldığım şeylerin etiketlerini kesmiyorum fişlerinide saklıyorum ne olur ne olmaz. Benim komşumun oğluna 7 ay boyunca %100 kız demişler son yine aynı doktor kesin erkek demiş :)
Teşekkür ederim :) Daha güzeli sizlerin olsun... Ay sorma... Bugün resmen biri gelsin diye bekledim.. Yakın komşları aradım işleri vardı benide kimse çağırmadı çatladım evde:) Sen gel ben yaparım güzel mamalar
![]()
Benimde haftaya cok yogun misafirlerim olacak degisik garanti tariflerden atarsin bana..benim kk de var birz tariflerim:)
Doğumdan sonra bile şaşıranlar oluyormuş![]()
Sağğlıkla doğsunlarda Rabbimin izniyle.. Ne olacak ilk bi kaç ay pembiş giyerler nedir yani :)) Psikolojisi bozulmaz heralde :) Ayşe olmaz İbrahim Tarık olur ne olacak![]()
Tamam bir iki yeni tarif yaptım çok güzel oldular yada ben hamileyim her çirkin şeyi de bepeniyorum :)) Yalancı su böreği yaptım makarnayla bayıldılar istersen onun tarifi verebilirim. Beğendiim bi kaç tarifim var yzarım onları özelden... Hamilesin sen yoğun msafir nerden çıktı her gelen bi şey yaosın getirsin![]()
Ben misafiri cok severim tum sulalemde burda :)bu hafta musait degilim diye haftaya erteledim kalabalik oluruz.sonr yzliga gecerim zaten vaktim olmaz.